video sam na prvim stranam da je neko rekao da golf 2 kad izadje iz fabrike ide 158km/h
imao sam prilike da se vozim u golfu 2 gtd '89 na autoputu 168km/h a sad da li si ti mislio na obican dizel ne znam...
ali gtd-u je ugravirano 200...
Kada je ugravirana brzina imala veze sa mogucnostima auta?
Tih 200 je ugravirano i na obicnom 1.6d, na Jugu je 180 itd... Zar ne?
I tih 168, jel po brzinomeru ili neka GPS varijanta?
Pise i na tramvaju Raiffeisen banka, ali kad udjes nema para... =]
Transaxle u krvi...
"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
Taj ako je isao po satu 168 i nije nesto bas isao salim se...
U sushtini, proizvodjaci prave satove da lazu pri vecim brzinama da bi vozaci samim tim isli sporije-sigurnije, ali sto se tice fabrckog ogranicenja, ja sam nasao podatak da gtd od 70 konja ima max brzinu od 160 km/h, a gtd od 80 konja ima 169. Medjutim, fabrika uvek daje malo lufta sto se tice podataka, da u suprotnom nebi odgovarala ako se desi da performanse budu slabije od onih koje oni daju. Verovatno ste gledali neke testove automobila gde ljudi u testu izmere bolje ubrzanje do stotke nego sto fabrika nalaze, a i o max brzini da ne pricam
A kako mislis da ugusis motor koji radi na 5000 obrtaja ubacivanjem u 4 brzinu?
Probaj na svom autu stisni gas do daske pa probaj.
Samo zadimis lamelu i izgoris je.
Mozda bi trebalo da budes priseban krenes prvom pa kad lamela uhvati onda na kocnicu polako mu oboris obrtaje.
Ako se to desi u toku voznje. Pritisnes kvacilo, teska srca pustis motor da urla, stanes na sred puta, ubacis u 4. ili 5. brzinu i naglo pustis kvacilo. Ako ga to ne ugasi onda pod haubom u tom trenutku mora da imas hiljadu rasnih pastuva koji mogu da potpisu auto u najvisem stepenu prenosa.
Comment