disel motori diskusije...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

"..."mislim" da je chipovana...tako kazu papiri..."

pa slab im onda chip tuning od 185 na 195
    ali zato broj obrtaja narasao umesto od 1800-2500 razvija 195 tek na 3500,ako sam diobro procitao

Comment

• Black Knight
      CBC Senator XXL
      • 13.10.2004
      • 2020
      • Novi Beograd, kicblo

pa ne znam...ja sam je dobio(citaj kupio) takvu...a po meni je mnogo realnije nego da se frljaju sa ciframa...uz put Opel diler iz holandije ga je radio...(Haag)...
      Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• BRABUS
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2004
        • 2399
        • London

Originally posted by BOOST
        Dakle, nema nista vise stajanja nego koliko sipanja benzina, i negde da se jede usput.
        Kad sednem u restoran posle 10 minuta mi je dosta sedenja ocu da idem nazad u auto da sednem ko covek?!?!?!

Da napomenem da kad stignem dole, neidem da spavam, vec sednem pa popricam sa roditeljima par sati, te onda smugnem do grada
        Jebo te....moja prica

Comment

• mitrovskiigi
          CBC Član
          • 26.03.2010
          • 23
          • Nis

Re: disel motori diskusije...

The Audi R10 TDI, usually abbreviated to R10, is a racing car from the German car manufacturer Audi. The car is by far a classic at Le Mans, winning every year since its introduction to the introduction of the new R15. It is designed and constructed for sports car racing in the Le Mans Prototype LMP1 class of the 24 Hours of Le Mans, and other similar endurance races. The car was unveiled 13 December 2005 at 12:00 CET,[2] and went on to win both its maiden race at the 2006 12 Hours of Sebring in March, and the June 2006 24 Hours of Le Mans. It was the first diesel powered car to win either of those events.

Ne znam zasto se tripujete da dizel zaostaje? Cim se pojavio prosto je pocepao sve moguce benzince na stazi. Za njega kazu i da je prilicno tisi u odnosu na sve benzince.

Nikad ne veruj coveku koji laze!

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Re: disel motori diskusije...

Iako je lepo znati da novi clanovi citaju i teme iz arhive, molio bih da, koliko je moguce, izbegavaju dizanje iz mrtvih tema starih po 5 godina, ne zato sto je tematika zastarela vec zato sto je velika verovatnoca da originalni ucesnici teme vise nisu ovde, ili je u tih proteklih 5 godina zaista mnogo jos receno na istu temu.
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Working...
            X