u principu, njima ne smeta a dok jednog od njih dvojice smara ta prica do te mere da mi je predlozio da napunimo mi to do vrha pa smo mirni neko vreme. reko sta bre, evo me kaze na pumpi, koje ulje da kupim i koliko litra pa da napunim ja to do vrha posto me nervira ova nalepnica sto si mi zalepio ispred nosa. e da sam mogo tresno bi mu box kroz slusalicu ali sta da se radi, decko ne zna niti ga interesuje to. njemu je bitno da ne ide pesaka i nista drugo.
ne znam da li je smesno i vama, al ja se sit ismejah
Ajde rekoh da udjem i da vidim sta se ovde palamudi i ladno prvo vidim SEBE Onako ljut i sokiran krenem da citam...1,2,3,4post..vidim neki me i brane...oh..malo olaksanje..
Ovaj auto nema 9 sekundi do 100. On je negde oko 7-7.5. Tu je doslo do zabune sa podacima i kod mene. Ja sam nalazio razne podatke, raspon ubrzanja i maksimalne brzine se krece od 7-9 sekundi ali u njegovoj knjizi koju ja imam pise 7.4. Bio je juce u citroen servisu tata i rekao mu je majstor da nas auto ima 7s do sto, e sad... Nista to nije pouzdano tvrditi u stotinku. Znam kako ide auto koji ima 9s do sto, ali ovaj takvog sije. Imamo problem sto nam sat laze, sto nismo samo mi konstatovali nego i majstor. Npr pokazuje 140 a ide brze. Neke sajle su se tu rasteglile. A to za tih 15-20ks je tata dao ideju, jer i ovako ide kao zver, a tih +20ks bi ucinilo da 90% autova u srbiji ne moze da mu pridje. Maksimalna brzina po katalogu iznosi 217, e sad koliko je to sve tacno...
nema nista lose kad je musko celjade pod uticajem svog oca i to tako treba i da bude samo se ja plasim da je tatko majstor na 'armoniku ali ne i na "djevrek" pa salje totalno pogresne frekvencije na svoje celjade.
Ja kad sam video posle par postova u njegovoj temi da mu svaka cetvrta recenica pocinje sa "Moj tata je...","Moram sa tatom...", tata ovo, tata ono..., odmah sam video koliko je sati tj. da je dete.Morao sam da reagujem samo kada nesto bas odvali.
206, mislim da bih bilo fer i korektno sa tvoje strane da obrises off iz njegove teme jer po meni nije u redu,
nije da ga branim ali malo mi ga je zao. Sta ce noviji clanovi da pomisle kada vide to sprdanje?A i vecina nas se slicno ponasala kad je tek dosla na forum, pa se posle nekog vremena smire strasti i nauce se neke stvari.
Comment