Sve o radarsko-laserskim detektorima!!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikolaf7
    CBC Veteran
    • 23.12.2007
    • 181
    • beograd

Mislim da je slaba vajda, reci ce ti da znas da je u gradu max 60
    If God rides a Harley............
    The Devil rides a Duke!

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Nema znaka ogranicenja, samo informativna tabla .

Iskusan vozac nevidi ovakav znak, nasuprot svim tvrdnjama dokazano.

Olaksavajuca okolnost je da cim si video sliku da si okreno glavu na drugu stranu

Ovo nije misljenje vec shala
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• neshaoct
        Banovan
        • 18.08.2007
        • 1754
        • Beograd, Rakovica

...slaba, slaba vajda...ionako postoje opsta ogranicenja brzine u naseljenim mestima...kao sto vec rece nikolaf7

Trebao si da vidis nekako sa policajcem koji ti je ocitao prekoracenje...jedino si tu mozda mogao da se izvuces, ali kada on preda zapisnik gde treba, i to ode dalje u proceduru...onda je vec gotovo...

Mene su jednom upucali na auto-putu 140,2 km/h...i to na delu auto-puta gde je ogranicenje 80 km/h...Ima taj deo kada krenes prema aerodromu Beograd, tek posle iskljucenja za aerodrom dolazi znak 120 km/h...
        Na kraju mi napisase kaznu od 2000 din....a isto je trebalo da bude 5000-25000 din, plus dozvola...
        Jedino sam imao srecu da naletim na policajce koji su bili mekog srca...Nisam ni nudio ni davao mito, vec su se sami odlucili da pisu 2000 din...Ali zato sada NIKADA ne prelazim 80 na tom delu auto-puta...Nikada ih vise nisam video da stoje na tom mestu, ali bez obzira...Pustam i Yuga da me pretekne...

Comment

• coco
          CBC Senator XXL
          • 24.10.2004
          • 476
          • i`am from the land that is placed nowhere

montirao, za sad sam ga probao kao parking senzor i radi. jos me nije nitko mjerio jer je temp. oko -2 pa se prascima ne laserira. hladno im je, valjda
          "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• coco
            CBC Senator XXL
            • 24.10.2004
            • 476

Originally posted by Igor_sd
            Dajte na PP ili kako god, gde moze i po kojoj ceni da se nadje EFIKASNA sprava.

360 ojra, montaza je trivijalna jer dobijes shemu.

Comment

• Igor_sd
              CBC Veteran
              • 23.12.2007
              • 146
              • Smederevo
              • 607 2.2 B tiptronic

Originally posted by neshaoct
              ...slaba, slaba vajda...ionako postoje opsta ogranicenja brzine u naseljenim mestima...kao sto vec rece nikolaf7

Mene su jednom upucali na auto-putu 140,2 km/h...i to na delu auto-puta gde je ogranicenje 80 km/h...
              Ima i posle Bubanj Potoka prema BG

Zaboravih da navedem detalje i okacim celu sliku, oko 200m posle ove table je tabla koja "kaze" prestanak metsta "Jugovo" a tabla inace izgleda ovako, tako da teoretski nisam ni mogao da znam da sam u naseljenom mestu jer na delu gde me je uhvatio i nema kuca.
              Sustina je u sledecem: Ako sudija bude raspolozen, ima osnova da me oslobodi, bez da neko dovede u pitanje njegovu odluku, tim pre sto imam i svedoka da je znak stvarno izgledao ovako. E sad.... Kod njega je i noz i pogaca

Comment

• nikolaf7
                CBC Veteran
                • 23.12.2007
                • 181
                • beograd

Kako izgleda unutrasnja jedinica, ono sto imas u kabini i na koju foru pokazuje parking senzor? Ima li ekran, diode ili samo pisti kad se npr. primaknes nekome?
                If God rides a Harley............
                The Devil rides a Duke!

Comment

• coco
                  CBC Senator XXL
                  • 24.10.2004
                  • 476

vanjske jedinice (2kom) su ti kutije velicine oko 1,2 cm visina, sirina cca 5 cm a dubina cca 3,5 cm. u kabinu ide zvucnik i prekidac sa osigurachem. isprekidano pishtanje je kad radi kao park senzor. pri ukljucivanju se cuje 2 x pishtanje kratko, onda traje kontrola (jedno 25 sek) i u modu kontrole radi kao senzor. kad izadje iz kontrolnog/parkirnog moda prelazi u jammer mod.

