Drugar ima Zetora i akumulator (rumunski koji je star 15god) i jos pali,inace odlicna iskustva ima sa bugarskim akumulatorima i sam sam doneo par istih kod drugara na kecu evo vec 5ta godina a nikad nije video garazu
Koji akumulator da kupim?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne moze da se meri upotreba akumulatora na dizel i benzinskim automobilima.
Na dizel automobilima akumulator je daleko optereceniji, i posle 3 godine upotrebe, posto su po pravilu daleko veceg kapaciteta nego sto se kupuju za benzince, sjajno sluze na nekom benzincu
Comment
-
-
U vezi sa acu. pričam iz prve ruke, pošto matori moje supruge imaju servis i prodaju akumulatora "Black horse","Vesna" i "Top-la".Black horse akumulatori se za ovu sezonu prave u tkz Ca tehnologiji a reklamiraju se da imaju 30% više energije.Ova serija je još uvek "taze" u prodaji tako da nemam podatke u vezi sa reklamacijama ali je sigurno da se tih 30% "slabo" osećaju.Prethodne serije, mislim na produkciju u zadnje dve-tri godine su katastrofa, što mogu da ilustrujem podatkom da na jednu reklamaciju npr. "Vesna-starter" acu. ide 6 Somborskih.Po "našem" iskustvu najbolje stoji "Vesna" ali za njom ništa ne zaostaje ni "Top-La" takodje SLO produkcija!Ja bih "Vesna" acu. toplo preporučio jer čak i kad postoji fabrička greška ona se brzo utvrdjuje tako da je postupak reklamacije veoma brz.Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
KAO STO REKOH VESNA ZAKON AKO JE DOBRA ZA SPL DOBRA JE I ZA DIZEL NA KTRATKIM RELACIJAMA....Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Meni su se somborci jako dobro pokazali, i nikada nisam imao reklamaciju, a svi automobili su na prvom menjanju dobijali bas taj somborski. Jednom sam probao Bosch, ali ne znam sta je bilo sa njim, meni je na benzincu radio ekstra 3 godine, a posle je otisao sa autom...
U stvari, jednom sam podvalio accu na reklamaciju, a sam sam kriv sto sam zaboravio da dolijem destilovanu i priznali su u somboru i dobih nov... E sad na prvom mestu bih uzeo Bosch, pa onda Black horse...Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Ova serija je još uvek "taze" u prodaji tako da nemam podatke u vezi sa reklamacijama ali je sigurno da se tih 30% "slabo" osećaju
ne mogu da verujem da je Cacak toliko daleko
tih 30% bi kako pokusao da osetis ?
CCA vrednost se daje za spoljnu temperaturu -18C, sasvim sam siguran da somborski sa kalcijum tehnologijom ima deklarisanih 30% vecu CCA struju, isto kao i bilo koje druge firme.
razlog zasto, brzina hemijskih procesa u funkciji temperature je ista nezavisno od marke ili marketinga
u Rusiji se dosta prodaju Black Horse i tamo izgleda nema nekih posebnih primedbi, barem nisam uspeo da procitam/cujem.
zato i pitam za konkretne razloge ili podatke u cemu se razlikuju somborski od nekih drugih, naravno poredjenje istih tipova/tehnologija izrade.
imao sam stariji tip Black Horse na prethodnom autu (ona serija za koju je garancija bila 25 meseci) na dizelu i bez problema je izdrzao 5 zima, odnosno 6 godina.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Ja ne menjam cesto kola. Do sada sam vozio z101 10 godina i 4 godine ovaj sadasnji Punto. Pomenuti Z101 je bio u mojoj porodici 24 godine.
Black Horse koji smo kupili 1990. godine trajao je do 2000-te.
U Puntu je fabricki Marelli izdrzao samo 4 zime.
Sada ponovo imam Black Horse (pomenuti Ca) pa cu bas da vidim koliko ce trajati...
