imam bolju ideju, ajde da ga grupno ignorisemo. Ne mora grupno, moze i pojedinacno.
Da radite sa ljudima i malim oglasima, znali bi ste u kakva se govna pretvorio ovaj narod i koliki su zivci potrebni da 722 hiljada puta dnevno pored slike, opisa i fiksne cene opisujes sve kao da nema nista a na to dobijes komentar, to ne vredi nista, evo da ti ucinim, dacu ti trecinu od onoga sto trazis.
i ja sam pre bio u fazonu, ako neces da budes fin i da kulturno da pricas sa ljudima, ne treba da se bavis poslom koji to zahteva. Nemoj postavljati oglase. Onda sam i sam poceo time da se bavim i na 50 normalnih i kulturnih ljudi, pravih kupaca, imam blokirano 2343243243242424 morona.
da skratim, zajebite ovo, zivot je kratak da bi ga trosili na gluposti.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Kako ide ono, ne raspravljaj se sa budalom, prvo će da te spusti na svoj nivo a onda te dobije na iskustvo..
I onda odeš na operaciju srca zbog stresa pa te okolina pita što otresaš mušterije sa kjurca... Zato što nisu mušterije i tačka...
Pre oko mesec dana ovaj auto koštao je 2800e. Nakon prvog razgovora samnom cena je skočila na 3200 Juče smo se opet čuli na kratko i nastavili komunikaciju putem Vibera. Nakon što mi je otkrio da je auto ceo ofarban i to loše jerbo je počela boja da se ljušti, otkrio mi je i da je motor menjan i ne samo to nego je i pus-ovan (zašto?) I na kraju kad sam uspeo da dobijem broj šasije nekako, utvrdim da je auto 1995. godište a ne 1997. I čovek se sinoć toliko iznervira da podigne cenu na 4000
I još napiše u oglasu da je auto u stvari 1995. godište. Valjda misli da što je skuplji auto to manje važe sva ta muljanja i prekršaji koje je načinio pri uvozu i promeni motora
crko motor>kupljen stranac bez porekla>150e>ukucano poreklo.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Pre oko mesec dana ovaj auto koštao je 2800e. Nakon prvog razgovora samnom cena je skočila na 3200 Juče smo se opet čuli na kratko i nastavili komunikaciju putem Vibera. Nakon što mi je otkrio da je auto ceo ofarban i to loše jerbo je počela boja da se ljušti, otkrio mi je i da je motor menjan i ne samo to nego je i pus-ovan (zašto?) I na kraju kad sam uspeo da dobijem broj šasije nekako, utvrdim da je auto 1995. godište a ne 1997. I čovek se sinoć toliko iznervira da podigne cenu na 4000
I još napiše u oglasu da je auto u stvari 1995. godište. Valjda misli da što je skuplji auto to manje važe sva ta muljanja i prekršaji koje je načinio pri uvozu i promeni motora
Ima još par155ica lik, neki stranci i krševi, misli da je stručnjak a ustvari nema blage veze, viđam mu postove po raznoraznim grupama na FBu. Bolje što nisi kupio
Comment