nema potrebe da ga gazis,dizel na 3000 o/min ide ko benzinac na 5000-6000 o/min
danas prosecan turbo dizel na 3000 obrtaja ima istu snagu motora kao prosecna benzinac na 4500 ( do 5000) obrtaja.
drugim recima prosecno gledano dizeli su oko 2 puta vece snage motora za isti broj obrtaja, dakle opet onaj podatka o obrtnom momentu.
sa duplo vise snaznijim motorom kod dizela naravno da nema potrebe jako stiskati gas
Momci...razmislite malo...Pa koje motore imaju GSP autobusi, autobusi(u opste),brodovi,kamioni...pa i avioni su imali dizel motore...
ako sada ne shvatas ne...
jesi ikada probao da zakacis kamp prikolicu na svoja kola? ili neki drugi teret...provozaj se malo iz pravca Bubanj potoka prema BG-y...sve ce ti biti jasno...
Evo, ja sam kacio prikolicu, model VELAKA, ceo stan je preseljen u njoj, ili da kazem to sto je ostalo u zadnjem delu prikolice napakovano jedno na drugo.. i to sa bednim benzinom
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Maki objasni razliku između snage i performansi...
prosto relativno...
ti imas na malom benzincu (ispod recimo 3500 kubika atmosferski) a pogotovu na nekom od 1600 kubika ogromnu rupcagu od 1000- 3000 obrtaja kada motor benzinca ima snagu od 15-35 konja dok dizel ima 40-70 konja u proseku. stoga ima vecu snagu, da li duplo ili 70% vise niej mnogo bitno za objasnjenje.
tek sa podizanjme broja obrtaja mali benzinac polako dostize dizel i sa oko 4500-5000 obrtaja pocinje da ima vise KS, tu cesto pominjanu max snagu i tada jeste jaci od dizela.
ali, u praksi nije moguce da ti sa benzincem krenes odmah u trecoj ili cetvrtoj menjac pod punim gasom od pocetnih 4000 obrtaja. ili i kada mozes takava auto nece dugo potrajati, raspasce se pa cak i Honda. ili Volvo ili bilo koji.
dakle, ti imas motor koji nista ne radi od 1000-3000 obrtaja i ne vuce te napred i perfomanse su ti nikakve.
vazna je snaga benzinca i na 1000 i na 1500 i na 2000 obrtaja a ne samo na 7000 obrtaja.
kada ne bi bilo lera a motor stalno radio na 2500 obrtaja i ti kao vozac odatle startovao voznju svakako da bi benzinac bio superioran u opsegu 3000-7000. a to bi odgovaralo rezilmu dizela od 1000-5000 obrtaja.
nadam se da je jasnije, makar malo. trudio sam se barem
Comment