Bila je prica da onaj (da ga tako nazovem) ,,papir" od rengena pomaze protiv slikanja tablica.
Sve o radarsko-laserskim detektorima!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
samo ovo sam nasao a postoji ne ka firma u pazovi pogledaj po oglasima.
--------------------------------------------------------------------------------
AUTO RADAR-LASER DETEKTORI
STITE OD UREDJAJA ZA
KONTROLU BRZINE
COBRA:
XRS 9330 ? 125?. NEW 12 Kanala.
XRS 9530 ? 180?. NEW 12 Kanala.
XRS 9730 ? 210?. NEW 12 Kanala.
Uredjaji su kalibrirani iskljucivo
za SCG i "bivse republike Jugoslavije"
Garancija, sigurnost, bezbednost.
Za ostale informacije zvati
Isporuka na adresu
Tel:011/3-629-609
Mob:062/519-765
pozdrav
Comment
-
-
Comment
-
-
Gledao sam na TVu, da ima fazon da se nabudzi iza grila onaj senzor sto stoji na garazi sa automatskim otvaranjem vrata, koji odbija radar (Ili ga upija, nisam siguran) i to je u Engleskoj strogo zabranjeno ide se u tvorza... jel zna neko nesto o tome?...
Comment
-
-
generalno, ima interesantnih stvari na ovom sajtu
Comment
-
-
Originally posted by VockoE taj m-10 blinder.
Citao sam negde kao da garantuju 99% uspesnostiRenault Twingo, 1.2
Ono što nemaš od dodatne opreme, ne može ni da ti se pokvari.
Comment
-
-
Pa stvar je u čistoj logici. Ako koriste laser, a koriste, čim te je "ulovio" on je vratio signal radaru i izmerio brzinu. Još ako se to desava 2 400 000x u sekundi... mislim da su ti šanse da išta uradiš minimalne osim da saznaš da te je snimio. Da su u pitanju stari radari sa talasima, tu možeš nešto i da uradiš... ovako slaba vajda... jedini spas je da kada vidiš da te je ulovio, da staneš okreneš se nazad ili skreneš negde pa da te ne zaustave.
Još jedna stvar, po pravilu (koje polocija često ne poštuje ) on tebe snima ODNAZAD a ne od napred, kada prođeš oni se šćučure u neki civilni auto i sni mi te, dojavi patroli ispred ( koja ni nema radar kod sebe ) broj tablica i auto, on te zaustavi.... a ovaj što te je snimio ima čak i digitalnu sliku...
Svako drugačije snimanje radarom može da padne na sudu, ja sam snimljen na taj način ( od nazad ) i to je po pravilu i uputstvima korišćenja radara.
Toliko ja znam, nek me neko ispravi ako grešim.
Evo o starijem modelu radara koji takodje radi na 2.4 GHZ... pa ce biti jasno da je nemoguce da izbegnes, ali moguce da budes obavesten tim antiradarima... da te love.
http://www.radarfalle.de/technik/ueberw ... ffipax.phpRenault Twingo, 1.2
Ono što nemaš od dodatne opreme, ne može ni da ti se pokvari.
Comment
-
Comment