Problem sa klimom - ne mogu da resim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Okmomak
    CBC Član
    • 05.06.2020
    • 10
    • Beograd
    • Citroen

Ahahhaaa...da da
    Samo što na 25°C koliko je pokazivo termometar u garaži i autu, na izduvu klima daje 4°C...tako da nema laži nema prevare :-)

Comment

• b_samardzic
      CBC Senator XXL
      • 02.04.2005
      • 1557
      • Smederevo

Kod mene na Hyundai accentu manuelna klima radi slično.
      Kad je ventilator kabine na 1 klima se fasi i pali vrlo često. Duca hladno ali je količina vazduha nedovoljna da ispari sav freon pa presostat odradjuje i ugasi klimu. Kad stavim ventilator na 3 ili 4 podeok klima ubija i na +40. Ohladi auto toliko da je neprijatno u autu. Moj zaključak da je klima predimenzionirana.
      Ja na početku uključim ventilator na max i spoljašnji vazduh sa otvorenim prozorima. Sednem u auto uključim recirkulaciju, zatvorim prozore i kad osetim da je ok temoeratura smanjim ventilator na 1 ili 2.

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Malo zapetljano rukovanje tom klimom?
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• zeljkoci
          CBC Veteran
          • 12.05.2008
          • 143
          • La
          • Fiat Punto. 1.2

Originally posted by b_samardzic View Post
          ...
          Ja na početku uključim ventilator na max i spoljašnji vazduh sa otvorenim prozorima. Sednem u auto uključim recirkulaciju, zatvorim prozore i kad osetim da je ok temoeratura smanjim ventilator na 1 ili 2.
          Bravo!
          Ispravno rukovanje!
          Samo sto se recilkulacija ukljucuje nesto malo kasnije, dok jos malo ohladi kabinu.

Primer za druge da prepisu.

Comment

Working...
          X