Koji akumulator da kupim?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kod nas u ponudi skoro da nema accu koji u toj dimenziji imaju vecu amperazu... Ali posto je auto u garanciji, treba proveriti i kod Delte da li postoji neki zamenski, pa onda da se takav potrazi negde drugde!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Danas sam kupio akumulator u radnji koja je i servis i prodavnica. Cim sam uso, odmah sam video hrpu od 30-ak polovnih akumulatora. Pitao sam i rekli su mi da su to neispravni , ali u garanciji, tako da su musterijama dali nove.
Na toj hrpi samo 4-5 komada nisu bili VARTA. prodavac tvrdi da su "obicno dobri, ne znam sta je sa ovom serijom...". Dao sam im prijateljski savet, da ako vec mora da se prodje kroz servis do prodavnice, bar sklone one neispravne da kupci ne vide.
To je u stvari bio razlog mog pisanja u ovoj temi. Najskuplji ne mora obavezno da bude i najbolji.Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Originally posted by WilliamsPosto sam imao problem sa mojim Exide Maxxima odneo sam na servis radi provere. Posle mesec ipo dana natezanja sa njima (akumulator sve vreme bio kod njih), odlucili su da mi daju nov. Problem je u tome sto garancija nije produzena nego je po onoj prvobitnoj, tj jos 4 meseca. Prodavac mi je objasnio da kod akumulatora nije praksa da se daje nova garancija, sto je meni sumnjivo. Da li je neko imao iskustva sa ovakvim stvarima?,saznao sam da je i ovde u gradu ista politika za neproduzavanje garancije.Konkretno,ostalo Exide-u 17 dana do kraja garancije;reklamacija priznata ali garancija ostala josh 17 dana iako je nov accu
:x .
LM,jel mnogo para 7.200 za Exide X-tra 62Ah ?
Kakav je B.H. trenutno;i dalje losh kao na pocetku ove teme ili ?
Fabricka preporuka je 60Ah.Gubim li mnogo ako stavim 55Ah?(stock upotreba,auto iz "garaze").
Comment
-
-
Ugao Sarajevske i Nemanjine, veliki soliter, u dnu je radnja, zaboravih ime.
Tamo sam uzeo, pre 2god.
Sa 7. strane ovog topic-a.
Originally posted by zoranbgAko nekog interesuje kupovina Exide akumulatora....slucajno sam danas video u sarajevskoj ulici... bivsa prodavnica autonene,skoro do raskrsnice sa nemanjinom ulicom.
Exide akumultaori svih dimenzija ... naprimer video sam od 50Ah kosta 5000din.
Comment
-
-
saznao sam da je i ovde u gradu ista politika za neproduzavanje garancije.Konkretno,ostalo Exide-u 17 dana do kraja garancije;reklamacija priznata ali garancija ostala josh 17 dana iako je nov accu
garancija tece od datuma kupovine.
nema logike niti osnova da se smatra da je nastala nova kupovina pa da nastaje novi garantni period.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Celog zivota bi vozili "jedan" acc. da je tako."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
Comment