mozda bolje da posetis cigan malu kez
pomoooc!!!!!! poludecu zbog turbine
Collapse
X
-
Ja bi preporucio javnu kucu.... inace sto se tice turbine sta se desava sa boostom tokom opisanih problema(imas merac u kabini) ?Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
hehe, ovo me podseti na jedan auto, za koji su pricali kako je extra motor jer ga je uzupcio buca isakovhttp://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
on je mehanicar i to jedan od najboljih u Cacku
pomenuo sam trke da bi znali o kome je rec, a i zato sto je sve svoje automobile on radio
ja mislim da u Cacku ne postoji majstor koji je imao vise kontakta sa sportskim automobilima od njegaKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
eh, da se vratim na temu, a najradije ne bih voleo ni da sam je otvarao, ali sta da se radi
juce je napokon turbina odvojena od motora i spustena na zemlju i ne dopada mi se ono sto smo utvrdili nakon vizuelne inspekcije
P.S. unapred se izvinjavam na losim fotografijama, imao sam jako malo vremena, a slikano je mobilnim, iz ruke
prvo se momak ceo dan lomatao sa skidanjem
dok je skidao, primetio je da cev vode nije bila dotegnuta ( da li se odsrafila ili je neadekvatno zategnuta...)
uz moju pomoc, izvukli smo je nekako iz uzasno tesnog prostora i turbina je napokon na zemlji
spolja deluje da je sve ok
medjutim, brezoni su odvijeni bez ikakvog napora, posebno 2 do kompresionog kola koja su bila bas labava
turbina je razdvojena od grane
umesto sendvic dihtunga, nasao sam obican metalni
ovde je prikaz famoznog spoja na turbinskom delu
uokvireno je mesto gde je imao boost leak
isti taj spoj na grani i skidanje brezona, od kojih je jedan sumnjiv, jer je cackano oko njega
na slici se vidi napuklina na grani i pomenuti brezon
malo jasnija slika sumnjivog brezona
pretpostavljam da je to brezon koji je napukao jos od kad sam kupio auto i koji je zamenjen prilikom prvog servisa u Turbo servisu
ova ostecenja su verujem njihovih ruku delo
nakon toga, uzimamo turbinu u ruke, okrecemo je i za malo da se prevrnem
turbinsko kolo ima 2 povece napukline na unutrasnjem zidu
moze li neko od vas iskusnijih da sad malo pribliznije odredi uzrok ovih kvarova
da li je u pitanju cev, brezoni, napuklina na grani, vibracije.....
i najvaznije pitanje "what to do"Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
nije napuklo turbinsko kolo nego kuciste (kolo su lopatice)
koliko vidim sa slike, unutrasnjost je oblozena keramikom ?
ako jeste, onda nemas bas puno toga da uradis, vozi dalje i nadaj se da nece skoro da se odvali parce keramike i polomi lopatice...
ako je pukao metal , kuciste, onda je vreme za turbo upgrade
ja i dalje mislim da se radi o vibracijama, pa se zbog toga to sve odsrafljuje. probaj da napravis neko ukrucenje celog sklopa grana-turbina, pa mozda nabodes dobitnu kombinaciju.http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Ne verujes sta vibracije mogu da urade...Meni na autu recimo ima ponekad toliko vibracija da se, kad se uhvati rezonancija, izvrcu M12 srafovi iz alternatora osigurani Loctite-om. Na drugim obrtajima uhvati malo drugaciju rezonanciju pa se taj isti sraf zavrne nazad...ludnica.
Ovde je to i slucaj, nema neke sumnje. Ne vidim drugi nacin da ti se brezoni razvrnu i razglave nego od vibracija. Jedino ako nisu ranije osteceni...U svakom slucaju, vibracije prave problem, da li je on vise izrazen zato sto su brezoni oslabljeni, ili je fabricki nosac turba nedovoljan za posao, ne znam, ali jasno ti je sta te ceka...
Skini granu, narezi nove brezone. Ojacaj postojeci ili stavi dodatni nosac turba, ali nosac TURBA, dakle direktno turbo da se oslanja negde na blok recimo, ne preko grane. A sam turbo, bojim se da ces lepo morati da zamenis jer se ovakvo ostecenje ne reparira. Verovatno je i ostecenje nastalo kao posledica pomeranja turba i preteranog vibriranja kad se brezon malo otpusti...Mozes da ides na srecu, pa da teras dok se ne odvali, ali ja licno ne bih...
Comment
-
-
i najvaznije pitanje "what to do
baciti u otpad to sto imas.
novo, u smislu bas novo original ili novo kao polovno ali pouzdano ispravno u svemu.
sa ovim sto imas, samo kupujes vreme do sledece havarije.
cini mi se da sam opisao pretpostavke po pitanju turba, ono brezoni, dihtovanje, vibracije itd.
slazem se navodima 206, a ti ne rece da li su bili stavljeni limeni osiguraci na maticama od brezona- oni koji su fabricki predvidjeni na onim slikama koje si ranije postovao.
za neke jeftine precice stapom i kanapom a da posle to funkcionise, ja ne znam.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
osiguraca brezona nije bilo
turbina ima kacenje na blok, ali je izgleda neko (ranije ili prilikom servisa u Uzicu ) izbegao srafljenje brezona na nosacu
ili su od vibracija spali
sa ovim likom ciji je servis cu sutra videti sta mi je za ciniti
a sto se tice upgrade-a, bilo kakav upgrade bi podrazumevao novu izduvnu i jos brdo peripetija i troskova, tako da bih razmislio o tomeKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
Comment