Samo vi nastavite sa off-om - zadovoljstvo mi je da vidim da na moje pitanje o volanu ima ... cek' da proverim ... 157 odgovora i celih 1919 "pogleda"!!! ))))))))) Sta uradi volan! ) A sto je crnjak, rodjak jos nije nasao trazeni volan. ...
Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Moramo prvo da sacekamo da Shaq ostavi ovde broj tekuceg racuna, jer treba jos nesto malo novca svako od nas da uplati na ime onoga sto je on dao coveku koji je doneo prstenove!
Dakle, prvo cekamo Shaq-a da se javi, pa onda svi mozete da preuzmete prstenove!
Moji troskovi su bili sledeci (cimanje i telefon sa nemackom necu racunati)
20 eura trosak banke za uplatu grilova i prstenova, pola od toga je za prstenove, drugu polovinu cu uracunati kod grilova.......................10
postarina kroz Nemacku .................................................. ............5
usluga coveka i njegova carina (uvek mu dajem 20% od vrednosti bez postarine kad mi nesto donosi)........................................... .....47.97
Moji fixni troskovi oko ovog posla su 62.97 eur koje delimo na 9 delova, ali ih delim sa 9,35 (prstenovi za r129 su 35% skuplji od svih ostalih koji kostaju isto) a to dodje 6,37 EUR
znaci mozete preuzeti prstenove od Duranga, troskovi su 6,37 EUR w124 i w201 prstenove
Jedino dr.benz placa za R129 prstenove 8,60 EUR trosak i ja sam na nuli.
Naravno svi mi placaju pice kad tad, jer mislim da ce biti zadovoljni
Na kraju (uracunat popust 10% i troskovi) kostalo vas je:
- W201 i W124 .......................32.02 EUR
- R129....................................42.08 EUR
(jeftinije nego da zivite u Nemackoj i da ste ih tamo kupili na bilo koji nacin osim grupno )
Sto se tice Djuxa i maske, on je dao 60 EUR trosak mi je uplata sa racuna na racun u EU onih para 10 EUR, maska je kostala 47,99 i postarina je bila kroz Nemacku 8 EUR i ovom sam dao 20% to je 9.6 EUR. Znači Djux treba da plati (60-10-47.99-8-9.6)=15,59 EUR ili 1294 dinara
Uf koja racunica veceras preuzimam masku i lova ce biti kod Duranga evo jedva cekam da zavrsim nesto na faxu pa da dodjem da pokupim masku Hvala jos jednom =]
Rucicu za haubu sam kupio tako da ce vecaras - sutra pasti upgrade
Ja imam jednu molbu za nekog ko je raspolozen.Jedna garnitura prstenova treba da se posalje za Karlovac busom.Ja cu poslati novac za sve troskove onom ko bude raspolozen da odvoji malo vremena da to posalje.Ja cu za svoje videti,ili cu sacekati okupljanje ili cu sacekati gril pa da uzmem sve zajedno.
Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora
Stigla maska =] =] =] Steta sto je bas made in China i izrada i kvalitet ali ovako od napred jako dobro izgleda cak sta vise savrseno. Sija se maximalno, jedino je materijal od koga je naprevljena teska krdza al nebitno. i negde 3X je laksa od orgigi Sad samo da je upasujem kako treba,ako legne fino izgledace to full. Jedino brinem koliko ce biti postojan sjaj na njoj al ako izdrzi pola god - god. odlicno. U svakom slucaju je 4x je jeftinija od originalne. Hvala jos jednom
Stigla maska =] =] =] Steta sto je bas made in China i izrada i kvalitet ali ovako od napred jako dobro izgleda cak sta vise savrseno. Sija se maximalno, jedino je materijal od koga je naprevljena teska krdza al nebitno. i negde 3X je laksa od orgigi Sad samo da je upasujem kako treba,ako legne fino izgledace to full. Jedino brinem koliko ce biti postojan sjaj na njoj al ako izdrzi pola god - god. odlicno. U svakom slucaju je 4x je jeftinija od originalne. Hvala jos jednom
Ma i "originalne" se prave u kini, a sto se tice koliko ce izdrzati neces ni sam verovati (u pozitivnom smislu). Dok je auto kod tebe, maska ce biti kao prvog dana jedino je nemoj direktno prkati iz masine za pranje pod visokom pritiskom (perionice i sl.) da ne otkines hrom sa tih delova nego je operi sundjerom ili jelenskom kozicom i to je to.
Comment