Ako su na ovim slikama bas njihovi proizvodi, onda nema greske. Jedva cekam da stignu Gazda M. ti prstenovi, pa ako valjaju odmah da se organizujemo da oivicimo hromom sve moguce detalje u kolima!
Gazda javi obavezno kad stignu da pogledamo to. Ja sam zainteresovan za jedan set, naravno ako ih covek zna fino odraditi. Stvarno ako tako nesto nismo u stanju da napravimo onda nas treba....
Bora ih je...ODRADIO STRAVA!!!
Ponasaju se isto ko' prsteni cajgera. Samo malko pritisnesh i CAP! legnu na svoje mesto i nema nikakvog lepljenja!
Otvoren je za svaki vid saradnje i daje POPUST na GROUP BUY!!!
Kaze da vas sakupim kolko' otjemo pa da mi poshalje postom a ondak ja prosledim vama.
Prvo da vidimo koliko je vas zainteresovanih pa da ga pitam za popust!!!
Evo slike pa procenite sami:
Ja sam PREZADOVOLJAN kako izgledaju i preporucujem svima da kompletiraju izgled unutrasnjosti svog ljubimca.
PS Uradio bi i prstencice oko svakog prekidaca al' rece covek da ne radi na slepo nego da mu posaljemo plastiku i jedan prekidac pa da on experimentise koliko da stanji zidove prstena da bi se prekidac mogao koristiti.
Tu na scenu nastupa Dr. Benz sa pozajmicom doticnih delova, ako zeli...
PPS Ako neko josh NIJE UGRADIO prstencice cajgera nek' ih PRECIZNO premeri i nacrta skicu pa da i to posaljemo Bori da uradi josh istih pa da i oni koji su zakasnili za prvu porudzbinu dobiju male vragove...
@Durango
Durango druze, mozes uraditi okvir oko prekidacha automatske klime al moras precizno izmeriti otvor da ti prekidaci ne bi zaglavljivali. Ja tju mu poslati mere za moja tri gumbitja...
E to "nesto" moras tacno izmeriti.
Ja se nisam nesto mnogo angazovao oko merenja i merio sam samo desni krug i to SAMO HORIZONTALU i kod mene je sve posle sljakalo PERFEKTNO!
Mislim da se malko plastika prilagodila prstenu a malko i obrnuto i EFEKAT JE POTPUN - PASE KO'...
Dakle W124 57,3 mm; dubina 3,5 mm - kod mene a josh neko nek' proveri !!!
W201 58+? mm; dubina 3,6 mm
PS Proveri josh' jedared i dubinu (3,6 ?) da ti prsten ne bi strcao preko oboda plastike.
Kako ih je dobro odradio, ne verujem. Svaka mu cast. Ne znam kako bi izgledalo da se svi prekidaci (podizaca stakala, 4 migavca, grejaca zadnjeg stakla....) oivice ovakvim lajsnama. Da li su svi prekidaci istih dimenzija? Meni se cini da jesu. Moracu da izmerim dimenzije otvora oko tastera za klimu. Mozda dr.benz ima neku centralnu konozolu skinutu pa da nam to premeri. Kapiram da je tako lakse nego na kolima.
@ Myokis Sorry to nisan' zna' al' co'ek se uci dok je ziv. Jos sam ja poprilicni amater u MB svetu...
@ ShaQ-ue Bilo bi dobro da premerimo i prstene cajgera ako neko josh nije ugradio iste (mada sumnjam, mada nigde fotki...) pa da ih Bora 'opravi i sacuva dimenzije za u budutje.
AKO NIKO NEMA, EVO, JA SKIDAM MOJE PA MERIM, MADA NERADO AL' SVE ZA ZAJEDNICU !!!
@Durango U slucaju prekidacha na scenu MORA nastupiti Dottore jer Bora trazi masku i prekidach (koje vratja sa isporukom) zbog experimenta i bajanja oko zidova okvira da bi prekidach bio u funkciji kada se okvir utisne.
Mislim da bi mogli poceti sa spiskom zainteresovanih...
Ako neko ima nekakvih nedoumica i koje strucno pitanje moze cimnuti Boru na 063/80-64-125 i pitati ga. Stvarno je COOL tip i otje sve da objasni...
Comment