Comment

• 206
                    Admin od ispočetka :)
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

www.antilaser.info

Koristim ga vec oko 2 godine, za to vreme NIJEDAN lidar me nije snimio. 100% efikasan.
                    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Igor_sd
                      CBC Veteran
                      • 23.12.2007
                      • 146
                      • Smederevo
                      • 607 2.2 B tiptronic

Originally posted by 206
                      Koristim ga vec oko 2 godine, za to vreme NIJEDAN lidar me nije snimio. 100% efikasan.
                      Vec vise od dve godine se kanim da ga nabavim i naplacao sam se kazni bar za dva.
                      Jedina pozitivna stvar je to sto se nisam zaleteo za radar detektor kao sto sam prvobitno planirao.
                      A vidi sad ovo: Jedan od distributera AL-a mi kaze da su prestali da ga prodaju zbog velikog broja reklamacuja u poslednje vreme i nudi mi LI!? Mozda ove nove serije nisu tako pouzdane kao taj tvoj? Ili mozda ima od njih bolje uslove za dalju prodaju.... Sve jedno, jos neki dan googlanja i raspitivanja i jedan kupujem. Samo da smislim gde da ga uglavim, na 605 mi je "gusta" maska a pozicija ispod branika mi ne obecava.

Comment

• 206
                        Admin od ispočetka :)
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

Pa sta ocekujes da ti kaze o konkurenciji?

Bio je svojevremeno i ovde na Forumu, jedno vreme radio AL, presao na LI i govori svasta...Sta sad da ja krenem da pricam da na LI nenormalno mnogo crkavaju vanjske jedinice jer su preopterecene?
                        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• coco
                          CBC Senator XXL
                          • 24.10.2004
                          • 476

http://www.guysoflidar.com/march-2007/l ... -test.html

Comment

• coco
                            CBC Senator XXL
                            • 24.10.2004
                            • 476

oba proizvoda su na nasim prostorima efikasna tj neefikasna protiv presretaca :-)
                            a za masku imas lijeka: ubodna pila cini cuda

Comment

• Igor_sd
                              CBC Veteran
                              • 23.12.2007
                              • 146
                              • Smederevo
                              • 607 2.2 B tiptronic

Originally posted by coco
                              oba proizvoda su na nasim prostorima efikasna tj neefikasna protiv presretaca :-)
                              a za masku imas lijeka: ubodna pila cini cuda
                              Sta zoves presretaci? One niz autoput sa kamerom ili???

A sto se tice ubodne, nece moci. Pa ja sam moju masku dao i doplatio za drugu samo zato sto mi je falila jedna hromirana lajsnica i sa strane re bila malo skrckana (deo ispod fara) A i gde god da je busnem, videce se iz aviona da je budzeno. Razmisljam o braniku, u visini tablice jer mi je auto vrlo "pljosnat" s` prednje strane.
                              U prilogu su slike iz skoro potpunog mraka sa blicem i kratkom ekspozicijom, cisto da bi video sta reflektuje svetlost. Ajde iskusniji, dajte savete gde da postavljam.

P.S. Da li je neko voljan i naravno znanjem ili iskustvom potkovan da krenemo u razvoj novog uredjaja? Osnovni problem mi je sto nemam cime da testiram, a mislim da ima nacima da se prilicno efikasna sprava napravi za cca 150e. Takodje bi mi dosta znacili i tehnicki podaci o ovde aktuelnim lidar-ima.

Comment

• urke
                                CBC Početnik
                                • 09.11.2007
                                • 9
                                • Pančevo

Meni je kum pre nekog vremena iz Madjarske doneo jammer kao onaj što prodaju u raminu i montirao sam ga na Saab-a baš kako je nacrtano na uputstvu i testirao ga na moj način-znači 200 i jače pored murije i nikakva usporavanja,isključivanja i slično samo pun gas jer im i ovako retko stajem i radi do jaja.
                                Staviću i na motor zato što dosta idem preko.inače mi ovde ne treba.
                                Radi bez greške u 100% slučajeva do sada,inače snimali me 20-tak puta najviše na deonici Bgd-Pančevo,tu stoje po dve patrole nekad i tri maltene svaki dan.

Comment

Working...
                                X