Podizaci stakla za automobile

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dandy
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 513
    • Bijeljina-Beograd Medakovic

pa jeste wd onako kao kratkotrajno rjesenje dobar, problem je samo sto on ukoliko je onaj dio koji ima one dlakice po sebi u lezistu stakla izlizan i guma dolazi u dodir sa staklom, wd je podmaze i omoguci lakse klizanje, ali par dana, u nekim slucajevima i duze zavisno od istrosenosti, ce drzati....
    silikonski sprej, tacno ne znam gdje se moze naci, sugurno ga imaju ovi iz mequaiersa, nisam siguran, ali sa njim mnogo manje problema pravi, cak sta vise sa stopericom skoro da mi je za 40% brze podizao prozor,,,,i drzi jedno mjesec-dva, zavisno od ko zna cega....
    najbolje je ako se moze naci nov taj dio lezista prozora tj da je taj dio oblozen onim dlakicama, ti ne prave probleme,,,,ali jako je tesko naci....

Comment

• JNC
      CBC Senator XXL
      • 19.12.2006
      • 1332
      • Beograd

Ma silikonski sprej imas u ovim supermarketima, ja sam uzeo u Idei svojevremeno, ali imas to gde hoces, kosta par stotina dinara, nista strasno.

Comment

• RedboX
        CBC Senator XXL
        • 28.11.2006
        • 1537
        • Novi Beograd

WD-40 stands for Water Displacement, ili na srpskom WD NE podmazuje nego samo uklanja vodu a posle se to mesto jos vise osusi pa bude samo gore. Ono izgleda masno dok se ne osusi a susi se brzo.

A da se sa WD ne igra dokazuje ovo http://video.google.com/videoplay?do...58244391438463
        I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• g60
          CBC Senator XXL
          • 20.10.2006
          • 1011
          • Vrachar je majka ;)

Redbox, svaka ti se dala za klip

Elem, kupio sam WD40 ali ga nisam upotrebio za sta sam naumio pa cu do idee da svrnem cim se vrnem
          A sumnjiv mi je bio tenkre koji je servisirao podizache kad je rekao da je to cime prska WD... A i nije narocito pametno izgledao...

Comment

• JNC
            CBC Senator XXL
            • 19.12.2006
            • 1332
            • Beograd

Pa kod nas WD koriste za sve zivo i za podmazivanje i za odvrtanje, a sluzi za ovo sto je Redbox napisao. Imas taj silikonski sprej i u Tempu, video pre neki dan, nije ga problem naci, a sutra cu da naprskam motor sa njim da vidim kako ce da se pokaze posle u vezi prasine .

Comment

• RedboX
              CBC Senator XXL
              • 28.11.2006
              • 1537
              • Novi Beograd

To je problem kod nas sto svi mislimo da je za podmazivanje dok ne skapiramo sami ili nas neko ne uputi.
              I ja sam dugo vremena bio ubedjen da podmazuje dok nisam provalio da mi se tako podmazane stvari cesce zaglavljuju nego nepodmazane. Onda me neko prosvetlio punim nazivom i posle je sve bio jasnije.
              A kako ga zovu i kontakt-sprej trebalo je na vreme zakljuciti da ce nesto tesko da ima dobar kontak ako je masno
              I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• dandy
                CBC Senator XXL
                • 09.12.2005
                • 513

najnovija informacija, bili su ti plasticni koturi u gestu, pa provjerite,,,,

mi smo nasli cak i plasticne drzace stakla za golfa 4, jes paprena cijena za njih, ali su na drugim mjestima paprenox10

Comment

• Rayli
                  CBC Veteran
                  • 17.12.2006
                  • 125
                  • Bajna Basta

I dalje nismo nasli podizac za seata!!!
                  Polovno nema nigde!!!

Comment

• dandy
                    CBC Senator XXL
                    • 09.12.2005
                    • 513

pa prije neki dan mi uzeli u over drive-u,,,polovan sa elektromotorom 60e....
                    provjeri 06504007000

Comment

• Rayli
                      CBC Veteran
                      • 17.12.2006
                      • 125
                      • Bajna Basta

Kakav je ovo broj?
                      Jel ovo Bosna ili greska?

Comment

• GTI 16V
                        CBC Senator
                        • 04.02.2005
                        • 236
                        • Beograd

Verovatno greshka,tj. isto ovo samo sa jednom 0 (nulom) manje, samo treba znati koja je to nula?!?!

Mislim da treba da pozoves 065/400-7000, ako ne, neka me neko ispravi...

Comment

• duleno
                          CBC Član
                          • 20.09.2007
                          • 10

064/ 1464890 sladić auto otpad ima sigurno ja ga držao u ruci u ponedeljak

Comment

• dandy
                            CBC Senator XXL
                            • 09.12.2005
                            • 513

dobro gti rece 065 400 7000 imaju sigurno provjerio sam, nalaze se na avalskom putu, blizu spomen parka

Comment

• crni
                              CBC Početnik
                              • 09.12.2007
                              • 1
                              • ZvEzDaRa

imas polovan u overdrive na avalskom putu kosta 40 evra ja sam kupovao za sebe

Comment

• Mail Man
                                CBC Član
                                • 10.10.2007
                                • 90
                                • Beograd

Mislim da imas sve te zajebancije oko podizaca kod Bobana Sajle na Dusanovcu.Kolega je tamo uzeo sve za Golfa Mk 4.
                                nisam ginekolog ali mogu da pogledam

Comment

Working...
                                X