Za prepravku na E model (w124) potrebno je zameniti haubu,masku,stakla farova(ne moraju celi farovi) i one limene lajsnice ispod farova-mada one mogu i od obicne. Prepravljao sam ovo par puta,nikakav problem
Inace,ova plastika izmedju stopki je fabricki isla na kupee i kabriolete,jer oni nisu imali celu haubu drugaciju,vec samo ovaj umetak! Imam ja jedan na prodaju,pa ako je neko zainteresovani,neka se javi!
Sto se tice hromiranih prstenova,gledao sam ovaj sajt dosta puta,ali nikako da se odlucim! Al* ako uzimate svi,pa da uzmem i ja! Znaci,mene zanimaju prstenovi za 190 i za 129,po jedan komplet,i mozda maska za 190,videcu jos...
Pa ne znam da li se razumemo! Sto se tice prepravke na modelu 190 na C look,to stvarno nije lako,ali je izvodljivo...
A prepravka obicne 124ke 85-93 na 124 E 93-95-6, je prilicno prosta,kao sto sam gore vec napisao...
sa onim limom sto se srafi, pa gituje i vari to je shit znam neke nemce koji su to radili i pokajali se.
Ja sam se posteno namucio da sve uklopim kod mene haubu i farove, nemoj to da radis sto rece Djux daj te tvoje i doplati to ti je mnogo bolja kombinacija nego da kupujes za cash i ostavljas stare kuci i posle prodajes...
Da je za mog bilo da se kupi gotovo....eh moj prijatelju...
Trenutni spisak zainteresovanih za okvire satova:
-Durango (w124) 1 garnitura
-Myokis (w201) 1 garnitura
-Vaskemica (w201) 1 garnitura
-Djux (w210 restyling model) 1 garnitura
-Dr.Benz (w201) 1 garnitura i (R129) 1 garnitura
-
Trenutni spisak zainteresovanih za avantgarde masku:
-Djux (w210 restyling model) 1 komad
-VladaR (C124 restyling model) 1 komad
-Dr.Benz (w201) 1 komad
sa onim limom sto se srafi, pa gituje i vari to je shit znam neke nemce koji su to radili i pokajali se.
Ja sam se posteno namucio da sve uklopim kod mene haubu i farove, nemoj to da radis sto rece Djux daj te tvoje i doplati to ti je mnogo bolja kombinacija nego da kupujes za cash i ostavljas stare kuci i posle prodajes...
Da je za mog bilo da se kupi gotovo....eh moj prijatelju...
Trenutni spisak zainteresovanih za okvire satova:
-Durango (w124) 1 garnitura
-Myokis (w201) 1 garnitura
-Vaskemica (w201) 1 garnitura
-Djux (w210 restyling model) 1 garnitura
-Dr.Benz (w201) 1 garnitura i (R129) 1 garnitura
-
Trenutni spisak zainteresovanih za avantgarde masku:
-Djux (w210 restyling model) 1 komad
-VladaR (C124 restyling model) 1 komad
-Dr.Benz (w201) 1 komad
c-c-c-c ... Ubacio si me na spisak a nisam nista rek'o ... "Kaki si bre to co'ek?" Salim se! Hocu masku nego prvo da zovem coveka da vidim koliko bi mi uzeo za dzoranje haube i farova. Ako je skup onda bih uzeo gril za moju, vec postojecu masku. Dakle vejt a minit.
Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Probaj na 064/11-73-253. Decko se zove Dejan i nalazi se u Brace Jerkovic na Vozdovcu. Rastura 190-ke, 124-ke i 202-ke. Delovi mu nisu jeftini ali su perfektni. Najbolji od polovnih koji mogu da se nadju jer on ne kupuje jeftine strance od 1.000-1.500 eura, vec one koji su u odlicnom stanju. Pitaj ga da mu das tvoju haubu i farove i da mu doplatis za ove sa restilizovanog modela. Racunaj da ce ti trebati oko 100 eura za farbanje haube.
Upravo sam ga zvao. Zvoni, ne javlja se. Moguce da ima svoje radno vreme. Zvacu ga sutra. Hvala.
Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
c-c-c-c ... Ubacio si me na spisak a nisam nista rek'o ... "Kaki si bre to co'ek?" Salim se! Hocu masku nego prvo da zovem coveka da vidim koliko bi mi uzeo za dzoranje haube i farova. Ako je skup onda bih uzeo gril za moju, vec postojecu masku. Dakle vejt a minit.
Ovo je sve preliminarno, dok se ne dogovorimo definitivno proci ce sigurno mesec dana. Znaci dok doticni clan ne da cash njegovo ime oznacava samo da je zainteresovan
Probaj na 064/11-73-253. Decko se zove Dejan i nalazi se u Brace Jerkovic na Vozdovcu. Rastura 190-ke, 124-ke i 202-ke. Delovi mu nisu jeftini ali su perfektni. Najbolji od polovnih koji mogu da se nadju jer on ne kupuje jeftine strance od 1.000-1.500 eura, vec one koji su u odlicnom stanju. Pitaj ga da mu das tvoju haubu i farove i da mu doplatis za ove sa restilizovanog modela. Racunaj da ce ti trebati oko 100 eura za farbanje haube.
Hauba od starog modela mu ne treba. Za restajling haubu (sa maskom) trazi 300 evra, za farove 140 evra. Za moje farove dao bi oko 2x30 evra. ...
Comment