... 'ebiga ... ja uzeo vec 4xWinter1 i provozao na njima ~5K km. Nisam mogao sa bivsim gumama da se vise zezam...
Gume - iskustva, proizvodjaci ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
iz Tigra demantuju da uopste pustaju II klasu. samo najvisi standard dolazi u obzir, II klasa je izbacena iz prodaje onog dana kad je Michelin umesao prste. sve sto nije vrhunski kvalitet, ide pod noz.
u pitanju je totalna nebuloza da ovde evro vredi 76.8. ja sam npr. kupio nov akumulator (morao sam, pred sam polazak kuci) BH u Igalu prosle godine i platio ga tamo 12e jeftinije nego bilo gde ovde. aku je bio po datumu prozvodnje star 21 dan...
bem ti Srbiju
idem u Bosnu da kupim Wintere, ladno mi se isplati. ovde bila akcija ali 3150din je bio 185/65-14 u Tempu i rasprodale su se isti dan za par sati (???) pa koliko su ih dali u promet? 10?.
Comment
-
-
Ja sam pričao sa ljudima koji su glavni dileri za Good Year program, i što se tiče Tigra (imaju i to u ponudi) kaže da se zadnje dvije godine kvalitet strašno poboljšao i da nema reklamacija uopšte
Tako da mislim da ipak nema te II serije, ali koće ga znati
U svakom slučaju 10-og idu četiri nove zimske pa ćemo vidjeti
260 KM za četiri gume sa montiranjem i balansom je po meni extra ponuda pa makar ih bacio za godinu dana
Comment
-
-
He HE
Nadam se da neću
U svakom slučaju ove će biti samo za zimu, a na proljeće idu neke ljetne
Doduše vjerovatno samo dvije naprijed jer imam skoro nove dvije - znam da to i nije baš dobro,ali finansije su problem.
Evo baš juče pričam sa kolegom koji vozi A4 2003 god i kaže stavio prije neki dan Tigrove Wintera i prezadovoljan je
Ima nove Ljetne neke Dunlop - Mislim sport i kaže da osjeća razliku i da mu sada (dok su temperature još dobro preko 0) mnogo bolje koči i drži ova Wintera....
Comment
-
-
Originally posted by GoranpStvarno sam se prijatno iznenadio kada su mi rekli da je Tigar WinterA 185/65/14 65KM ili ti 33 EuraOriginally posted by dekidekibem ti Srbijuidem u Bosnu da kupim Wintere,
.Danas sam pitao u jednoj od gradskih prodavnica za cenu.Bolje da nisam
,Winter1 185/60R14 = 3.900 din. tj. 51€
!
Comment
-
-
Pa onda guma kosta.... Zamisli cena, platio sam gumu xxxx, i dobio besplatnu montazu, ali sam morao da platim balansiranje, cevape i pivo!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
Comment