Kako povratiti sjaj boji automobila ? Polirati ili ...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

Meguiar's

Čovek je baš dosta vremena pričao o hologramima na autu, o tome koje su greške prilikom poliranja, kako to ispravno treba da se radi, itd...itd...

Možeš kupiti ta sredstva i sam probati, a možeš se dogovoriti sa njima da ti oni ispoliraju auto, što inače i rade...

Cena za takvo vrhunsko poliranje, a naročito za ispravljanje tuđih grešaka nije mala...
    Za ceo auto računaj oko 150 eura...Ovo je samo okvirna cena, nemoj je uzimati kao sigurnu...
    Ako nema puno prethodnih grešaka koje se moraju ispravljati, to može da bude i oko 100 eura...ali manje od 80 eura nema šanse da bude ni pod razno...

Njihove proizvode možeš kupiti u GangLand-u, Južni Bulevar br.39

Comment

• bgd
      CBC Član
      • 30.06.2008
      • 22
      • Beograd

Originally posted by neshaoct
      a možeš se dogovoriti sa njima da ti oni ispoliraju auto

Njihove proizvode možeš kupiti u GangLand-u, Južni Bulevar br.39
      sa kojima njima? ljudima iz ganglanda?

Comment

• neshaoct
        Banovan
        • 18.08.2007
        • 1754
        • Beograd, Rakovica

...ne, ne...
        Kad budeš kupovao te preparate, zatraži kontakt od ljudi koji uvoze Meguiar's proizvode...
        Kaži da želiš da ti oni i ispoliraju auto...

Comment

• bgd
          CBC Član
          • 30.06.2008
          • 22
          • Beograd

Dobro, sve sam iščitao i dalje ne mogu da nađem preporuku za PROFESIONALNO MAŠINSKO POLIRANJE sa KVALITETNIM SREDSTVIMA i uz upotrebu PROFESIONALNE OPREME.

Znači treba mi konkretan savet GDE DA ODEM U BEOGRADU da mi se uradi kvalitetno poliranje i gde ljudi znaju šta rade.

Znači ne želim sam da poliram, ne želim da kupujem sredstva za poliranje, ne interesuje me teorija i tehnika -- trebaju mi profesionalci koji znaju svoj posao i kojima bih da platim koliko treba bez straha od holograma, nestručnog poliranja i šta ti ja znam.

Osim IvanaT koji je rekao gde polira svoje automobile nisam našao konkretnu preporuku.

Comment

• neshaoct
            Banovan
            • 18.08.2007
            • 1754
            • Beograd, Rakovica

...Jel' ti dobro vidiš ono što ja pišem ?

Oni to rade, njih zovu npr. i domaći uvoznici novih automobila ukoliko im treba vrhunsko poliranje...
            Npr. kad se neki auto ošteti u transportu ili sl...

Rekao sam ti kako se proizvod zove, rekao sam ti gde može da se kupi, rekao sam ti koliko otprilike košta njihova usluga, rekao sam ti i da ne moraš da kupuješ, već samo idi u GangLand i traži kontakt !

Uostalom, ako hoćeš, daću ti preko PP broj telefona direktora te firme, pa se dogovori sa njim gde, kako i kad mogu da ti urade...

Ti si neki baš nervozan lik, m...

Comment

• bgd
              CBC Član
              • 30.06.2008
              • 22
              • Beograd

Samo opušteno hvala na tipu

Da li još neko može da preporuči profesionalno poliranje u Beogradu?

Comment

• bullet
                CBC Veteran
                • 26.05.2008
                • 115
                • Beograd

Evo ima ovde, aj pa javi i nama kakvi su

Comment

• nesha
                  CBC Član
                  • 13.09.2007
                  • 32

Jel polirao neko kod ovih sa web adresom?

Comment

• chikavili
                    CBC Senator XXL
                    • 11.02.2008
                    • 732

Jedan moj ortak je radio kod njih pre par godina i tada su bili dobri. Ne znam kakva je sada situacija.

Comment

• ile
                      CBC Veteran
                      • 15.03.2007
                      • 101
                      • Reading UK

Nazalost ne znam nikoga ko u bg-u to radi.

TJ. svaki farbar to radi, ali mislim da to sto oni rade nije bas standard koji ti zelis.

