Sve o radarsko-laserskim detektorima!!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • UkiMazda
    CBC Senator XXL
    • 16.11.2007
    • 444
    • Beograd
    • Alfa 156 2.0TS

Re: Sve o radarsko-laserskim detektorima!!!

Da li neko zna koje su cene radar-detektora i da li imaju da se kupe negde kod nas? Ne treba mi adresa(jos uvek), nego cisto informativno da li imaju u bg-u, posto planiram da uzmem jedan u narednom periodu.

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Imas od 80EUR pa na dalje ...
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Corsa d
        CBC Član
        • 12.03.2009
        • 50
        • Pozarevac

Imas u Gang Landu! Pogledaj www.gl-tuning.com

Comment

• Corsa d
          CBC Član
          • 12.03.2009
          • 50
          • Pozarevac

Da li neko zna sta znaci oznaka S na displeju Kobre?!!! Da li je to Safety Warning?

Comment

• mupe
            CBC Senator XXL
            • 05.10.2006
            • 822
            • bg
            • Laguna 3 GT 2.0T 205

Re: Radar detektor

Originally posted by 206
            Samo se vi zanosite da je moguce...
            Elem, ovakvih tema ima jedno 10, potpuno identicnih, te nema potrebe zvakati jedno te isto. Ko veruje da ima vremena da uspori kad ga detektor upozori da ga je laser uhvatio, samo neka nastavi da veruje u isto...Laserski zrak se rasipa itekako.
            Pazi, pošto mi je ovo više puta uspelo (a očigledno i ne samo meni) onda...
            Na primer, išao sam oko 120km/h uzbrdo uz Bulevar Oslobođenja pored zvezdinog stadiona (znam, znam, znam da sam idiot, tu je ograničenje 40). Snimali su me tri puta. Prvi put na oko 120 i odmah sam zalegao na kočnicu, pri sledećem pištanju sam već bio oko 70, i treći put oko 50. Kada sam prošao pored pandura on mi je samo pretio prstom (pretpostavljam zato što je skontao šta se dešava) ali me nije zaustavio.

Ovo mi je inače i najradikalnije usporavanje sa detektorom. Obično ne idem više od 20-30 preko ograničenja.

Comment

• nnad
              CBC Veteran
              • 16.01.2008
              • 171
              • pancevo

vozi ka pančevu pa kad te usnimi onaj iz kola ugasio si sa 120. samo ti pokaže dve sekunde snimak i tebe zumira ako hoćeš, možeš da kočiš koliko hoćeš i to se vidi, ali one dve sekunde otkrivaju šta si radio a ti se ubeđuj u supu sa njima .jedino ne diraju ako ideš oko sedamdeset.

Comment

• mupe
                CBC Senator XXL
                • 05.10.2006
                • 822
                • bg
                • Laguna 3 GT 2.0T 205

Znam, znam, ali to je druga stvar... Problem je što izgleda da sve češće koriste te radare koji i snimaju, pa su i detektori sve beskorisniji...

Comment

• Corsa d
                  CBC Član
                  • 12.03.2009
                  • 50
                  • Pozarevac

Ja sam se vracao iz Panceva ka Bg-u,130 sam isao a ogranicenje je 80! Kad je poceo da pisti,nagazio kocnicu i spustio na 70 i prosao bez problema pored njih! Snimao je mene jer nikog drugog nije bilo na putu! Mada moram da naglasim da mi se naslon zadnjeg sedista otkacio koliko sam kocio ali me nije zaustavio!

Comment

• nnad
                    CBC Veteran
                    • 16.01.2008
                    • 171
                    • pancevo

pričam o radaru iz kola sa kamerom a ne o onom iz ruke i reci mi u kom delu puta si vozio 130

Comment

• 206
                      Admin od ispočetka :)
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Konstantno pricate o situacijama da vam detektor pomaze - pomaze SAMO ako hvataju nekog pored vas. A to nije nikakvo merilo.

Ako nije snimao vas nego nekog drugog, u toj situaciji nema potrebe ni za jammerom ni detektorom, svejedno biste se provukli. Da je snimao BAS vas, detektor vas ne bi spasio, izmerio bi vam prekoracenje i kraj price. Ni meni jammer ne pomaze kad mere nekog drugog, tada mi ni ne treba - treba mi i pomaze samo kada snimaju MENE, i to je jedina relevantna situacija za merenje korisnosti jammera ili detektora. A kod lidara, kojih je 95% na putu, ako snimaju vas i snimice vas, i tu pomaze samo jammer.

Jedini detektor koga bih stavio u auto je detektor "obicnih" radara koji hvata i Multanove sa neke razumne udaljenosti od par stotina metara - ima i dalje obicnih radara, koje mozete detektovati sa par kilometara, a ako ikad i postave Multanove nema drugog spasa nego JAKO dobar detektor.
                      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• mupe
                        CBC Senator XXL
                        • 05.10.2006
                        • 822
                        • bg
                        • Laguna 3 GT 2.0T 205

^^ U onoj situaciji iz Bulevara oslobođenja koju sam opisao nije bilo nikoga osim mene u tom smeru, tako da su definitivno snimali samo mene.

Već sam primetio da u par postova insistiraš na tome da od detektora nema nikakve koristi. Evo, ja insistiram da ima, jer znam da me je u praksi spašavao kazne, bez obzira na to da li sam bio sam, ili je osim mene bilo još automobila na putu.

A da je jammer bolji - jeste, naravno da jeste.

Comment

• Corsa d
                          CBC Član
                          • 12.03.2009
                          • 50
                          • Pozarevac

Izmedju mosta preko Tamisa i prvog semafora,na onom pravcu ka Bg-u! Oni su bili u civilnom dzipu i snimali sa onim radarom na postolju koji se nalazi u dzipu!

Comment

• Corsa d
                            CBC Član
                            • 12.03.2009
                            • 50
                            • Pozarevac

206,koliko sam ja razumeo ako imas jammer radar ne moze da ti izmeri brzinu! Zar te ne zaustave kad vide da nesto nije u redu,nisu ni oni glupi,znaju valjda i oni za to?!

Comment

• 206
                              Admin od ispočetka :)
                              • 09.12.2004
                              • 9548
                              • Beograd
                              • 206

OK, javi se onda sledeci put kad naletis na lidar sa video kamerom.

Znaju, i vide, ali sta mogu da urade?
                              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• prolupator
                                CBC Senator XXL
                                • 02.09.2005
                                • 3968
                                • Zemun

Desava se i da te zaustave, ali i da te ne zaustave sto je mnogo cesci slucaj ...

No, ima jedna istina ... Ne pravite prekrsaje i nista vam ne treba i sve ce biti u redu ...
                                OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
                                X