volan za W124

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • VladaR
    CBC Veteran
    • 28.01.2008
    • 134
    • Grocka

Samo vi nastavite sa off-om - zadovoljstvo mi je da vidim da na moje pitanje o volanu ima ... cek' da proverim ... 157 odgovora i celih 1919 "pogleda"!!! ))))))))) Sta uradi volan! ) A sto je crnjak, rodjak jos nije nasao trazeni volan. ...
    Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

• Durango
      CBC Senator XXL
      • 01.02.2006
      • 590
      • Zemun, Srbija

Prstenovi su stigli i kod mene su svi:

-SL129 - 1 komplet

-W201 - 4 kompleta

-W124 - 3 kompleta

i maska za Djux-a.

Moramo prvo da sacekamo da Shaq ostavi ovde broj tekuceg racuna, jer treba jos nesto malo novca svako od nas da uplati na ime onoga sto je on dao coveku koji je doneo prstenove!
      Dakle, prvo cekamo Shaq-a da se javi, pa onda svi mozete da preuzmete prstenove!
      MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• kardanko
        CBC Član
        • 22.05.2007
        • 75
        • Beograd

Super,eto jedne dobre vesti

Comment

• evo ovako ukupno ima 9 kompleta prstenova.

Moji troskovi su bili sledeci (cimanje i telefon sa nemackom necu racunati)

20 eura trosak banke za uplatu grilova i prstenova, pola od toga je za prstenove, drugu polovinu cu uracunati kod grilova.......................10

postarina kroz Nemacku .................................................. ............5

usluga coveka i njegova carina (uvek mu dajem 20% od vrednosti bez postarine kad mi nesto donosi)........................................... .....47.97

Moji fixni troskovi oko ovog posla su 62.97 eur koje delimo na 9 delova, ali ih delim sa 9,35 (prstenovi za r129 su 35% skuplji od svih ostalih koji kostaju isto) a to dodje 6,37 EUR

znaci mozete preuzeti prstenove od Duranga, troskovi su 6,37 EUR w124 i w201 prstenove

Jedino dr.benz placa za R129 prstenove 8,60 EUR trosak i ja sam na nuli.

Naravno svi mi placaju pice kad tad, jer mislim da ce biti zadovoljni

Na kraju (uracunat popust 10% i troskovi) kostalo vas je:

- W201 i W124 .......................32.02 EUR
          - R129....................................42.08 EUR

(jeftinije nego da zivite u Nemackoj i da ste ih tamo kupili na bilo koji nacin osim grupno )

Sto se tice Djuxa i maske, on je dao 60 EUR trosak mi je uplata sa racuna na racun u EU onih para 10 EUR, maska je kostala 47,99 i postarina je bila kroz Nemacku 8 EUR i ovom sam dao 20% to je 9.6 EUR. Znači Djux treba da plati (60-10-47.99-8-9.6)=15,59 EUR ili 1294 dinara

Platili su (svedeno na EUR):
          Durango (w124) 1 garnitura......................................... ...........30 EUR
          -Myokis (w201) 1 garnitura......................................... ............80 EUR
          -Vaskemica (w201) 2 garniture......................................... ...162.65 EUR
          -Dr.Benz (w201) 1 garnitura i (R129) 1 garnitura .......................120 EUR
          -kardanko(w201) 1 garnitura .................................................3 6.14 EUR
          -Gazda Milutin (w124) 1 garnitura ...........................................36.14 EUR
          -bota (w124) 1 garnitura .................................................. ......36.87 EUR
          -Djux (w210 restyling model) .................................................. 60 EUR
          -VladaR............................................ .................................49.64 EUR

Boti dodjem 4.83 EUR, Kardanku i Gazda Milutinu dodjem 4.12 EUR oni nista ne placaju samo preuzimaju prstenove.

