Originally posted by Srdjan
Gume - iskustva, proizvodjaci ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
To je najuza guma koju bih mogao da montiram umesto ove 195 a da mi visina vozila ostane ista ili priblizno ista. A tako uska guma bi bila prava kombinacija za sneg. Zato sam i pitao da li se ona uopste radi.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Originally posted by rajmax63jeste da izgleda ok ali proveri TREADWEAR:
Uporedna vrednost koja označava brzinu potrošnje gume. Guma sa oznakom 150 će trajati 50% duže od gume sa oznakom 100.
Comment
-
-
ima molo i do toga koji je index porišnje
meni gume izdrže jednu sezonu tj od proleća do jeseni.onda idu zimske pa opet na proleće letnje nove itd itdblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
p6
Ja danas kupih 4xPirelli P6,195/65 R15, za Stilo. Nasao sam vrlo povoljno u Energy Group u Djure Djakovica.Cena je akcijska,ako se kupe sve 4, cena je 6100 po komadu sa montazom i balansiranjem.Prakticno sedobije jedna za DZ,posto je ta guma na drugim mestima oko 8000.
Comment
-
-
Originally posted by prolupatorFulda, a ti kako hoces...
Po preporukama mikimazda uzeo sam Carat Exelero 225/50 R16 92V (sa zastitnim rubom). Stizu mi sljedece sedmice a kada ih isprobam javljam sta i kakoZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Comment
-
-
Nisu valjda i tako lose kao sto su bile 621?
Red je bio da ih vec izbace iz proizvodnja da ne trose dzabe materijal.
Ako je vec rec o malim automobilima ona bi ja radije vozio na Jugu Winteru preko cele godine nego 621 leti. Naravno, posto nema malih 635.
Ta ludacka politika samo jos postoji kod supljoglavaca kakvi su u Tigru.
Sta to znaci? Neka oni sto voze male automobile ginu ko ih hebe a mi cemo da proizvodimo dobre gume za veca vozila jer njihovi vlasnici imaju vise para?
Pa mislim.... to je za vesala.
Comment
-
Comment