Gupo izgleda da se vozis po levoj strani to ti je kao kad si levom rukom ceses desno uho.
Za sve se tuzakaju na sudu.
VELI TAJ londom majkumu nemos da ga obides za nekoliko dana.
Bio ja malo u njihovom drzavnom muzeju pa se igubio,nemozes da nades vrata za izlaz sve u krug .POKRALI SEO SVET PA SAD SVE PRIKAZUJU naridu.
autobus 1?
pica=5?
hleb =2.5?
zene=6?
jEDU SVE NEKAKVE vegetarijanske hrane.
Sliko se ja sa 4 bobija koji cuvaju Blefera.
I to mi je neka atrakcija
E sutra cu videti u Parizu jesam li ga svarno nagrabusio.
Drste palceve........................................... ...
Pozdrav dragoj ekipi NESALOMLJIVI
Luka1, ako Bog da i sve bude dobro, praviš roštilj a mi ćemo da donesemo piće.Brat Jakovljević će već napraviti neku torticu...... ili da muvamo Little?
Jedno američko potrošačko udruženje zatražilo je da se na sve nove automobilske gume obavezno utisne datum proizvodnje. Njihov zahtev temelji se na jednom vrlo zanimljivom istraživanju koje je sprovela firma Safety Research & Strategies Inc.
Ona je pomno istražila 50 saobraćajnih nesreća izazvanih bušnim gumama. Došli su do zaključka da već nakon šest godina guma počinje da gubi svoja vozna svojstva ? bez obzira što je to vreme provela u skladištu ili na točku. "To je nevidljiva opasnost" izjavio je direktor te firme. Pre četiri godine u SAD-u je poginula 271 osoba u nesrećama izazvanim bušenjem guma, vezanim uz čuveni Firestone skandal. Ali industrija guma osporava ovo istraživanje tvrdeći kako nema dokaza da gume vremenom gube čvrstoću te da bi datum na gumama mogao samo da prouzrokuje lažan osećaj sigurnosti kod vlasnika novih guma koji ih mnogo troše. Američki Nacionalni institut za sigurnost putnog prometa još nije razmotrio zahtev za stavljanje datuma proizvodnje na gume.
Comment