Auto radi kao traktor na 3 cilindra, na 2 cilindru kompresija je 5.5 na ostalim 9 (mereno kada je auto verglan na leru). Upravo sam se vratio iz Crne Gore sa letovanja, do mora je bilo nekako ali u povratku i sama voznja kroz CG prilicno mucna, na benzinu nikako neide nema ni 30% snage na plinu dosta bolje oko 50-60% sto mi je bilo dovoljno da se kako tako vratim kuci. Do mora potrosnja plina je bila 11l u povratku dosta vise oko 15l, proverio sam potrosnju ulja i nije velika (bar mislim da nije) na 1000km dosipao sam oko 100gr (pola jogurtske case). Evo i slike kada sam se popeo na vrh Kopaonika, i benzin i gas izlaze na izduvnu granu na drugom cilindru (cela prednja strana motora ispod izduvne grane je bila mokra).

Nadam se da je upitanju samo ventil ili gumice, usvakom slucaju kupicu i novi dihtug glave, nadam se da nemora da se ravna glava, ćale inače mehaničar starog kova kaže da glava u principu netreba da se ravna jer je dosta masivna. Skidali smo poklopac motora i proverili kako je naštelovano paljenje i prema slici koju sam našao u autodati sve je uredu, drugi me ubeđuju da je problem u kablovima i svećicama (mada sam već probao da zamenim mesta svećicama ali bez uspeha).
Neznam šta da radim ali vidim da je najbolje da rasturim motor i sve lepo proverim, jedno po jedno, ukoliko imate neki predlog slobodno iznesite.

Nadam se da je upitanju samo ventil ili gumice, usvakom slucaju kupicu i novi dihtug glave, nadam se da nemora da se ravna glava, ćale inače mehaničar starog kova kaže da glava u principu netreba da se ravna jer je dosta masivna. Skidali smo poklopac motora i proverili kako je naštelovano paljenje i prema slici koju sam našao u autodati sve je uredu, drugi me ubeđuju da je problem u kablovima i svećicama (mada sam već probao da zamenim mesta svećicama ali bez uspeha).
Neznam šta da radim ali vidim da je najbolje da rasturim motor i sve lepo proverim, jedno po jedno, ukoliko imate neki predlog slobodno iznesite.
Comment