Evo mene opet. Cistio sam danas EGR i proverio mehanicki i u voznji da li glavi klip i zaglavljuje ga. E sad jel to znaci da je otisao egr ili mozda da se proba jos jednim cisnjem? E da, sme li on da se ceo potopi u ultrazvucnu kadu ili ne? Posto ga ovi danas nisu celog stavljali.
Ako je majstor malo više zavrnuo gas jer si se žalio na potrošnju moguće je da je on krivac ali ja mu ne bi ebao kevu jer prvo verovatno je matora, drugo u tom slučaju može da se rodi još jedan takav majstor a to to najmanje treba u životu, možda ima nešto mladje i koristi gumicu...
Kupila firma tovarno ili dostavno vozilo koje pravi jeftine kilometre i stavili ga u ajnzlog da ne vata prašinu. Onda su uvideli da to njima i ne treba i prodali ga skoro novog, smor, idem da igram kantere, manje ću se nerviram...
jer se verovatno radi o bimetalnom potenciometru, koji je u mostnom spoju sa unutrašnjim reostatom.
Treba otvoriti novu temu sa najveće gluposti i/ili stvari rečene na totalno nerazumljiv način. Ovo ko da je google prevodio...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Ovo se naravno odnosi na motore sa ubrizgavanjem koje kontrolise kompjuter, sto za neke koji ne znaju znaci da motor ne prima goriva koliko ste stisli gas vec onoliko koliko kompjuter dozvoli, sto znaci da je motor pri ubrzanju zasticen od faktora VOZAC.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment