Podizaci stakla za automobile

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • deki-ascona
    Bio nam je drug! RIP
    • 10.04.2007
    • 2118
    • NI , Trosharina

Re: Podizaci stakla

Ako si bas resio da se sam petljas s tim, skini tapacire, probnom lampicom proveri da li struja dolazi do motorcica podizaca, ako dolazi onda je problem u motorcicima. U suprotnom, cackaj tastere, releje, instalaciju, osigurace...a ako resis da ides kod majstora, nemoj kod onog koji ti kaze da kupis druge , a da nije ni pogledao auto.

Miskovolvo bi to znao da resi zacas , samo da si malo blize ...

Sretno
    Originally posted by Valent Vudriga
    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• speedster
      CBC Veteran
      • 24.05.2006
      • 139
      • BATAJNICA

Imam fiat stila 3v i pre jedno mesec dana dok je bilo hladno nisam palio kola 10 dana. Kad sam hteo da upalim auto akumulator je bio potpuno prazan. Dopunio sam akumulator i upalio auto nakon 45 min rada primetio sam da ne rade podizaci stakala na vozacevim i suvozacevim vratima. Kad se pritisne taster podizaca nema nikakvih reakcija. Da li je neko imao slican problem i zna li nekog ko to moze da resi.

Comment

• mdarko
        CBC Član
        • 18.02.2011
        • 30
        • Banja Luka

Kupio sam prije par dana Renault Lagunu 2 1.9 DCI 2001. g.p. i na vozačevoj strani kada stisnem dugme da spustim staklo čuje se motorić kako radi ali sa nekim opterećenjem i glasno ali ne može da spusti staklo, pa ako neko zna šta bi moglo biti u pitanju?

Comment

• elizabeta1
          CBC Član
          • 02.11.2009
          • 70
          • cacak
          • audi A6 V6 30V 193ks

jel imao neko problema sa prednjim podizacima na a6,do pola idu super,e posle pocnu prozori da skripe i zapinju pa pri vrhu stane i krene dole da spusta,tako da moram pri vrhu da pomognem rukom da bi zatvorio,jel tu pomaze da skinem tapacire da cistim i podmazem?

Comment

• markofpi
            CBC Senator XXL
            • 27.07.2006
            • 1552
            • Bezanijska Kosa

Zna li neko ko jos osim Bobana vrsi reparaciju podizaca prozora (sajle, vodjice...)?

Comment

• Peugeot 205 GTI
              CBC Početnik
              • 20.10.2011
              • 3
              • Beograd
              • peugeot 205 gti

Odg: Podizaci stakla za automobile

Zdravo svima, posedujem pezo 205 gti , i imam el podizace stakla, ali mi radi samo suvozacevo, ono sa vozaceve strane nece, pa ako moze pomoc zbog cega bi to moglo da bude ?

Comment

• buldozer
                CBC Veteran
                • 24.03.2006
                • 151
                • Beograd

Odg: Podizaci stakla za automobile

Jel neko zna nekog majstora za popravku elektropodizaca na Novom Beogradu ili Zemunu?

Comment

Working...
                X