Durango je u minusu 2 EUR

Djux je u minusu za masku 1300 dinara, placa Durangu toliko pri preuzimanju

U pretplati su vezano za grillove:

VladaR .............................49.64 EUR
          Myokis .............................48 EUR
          Vaskemica........................98.61 EUR
          Dr.Benz.............................45.18 EUR

Comment

• kardanko
            CBC Član
            • 22.05.2007
            • 75
            • Beograd

Zelim da se zahvalim shaqu i durangu na angazovanju oko ove nase zajednicke porudzbine.Bitno je da je sve dobro proslo za ostalo cemo lako

Comment

• Djux
              CBC Veteran
              • 10.08.2007
              • 133
              • Zemun

Uf koja racunica veceras preuzimam masku i lova ce biti kod Duranga evo jedva cekam da zavrsim nesto na faxu pa da dodjem da pokupim masku Hvala jos jednom =]
              Rucicu za haubu sam kupio tako da ce vecaras - sutra pasti upgrade

Comment

• Originally posted by myokis
                Brate, kolika je kamata na tih mojih 48 eura.
                Kao u Raiffeisen banci, po vidjenju 2% na godisnjem nivou

Na to uracunaj 20% drzavi porez na dobit, i eto te na nekih 1.6% zarade sledece godine krajem marta

Imaces za turu pica........u Skupstini naravno

uff koji sam ja jevrej, kako sve racunam

Originally posted by myokis
                Salu na stranu, ja sam vec montirao prstenove.
                @Myokis

CCCCC..........ako si ih montirao, gde su slike ????

@Durango,

Ako Djux dodje pre Bote, Kardanka i Gazda Milutina od tih 1300 daj Boti 400 i Kardanku i Gazda Milutinu po 350 dinara kad dodju da preuzmu svoje

Comment

• ufff mislim da cu ti zavideti na tom AMG drvetu.

Ali ne mogu i jare i pare ( i carbon i drvo)

Comment

• Durango
                    CBC Senator XXL
                    • 01.02.2006
                    • 590
                    • Zemun, Srbija

Sinoc Djux preuzeo masku i ostavio mi 10 eura i 500 dinara!
                    Ovde cu dalje izvestavati kako ko bude preuzimao svoje!

Comment

• VladaR
                      CBC Veteran
                      • 28.01.2008
                      • 134
                      • Grocka

Di je moj mopeeed? - Sta se desava sa ostalim maskama?
                      Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

• vaskemica
                        CBC Veteran
                        • 22.01.2008
                        • 108
                        • Srbija,Kragujevac

Ja imam jednu molbu za nekog ko je raspolozen.Jedna garnitura prstenova treba da se posalje za Karlovac busom.Ja cu poslati novac za sve troskove onom ko bude raspolozen da odvoji malo vremena da to posalje.Ja cu za svoje videti,ili cu sacekati okupljanje ili cu sacekati gril pa da uzmem sve zajedno.
                        Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora

Comment

• Djux
                          CBC Veteran
                          • 10.08.2007
                          • 133
                          • Zemun

Stigla maska =] =] =] Steta sto je bas made in China i izrada i kvalitet ali ovako od napred jako dobro izgleda cak sta vise savrseno. Sija se maximalno, jedino je materijal od koga je naprevljena teska krdza al nebitno. i negde 3X je laksa od orgigi Sad samo da je upasujem kako treba,ako legne fino izgledace to full. Jedino brinem koliko ce biti postojan sjaj na njoj al ako izdrzi pola god - god. odlicno. U svakom slucaju je 4x je jeftinija od originalne. Hvala jos jednom

Comment

• Durango
                            CBC Senator XXL
                            • 01.02.2006
                            • 590
                            • Zemun, Srbija

Veceras Bota preuzeo prstenove i dao sam mu 400 din.

Comment

• Originally posted by Djux
                              Stigla maska =] =] =] Steta sto je bas made in China i izrada i kvalitet ali ovako od napred jako dobro izgleda cak sta vise savrseno. Sija se maximalno, jedino je materijal od koga je naprevljena teska krdza al nebitno. i negde 3X je laksa od orgigi Sad samo da je upasujem kako treba,ako legne fino izgledace to full. Jedino brinem koliko ce biti postojan sjaj na njoj al ako izdrzi pola god - god. odlicno. U svakom slucaju je 4x je jeftinija od originalne. Hvala jos jednom
                              Ma i "originalne" se prave u kini, a sto se tice koliko ce izdrzati neces ni sam verovati (u pozitivnom smislu). Dok je auto kod tebe, maska ce biti kao prvog dana jedino je nemoj direktno prkati iz masine za pranje pod visokom pritiskom (perionice i sl.) da ne otkines hrom sa tih delova nego je operi sundjerom ili jelenskom kozicom i to je to.

Comment

• Myokis je lepo ugradio prstenove jedva cekam da postavi fotke ovde na forum.

grillovi trebaju biti uveliko gotovi jedino je problem gde da ih posaljem, tj ko od prijatelja ce prvi doci u NS da ne cekate sledeca 2 meseca

Comment

Working...
                                X