reci na ovo detaljno i iscrpno objasnjenje sem fuuuck, bem ti turbo

sredices ti to, samo ti moras najvise da potegnes.
sa slike se vidi da Nisan ima mehanicko osiguranje matica brezona, upravo da onemoguci odvrtanje.
ako je bio pukao brezon, i nije stavljen novi mogu sa 99,999% verovatnoce da napisem a to i smatram, da je dihtovanje bilo nepotpuno i problematicno posle prvog zagrevanja turbo kucista.
isto tako na tom mestu, koliko ja znam dihtung se stavlja od neke vrste"azbesta" ili tako necega sto je vlaknastog sadrzaja kada se protrlja kroz ruke.a koje se nalazi izmedju 2 metalne plocice.
samo zelim da te uvedem u tematiku turbo motora da oni ne trpe improvizacije tipa stapom i kanapom vec zahtevaju vrhunski materijal po kvalitetu da bi pouzdano radili.
isto tako, tu puknutu cev koja je varena koristi ali...uz svest da to nije trajno resenje.
kreni u potregu za originalnim delovima, ugradi po propisu kako Nisan kazei miran si.
koliko vidim, da bi se izvadio turbo mora da se skida kardan sa letve volana. ako su i to skidali u Uzicu proveri kako je vraceno, i da li su postavljeni osiguraci na predvidjenim mestima.
koliko ja vidim, sa slika Nisan je sasvim korektno odradio posao i nema razloga da taj motor ne predje jos mnogo km uspesno.
gde da nadjes delove, i to original i koliko kostaju ne mogu da ti pomognem.
mozda da pitas Reno direktno u Bgd, e mailom tj pismeno ?
Comment