Ne ne,stvarno si u pravu,kad nisu mnogo visoke temperature ili kada se vozis auto putem,mislim uopsteno na otvorenom putu,tada je skazaljka na tacno 87C,to tako treba...zato sto termostat otvara na toliko valjda...
U gradu je inace uvek zakucana,bilo leto ili zima...
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
strasno jbg,sad sleduje procedura oko papira i osiguranja i to me opasno nervira ne mogu da popravljam niti da naplacujem dok ne bude gotov zapisnik,posto baja nije hteo da da kintu!
pa na izgled nije,ali kad pogledas malo ispod onda jeste! u delti traze oko 1500 evra i to da ga rade drugom polovinom sledeceg meseca! mada oni su ubice i deraci! danas sam uzeo zapisnik sad mora da proverim koja je daljna procedura za procenu stete jer imam bih table! videt ce mo nesto ce biti! treba mi dobar limar da to uradi fabricki a da ima ugovor s osiguravajucim drustvom u ovom slucaju ddor NS! ako ima neko takvog moze da mi javi necu mu zameriti samo da se to sredi u sto kracem vremenu do duse i kvalitetno iznad svega jedna je alfa , ovako me glava boli svaki dan dok ne resim tu brigu!
Problem!
Pokupim auto od limara,bio je tamo dve nedelje i nije vozen! Upalim,krenem,kad je podigao malo temperaturu,upali mi se lampica od ulja,kad se upali mislim da se variator malo vise cuje! Ugasim,upalim,krenem,povezem malo brze u krivinu pocne ponovo da se pali,blica i upali se konstantno! Sta moz da bude,dali je neko imao slican problem? Ima ulja u njoj!
Prvo proveri da nije spao kabal sa davaca pritiska ulja ili da nije on crko,
da nepomisljam na uljnu pumpu pu,pu daleko bilo ,
u svako slucaju proveri i nemoj ga voziti da ne napravi sranje ako nema pritiska ulja.
Ima li neko mozda ideju sta moze da ne valja kada auto kada je hladan skoro da ne moze da upali iz prve,a kada malo radi pa i sve dok je zagrejan bar malo pali kao sibica?Inace,posle velikog servisa mi se desava kao neka oscilacija ler gasa ali je vrlo mala.I da,veliki servis je radjen posle male takoreci havarije,tj prezubio je zupcasti,a majstor mi kaze da je pogresno i nazubljen.Imao sam srece pa mi se to desilo kada sam palio auto,a ne u voznji inace bi bilo pomozi Boze.
Comment