Imao sam zadovoljstvo u jednom autocentru i Italiji da se setam par sati po servisu. Radili ( i uglavnom rade ) su prve servise i preglede auta pre predaje srecnom vlasniku, uglavnom samo sipaju benzin, dekonzerviraju ih i to je to. To je veliki autocentar u Padovi -Bormioli, prvenstveno su vezani za Alfe. Uglavnom je radio po jedan covek, a ostali su negde nestajali ili blejali . Sedeo sam u Brerama. Meni se svidjaju, Najvise se kupuju Brere i 159-ke, zatim 147-ice. Mozda sam video samo 2 nove GT alfe. Meni je favorit Brera. Smeta mi sto svi automobili polako rastu, tako je i Brera dosta veca od GTV, GT alfe. Setim se parkinga u BGD-u, lupanja vratima o vrata i vec mi je muka, tako da je mozda bolji izbor (jednog dana ) i po ceni i po dimenzijama GT alfa, u svakom slucaju tesko se moze napraviti greska prilikom izbora.
Kako vreme ide, meni GT raste u ocima u odnosu na Breru. Brera pocinje da ima imidz sminkerskog auta i nista vise od toga. Bas pre neki dan nabasam na uporedni test Alfe GT 3.2 protiv Mazde RX8 u Auto Zeitungu - Alfa tesno pobedila Mazdu u bodovanju. Pre svega na konto sveukupnog osecaja u voznji. A za motore nisu znali koji vise da nahvale...Ta ista Mazda sada "dere" Breru u svakom casopisu (cesto ih uporedjuju).
Comment