Odrzavanje guma?
Collapse
X
-
Opet si onaj stariOvaj, uvek si i bio he he... Bas dugo nismo uzivali u stihovima
Pozdrav!
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
SKLADIŠTENJE LETNJIH GUMA
Ne treba ih ostaviti u bilo kom uglu podruma ili neke druge prostorije, već pronaći odgovarajuće mesto za odlaganje, jer stajanjem na neadekvatnom mestu gume brže stare.
Idealno mesto treba da bude hladno, suvo i mračno. Stoga su nepodobna za odlaganje ona mesta gde je toplota velika, ali i neki vlažan ugao, kao i mesto gde nema strujanja vazduha. Gume, takođe, ne treba da dolaze u dodir sa uljem, mastima ili sredstvima za rastvor.
Gume treba postaviti da "stoje" na felnama i tako mogu da budu okačene na zid ili naslagane jedna na drugu, čime se obezbeđuje strujanje vazduha što je veoma važno.
Comment
-
-
Ne moraš baš u dnevnoj sobi, možeš i u spavaćoj ali ih obavezno montiraj na zid iznad kreveta!Šala braćo, ali čovek je potpuno u pravu, bila bi dovoljna i dobra garaža ali točkove je obavezno okačiti na zid i to propisno naduvane!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Moje letnje gume ce ostati na autuI na samo ovu zimu vec je ovo treca zima. Znam, znam .... nemojte da me kritikujete ali visa sila je umijesala prstice svoje magicne. Ako ne uzmem drugo auto i skorije vrijeme prva investicija ce mi biti gume
Comment
-
-
@luka1
...imas li AVON cr500 175/50 R15 ili neku drugu istih dimenzija i koja je cena???
Comment
-
-
-
Drzimo fige drugarSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Comment