volan za W124

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Durango
    CBC Senator XXL
    • 01.02.2006
    • 590
    • Zemun, Srbija

Ako su na ovim slikama bas njihovi proizvodi, onda nema greske. Jedva cekam da stignu Gazda M. ti prstenovi, pa ako valjaju odmah da se organizujemo da oivicimo hromom sve moguce detalje u kolima!
    MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• Djux
      CBC Veteran
      • 10.08.2007
      • 133
      • Zemun

Gazda javi obavezno kad stignu da pogledamo to. Ja sam zainteresovan za jedan set, naravno ako ih covek zna fino odraditi. Stvarno ako tako nesto nismo u stanju da napravimo onda nas treba....

Comment

• Gazda Milutin
        CBC Senator
        • 31.01.2008
        • 267
        • Pancevo

Co'ek je extra brz!

Jutros je skinuo dimenzije a ja ih dobijam sjutra izjutra!!!

Javljam kaki' su a i fotkam iste...
        - Govori tiho i vodi psa sa sobom! -

Comment

• kardanko
          CBC Član
          • 22.05.2007
          • 75
          • Beograd

Svaka cast ako radi tako brzo.Neznam dali su dimenzije iste za w124 i w201?

Comment

• Gazda Milutin
            CBC Senator
            • 31.01.2008
            • 267
            • Pancevo

Precnik otvora za w124 je 57,3 mm,"dubina" 3,5mm pa premeri svoje...

Pozdrav!

PS Tip kaze da moze da uradi i okvire prekidacha...

Cekam da vidim prstenchiche pa ako su OK naruchujem i ostalo!

Javljam svima kaki' su...

Comment

• kardanko
              CBC Član
              • 22.05.2007
              • 75
              • Beograd

Gazda sta bi sa prstenovima?

Comment

• Gazda Milutin
                CBC Senator
                • 31.01.2008
                • 267
                • Pancevo

Pozdrav svima i... 'vako:

Bora ih je...ODRADIO STRAVA!!!
                Ponasaju se isto ko' prsteni cajgera. Samo malko pritisnesh i CAP! legnu na svoje mesto i nema nikakvog lepljenja!

Otvoren je za svaki vid saradnje i daje POPUST na GROUP BUY!!!

Kaze da vas sakupim kolko' otjemo pa da mi poshalje postom a ondak ja prosledim vama.

Prvo da vidimo koliko je vas zainteresovanih pa da ga pitam za popust!!!

Evo slike pa procenite sami:

Ja sam PREZADOVOLJAN kako izgledaju i preporucujem svima da kompletiraju izgled unutrasnjosti svog ljubimca.

PS Uradio bi i prstencice oko svakog prekidaca al' rece covek da ne radi na slepo nego da mu posaljemo plastiku i jedan prekidac pa da on experimentise koliko da stanji zidove prstena da bi se prekidac mogao koristiti.

Tu na scenu nastupa Dr. Benz sa pozajmicom doticnih delova, ako zeli...

PPS Ako neko josh NIJE UGRADIO prstencice cajgera nek' ih PRECIZNO premeri i nacrta skicu pa da i to posaljemo Bori da uradi josh istih pa da i oni koji su zakasnili za prvu porudzbinu dobiju male vragove...

@Durango

Durango druze, mozes uraditi okvir oko prekidacha automatske klime al moras precizno izmeriti otvor da ti prekidaci ne bi zaglavljivali. Ja tju mu poslati mere za moja tri gumbitja...

Comment

• Djux
                  CBC Veteran
                  • 10.08.2007
                  • 133
                  • Zemun

Znaci da trazim negde subler pa da merim otvore kod mene. Porucujem 100% Smo da to kako treba izmerim.

Comment

• Gazda Milutin
                    CBC Senator
                    • 31.01.2008
                    • 267
                    • Pancevo

@ DjuX

Za prstentjitje oko grejaca ja izmerih 57,3 mm u precniku i 3,5 mm "dubinu". Ako se i kod tebe te dimenzije poklapaju onda su kod svih iste!

Comment

• Gazda Milutin
                      CBC Senator
                      • 31.01.2008
                      • 267
                      • Pancevo

Ova poruka je cisto da imam isti br. poruka ko' model makine koji teram!!!

Pozdrav!

Comment

• Gazda Milutin
                        CBC Senator
                        • 31.01.2008
                        • 267
                        • Pancevo

E to "nesto" moras tacno izmeriti.
                        Ja se nisam nesto mnogo angazovao oko merenja i merio sam samo desni krug i to SAMO HORIZONTALU i kod mene je sve posle sljakalo PERFEKTNO!

Mislim da se malko plastika prilagodila prstenu a malko i obrnuto i EFEKAT JE POTPUN - PASE KO'...

Dakle W124 57,3 mm; dubina 3,5 mm - kod mene a josh neko nek' proveri !!!

W201 58+? mm; dubina 3,6 mm

PS Proveri josh' jedared i dubinu (3,6 ?) da ti prsten ne bi strcao preko oboda plastike.

Comment

• i ja se pridruzujem porudzbini.

Jer ostalo nekom prstenova satova od w201 da izmeri trebalo bi meni jedna garnitura

Krugovi su isto interesantni, mogu kod 16v i dole oko malih satova

Comment

• Durango
                            CBC Senator XXL
                            • 01.02.2006
                            • 590
                            • Zemun, Srbija

Kako ih je dobro odradio, ne verujem. Svaka mu cast. Ne znam kako bi izgledalo da se svi prekidaci (podizaca stakala, 4 migavca, grejaca zadnjeg stakla....) oivice ovakvim lajsnama. Da li su svi prekidaci istih dimenzija? Meni se cini da jesu. Moracu da izmerim dimenzije otvora oko tastera za klimu. Mozda dr.benz ima neku centralnu konozolu skinutu pa da nam to premeri. Kapiram da je tako lakse nego na kolima.
                            MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• Gazda Milutin
                              CBC Senator
                              • 31.01.2008
                              • 267
                              • Pancevo

@ Myokis Sorry to nisan' zna' al' co'ek se uci dok je ziv. Jos sam ja poprilicni amater u MB svetu...

@ ShaQ-ue Bilo bi dobro da premerimo i prstene cajgera ako neko josh nije ugradio iste (mada sumnjam, mada nigde fotki...) pa da ih Bora 'opravi i sacuva dimenzije za u budutje.

AKO NIKO NEMA, EVO, JA SKIDAM MOJE PA MERIM, MADA NERADO AL' SVE ZA ZAJEDNICU !!!

@Durango U slucaju prekidacha na scenu MORA nastupiti Dottore jer Bora trazi masku i prekidach (koje vratja sa isporukom) zbog experimenta i bajanja oko zidova okvira da bi prekidach bio u funkciji kada se okvir utisne.

Mislim da bi mogli poceti sa spiskom zainteresovanih...

Ako neko ima nekakvih nedoumica i koje strucno pitanje moze cimnuti Boru na 063/80-64-125 i pitati ga. Stvarno je COOL tip i otje sve da objasni...

Comment

• Originally posted by Gazda Milutin
                                AKO NIKO NEMA, EVO, JA SKIDAM MOJE PA MERIM, MADA NERADO AL' SVE ZA ZAJEDNICU !!!
                                nisu iste rupe za srednji sat (kilometar sat) za w124 i w201

@all

To oko prekidaca nemojte stavljati, bice ciganski oko menjaca mozete i to je to.

Mada vidjao sam po nemackoj pervreznjake koji su stavljali i oko onih zelenih lampica za levi i desni zmigavac itd, ali to mi je bolesno

Comment

Working...
                                X