ja sam stavio cevku umesto katalizatora. necu se zalim ide odlicno
Alfa Romeo 145/6
Collapse
X
-
Znam da je lambda ušrafljena pre kata... ne verujem da će nešto da po**** podatke kad se izbaci kat... u stvari nema ni veze sa njim i ne znam zašto sam ovo uopšte i rekao.
Any way.. ako je bilo zapušeno nek si ga bacio napolje ...i prodaj ovom liku za 40? 063/7172851.
Eto Skudetčina je to mako i radi mu extra!! VRH BRATE.
Opruge uzimam danas popodne u garageu
AJMO TIISTI, trebaju mi mere za znak TIOvako ne mogu više. Ajte dovatite se lenjira ili nečega da znam mere pa da napravim nalepnicu..
molim vas MOOOLIM VAAASS MOOOLIM VAAASS
ili još bolje uslikajte u dobroj rezoluciji, okačite sliku i samo mi recite koja je visina
al pre subote dok ne ugase servericu picuAstra GSI
Comment
-
-
Drugari,treba da promenim filter vazduha i klime pa da pitam da li postoji i filter za gorivo na mojega karavana...
P.S. ako postoji,gde se nalazi?Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Paznja ! Kada pronadjes filter goriva ispred rezervoara, promenices ga tako sto patente sa jedne i druge strane filtera stisnes ka unutra palcem i kaziprstom i povuces ka spoljnoj strani. Nemoj kao ja da se mucis, pa da na kraju plomis! Veoma lako se menja patenti su genijalni samo lagani stisak i povlacenje !sto brze to bolje
Comment
-
-
Imate li ideju gde da nadjem ovakve sitnice, mislim gluposti su ali me jako nerviraju...
Evo ovaj gumeni kurcic sto se hauba naslanja na njega a dodje preko ovog metalnog cuda...
I fali mi ovo jedno "macje oko" na braniku...
I fali mi jedan cep od felne, speedline fabricke 14ice a cepici su sa alfa logom...
Znaci neki otpadi al da ne klepaju mnogo...
Poz i fala unapred!
Comment
-
-
Drugaaaareeeeeee
Miki
063/8692505
Zemun, naj jeftiniji
www.najjeftinijiotpadizaalfu/zemun/miki/mnogoneklepAstra GSI
Comment
-
-
Originally posted by flugzeugPaznja ! Kada pronadjes filter goriva ispred rezervoara, promenices ga tako sto patente sa jedne i druge strane filtera stisnes ka unutra palcem i kaziprstom i povuces ka spoljnoj strani. Nemoj kao ja da se mucis, pa da na kraju plomis! Veoma lako se menja patenti su genijalni samo lagani stisak i povlacenje !Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
Comment