A postoji li uz papucice da se kupi i alu obloga onog dela sto je napravljen za odmaranje leve noge (al sam ga opisao)?
volan za W124
Collapse
X
-
Danas je Dr.benz preuzeo prstenove za SL-a, ali sam skroz zaboravio da je on narucio i za 190, pa mu se ovim putem jos jednom izvinjavam sto ih nisam poneo. Odnecu mu ih ovih dana.
Dao mi je 10 eura na kontu troskova, koje cu ja uz ostatak para od Djux-a (deo sam dao kardanku, boti i gazda m.) proslediti Shaq-u u petak!
@Vaske
Tebi cu prstenove poslati u Subotu 12.04. po caletu jer on dolazi nekim poslom u KG.MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
'Eve gi' moJih prstentjitja.
Nisam imao, ama bash, nikakvih problema sa ugradnjom...
F*CK! Nishta od slika za sada INTERNAL SCRIPT ERROR. Netje da ih prihvati...
Probatju kasnije.
Elem, ja sam prvo ubacivao krugove sa strane. E sad, ne treba ih pritiskati odmah da se upresuju jer ako se to uradi postoji shansa da iskoce iz lezista. JA SAM IH POLAKO ROTIRAO i tacno se vidi u kom polozaju najbolje pashu ( U pravu je Myoks za to!!! ) i CAP! Odlicno legnu na mesto.
NIKAKAV SUPER-LEPAK I OSTALE GINGIRENGLE NISU POTREBNE!!!
Srednji ima svoj polozaj i tako...
FANTASTICNO IZGLEDAJU... bar meni. Notju je poseban dozivljaj jer sve odise luxuzom ispred tebe.
URAA uspeo sam!
Eto i slike ali sqamo notjna. Netje pa netje dnevnu...
Pozdrav svima koji su ugradili ili tje ugraditi prstentjitje i...
... POSEBNA ZAHVALNOST CHIKA SHAQ-u NA TRUDU DA MI AVTO LEPSHE IZGLEDA!!!- Govori tiho i vodi psa sa sobom! -
Comment
-
-
Originally posted by DurangoA postoji li uz papucice da se kupi i alu obloga onog dela sto je napravljen za odmaranje leve noge (al sam ga opisao)?
@Gazda Milutin
Lepo izgleda, nadam se da će i ostali kupci poći tvojim stopama i objaviti fotografije svojih kilometar satova
Comment
-
-
Alu podlogu za odmoriste mozes lako i sam da izradis.Precrtas oblik na karton zatim prenes oblik na alu lim(imas manje sjajan i vise tj.hromiran u jeep komercu) iseces brusilicom ili makazama za lim.Montazu mozes da izvrsis ili srafovima ili lepkom po volji.Ako stavljas srafove onda ili hromirane ili brunirane da nebi korodirali.
Comment
-
-
Extra su legli prstenovi. Kako si skidao sat? Jesi li imao problema da ga vratis tj. da vratis sajlu?
Ja se nadam da cu sledeci vikend imati vremena da ih namontiram i odmah stavljam slike!MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Poz Durango!
Ma, lako sam ga odvio... skoro! Al' sam se namucio da je ponovo zasrafim. Al' uto je dosla pomotj u vidu KANALA i skidanja sajle sa menjaca ( TVOJ predlog! ) i sve se SRETJNO zavrsilo!
USEFUL HINT: Obavezno operi ruke i dobro ih osusi pre hvatanja prstenova!!! Nemoj da ih uflekash pa posle kad god gledash u iste od svega vidis samo FLEKU I SOPSTVENU GLUPOST. Meni se, sva sretja, to nije desilo. Al' skidanje sata pa pranje ruku; rasklapanje pa pranje ruku; montaza a zatim i briskanje stakla sa unutrasnje strane KRPOM KOJA NE OSTAVLJA KONCICE jer da bi ih pozicionirao morash prstom da pipnesh staklo cajgera.... A otisci samo ostaju...
SRETJNA UGRADNJA i ako nesto zaskripi imash tel pa zvrcni i DOLETJEM U POMOTJ!!!- Govori tiho i vodi psa sa sobom! -
Comment
-
-
@Shaq:Ovaj lik ima jos neki ovakav volan ali po njegovoj prici nisu ovako dobri kao ovaj,ako budem skorije isao na tu stranu videcu sta ima pa javljem.Ovaj je inace to vece kad sam dosao skinu sa auta.
Gazda odlicno izgledaju,kontaktiracu te kad budem ugradjivao svoje.Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora
Comment
-
-
IMPORTANT NOTICE:
Primetih ja jutros da obrtaljka netje iznad 3.000 rpm!!!
Imam sta videti...Kazaljka udara o prsten i tu ostaje!!!
E, sad ne znam da li prsten pri ugradnji moze josh gore na cajgeru ( po setjanju nemere jer je pasent! ).
Tjekatju josh koji dan da vidim da li tje se pokazivac obrtaja malko "istupiti" jer fali BUKVALNO delitj milimetra (ma, fali stota!!!).
Svi koji josh nisu ugradili prstentjitje nek pre sklapanja satova malko istupe pokazivac obrtaja da im ne bi glavio ko' meni.
A ja cekam josh koji dan pa ako iglica sama ne "prodje"... JOVO NA-NOVO!!!
Pozdarv i GOOD LUCK TO ALL!!!- Govori tiho i vodi psa sa sobom! -
Comment
-
Comment