Comment
-
-
Brick, ja ne znam kako ti možeš da budeš siguran da ima tih 30% osim što je to napisano na kutiji akumulatora.Znaš kako je ono bilo napisano na cigli da je burek i bla,bla,bla...Ja pričam o onome što svakodnevno gledam.Reklamacije su tačno u odnosu kako sam naveo!Nekad su Black Horse acu. bili zaista ok, pogotovo kad drugih nije ni bilo, ali zadnjih godina su se iskvarili.Na stranu to što su ovih dana i poskupeli tako da su sada skuplji od "Slovenaca".Došlo je bukvalno do toga da svima koji me pitaju preporučujem upravo SLO acu iako da budem iskren tu imamo veću zaradu!Ima tu i " Monbata" u poslednje vreme i "Munja"(CRO) pa "Zletovo"(BJRM) ali sve je to tanko....Umalo da zaboravim prilikom kupovine nemojte samo da gledate podatak o kapacitetu acu već pogledajte što je jako važno i snagu baterije koja ne napisana malim brojevima na delu gde se upisuje serija i tip acu a izražava se u "A" bićete iznenadjeni kada to uporedite.Takodje obratite pažnju da acu nije stariji od 6 meseci, odnosno bitno je da je što "taziji" jer sa protokom vremena dolazi do sulfatizacije.Trgovci ne bi ni smeli da u ponudi imaju acu starije od 6 meseci!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Vesna starter trpi CCA 300A u pikujoj radosti kad udari bass a ti se nevidis u retrovizoru
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
kupio sam pre 2 meseca CRNI BLACK HORSE od 45 ah...i kad sam ga kupovao bio je 2500 din a Topla isti takav preko 3000 din ( neznam tacno).
E sad merio sam napon na hladno(pre jutarnjeg paljenja) i imao je samo 11,98 V...
koliko ja znam trebao bi da ima vise...naprimer 12,5 V .... jer po nekim knjigama kad dodje na 12 V ....vec je skoro prazan.
Akumulator vrti motor,ali nekako sporije, i moze tako dugo da vrti ali nekako sporo ?(ovo sporo samo kad je mortor apsolutno hladan,jutarnje paljenje)
dal je za reklamaciju??Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Taj napon može da prodje mada bi optimalno bilo da ima oko 12,2-12,3.Za acu. je važnija stratna sposobnost odnosno da pri verglanju napon ne padne ispod 8-8,5V i 50A(optimalno je duplo više) kao i da ove vrednosti održi svih 10 ili 20 sekundi(zavisno od proizvodjača).Ovo sporo verglanje koje opisuješ može da ukazuje na problem kod pokretača(anlasera) ali i na gusto ulje kod prvog startovanja ali i na loš kontakt na klemama.Takodje treba izmeriti napunjenost acu odnosno proveriti gustinu elektrolita koja ne bi trebalo da bude manja od 1,230 jedinica na bometru.Da napomenem ispražnjen acu na niskim temperaturama može da bukvalno smrzne i onda je završio.Takodje, ne treba ga oblagati nikakvim stiroporima već ga samo držati u optimalnom stanju.Oni koji kao taxi službe često rade u režimu pali-gasi i imaju dodatne potrošače struje(pojačala, radio stanice i sl.) treba obavezno da nabave za "broj" veće akumulatore!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
ja ne znam kako ti možeš da budeš siguran da ima tih 30% osim što je to napisano na kutiji akumulatora
prostije, primena Kalcijuma daje iste rezultate bilo da je kutija akumulatora ona na kojoj pise Bosh, Topla ili bilo sta...hemijska reakcija je uvek identicna, u smislu odvija se po identicnim zakonima hemije odnosno fizike (temperatura i drugo).
kao sto sam siguran da je tropski akumulator uvek i jedino namenjen za trospku klimu a kontinentalni akumulator uvek i jedino za takvu klimu a u tropima ne funckionise korektno.
opet, bez obzira na kutiju i sta pise na toj kutiji.
btw, pazario juce somborski od 72Ah da zameni pred najvaljenu hladnocu ovog mog starca koji gubi dah kada naidje hladno.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Takodje obratite pažnju da acu nije stariji od 6 meseci, odnosno bitno je da je što "taziji" jer sa protokom vremena dolazi do sulfatizacije.Trgovci ne bi ni smeli da u ponudi imaju acu starije od 6 meseci
suvo punjeni akumulatori ne sulfatizuju prostim stajanjem, odavno je ta pojava resene tehnoloski.
to sto pricas je vazilo nekada davno, za akumulatore u bakeltinom kucistu i drugacijim materijalom separatora.
danas se meri godinama vreme pre nego sto dodje do sulfatizacije...volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
Comment