Da si mi blize rado bi ti pomogao sa tim poliranjem.
                      Igor

Comment

• bgd
                        CBC Član
                        • 30.06.2008
                        • 22
                        • Beograd

...ne, ne...
                        Kad budeš kupovao te preparate, zatraži kontakt od ljudi koji uvoze Meguiar's proizvode...
                        zvao sam 10 puta ekipu iz Novog Sada, Nedeljko i Dejan, koji diluju Meguiars proizvode, dogovorili smo poliranje za 80 Eur, nedeljama su me vukli za nos tipa "e baš ove nedelje imamo mnogo posla", "ajde sledeći vikend" i slično.

bio sam spreman da idem u NS ali ispali su maksimalno neprofesionalni

gangland trazi 120-140 evra za pol. sa meguirasom i ne dam im toliko para za jedno poliranje

da li neko zna gde još može profesionalno da se ispolira Meguiars pastama?

dajte neke preporuke za profi poliranje u Beogradu. gde ste imali pozitivna iskustva?

Comment

• ile
                          CBC Veteran
                          • 15.03.2007
                          • 101
                          • Reading UK

ne znam koliko ti ljudi koji traze 120 do 140e dobro rade, ali ono sto ti iz mog licnog iskustva mogu reci je sledece.

ja kada ovde u engleskoj to radim utrosim oko 20 radnih sati da auto ocistim i ispoliram i zastitim do standarda kojim sam ja sam zaodovoljan i taj posao naplatim od 200 funti pa nagore. to ukljucuje i ciscenje enterijera, pranje motora, skidanje svake felne pranje i zastita iste i jos par sitnica. Dobar materijal je skup do zla boga a posla ima toliko da ne bi mogao da poverujes svoji ocima kada bi gledao celu procedudru. ako ga i oni rade tako onda tih 140 e i nije bas previse.

naravno postoje i tzv quick turnaround varijante koje kostaju stotinak funti u britaniji.

jedina stvar koja me plasi je da bi to za 140e i bila mozda ta quick turnaround varijanta koja po nasim cenama i ne vredi bas toliko.

Originally posted by bgd
                          ...ne, ne...
                          zvao sam 10 puta ekipu iz Novog Sada, Nedeljko i Dejan, koji diluju Meguiars proizvode, dogovorili smo poliranje za 80 Eur, nedeljama su me vukli za nos tipa "e baš ove nedelje imamo mnogo posla", "ajde sledeći vikend" i slično.

bio sam spreman da idem u NS ali ispali su maksimalno neprofesionalni

gangland trazi 120-140 evra za pol. sa meguirasom i ne dam im toliko para za jedno poliranje

da li neko zna gde još može profesionalno da se ispolira Meguiars pastama?

dajte neke preporuke za profi poliranje u Beogradu. gde ste imali pozitivna iskustva?

Comment

• gti16v
                            CBC Senator XXL
                            • 05.08.2007
                            • 343
                            • BGD
                            • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Cime cistis auta ako nije tajna? Mislim prvenstveno na sredstva koja koristis za ciscenje eksterijera

Comment

• ile
                              CBC Veteran
                              • 15.03.2007
                              • 101
                              • Reading UK

Originally posted by gti16v
                              Cime cistis auta ako nije tajna? Mislim prvenstveno na sredstva koja koristis za ciscenje eksterijera
                              nije tajna svakako :-)

prvo uradim felne sa sredstvom koje se zove autosmart bright wheels, potom koseve sredstvom autosmart g101. ta cuda naprskam, ostavim da deluju, po potrebi koristim cetke adekvatnih dimenzija marke vikan. predpranje samog auta radim sa autobrite snow foam penom.to naprskam takozvanim foam gun-om, ostavim da deluje par minuta, pa isperem krarcher-om. potom pranje sa dve kante i jagnjecom rukavicom radim bilo kojim boljim samponom, najcesce, meguiars ili autoglym. oko vrata i sarki vrata prljavstinu skidam autosmart g101 razblazenim sa vodom 1:4 i mekom cetkicom. kola dobro isperem crevom i osusim mikrofiber peskirima koji ne grebu farbu. stakla uradim rastvorom izopropil alkohola i to je to.

ako ne radim dalje neko poliranje i slicno onda stanem na ovome.

u slucaju da treba da poliram onda nakon pranja cistim boju glinom i po potrebi natalozene tackice katrana skinem sa farbe rastvaracem koji se zove tardis.

to je manje vise to:-)
                              veliki pozdrav
                              igor

Comment

• nele1
                                CBC Član
                                • 04.07.2008
                                • 21
                                • banat

Gde u BG ili NS mogu da se kupe Meguiars ili 3M proizvodi? Napisite br. telefona. Sajt ganglanda ne radi.
                                Koliko su kvalitetniji od Turtle proizvoda?

Comment

Working...
                                X