Alfa 156
Collapse
X
-
-
Da obavestim ljubitelje 156 da vam se pridruzio jos jedan decko zarazen alfe virusom!
Opis Auta:
Alfa 156 JTS SportWagon distanctive oprema,dvo zonska klima,krem koza,felne 16 fabricke sa rupama,plava metalik.........
Slike slede uskoro u virusu po slikanju istog!
Comment
-
-
Ja bih se samo nadovezao sa informacijom o Selespeed-u... ono, iz prve ruke...
Nije da nisam vozio automatike, i nije da nisam imao quattro automobile, ali mislim da je ovaj sada u mojoj Alfi savrsen. Ne pravi mi nikakve probleme, te sam drugi auto koji sam nabavio kao prodrsku prvom (sta ces... srpska posla...) rasprodao, a njen menjac, isto Selespeed, ponudio na prodaju. Sve sto je potrebno je da s` vremena na vreme odradim kalibraciju menjaca zbog potrosnje lamele, a to mi Desha na Dusanovcu uradi za 15 min. Naravno, Egzaminerom se radi...
Navikla me na lenjost. Sve sama radi, a ostavlja mi mogucnost da divljam kada mi se prohte. Zgranuli su se neki BMW drugari sta sam im radio na nekim deonicama. Oni u fullu skoncentrisani na svoju voznju, daju sve od sebe da me stignu, a ja ih cimam telefonom jer mi je slobona ruka......i nerviraju se... jako!
I moj sledeci auto ce biti 156 Selespeed, samo par godina mladji...
Comment
-
-
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=20354
Vrlo lep primerak sa neubicajneom kombinacijom bele boje i sport paketa 3...
Comment
-
-
Video sam ovu belu Alfu na Bubanj Potoku u nedelju i auto je SAVRSEN!!!!! Ni spolja ni unutra nema tragova upotrebe vozila. Kao da je oduvek stajao u salonu. Bio je definitivno najbolji automobil na pijaci. Bolji od mnogih Mercedesa, Audija, Bmw-a koji kostaju po 20-30 hiljada eura. Da imam te pare uzeo bih je bez imalo razmisljanja. Ne bih je terao ni kod majstora, a ne bih ni pokusao da spustam cenu od sramote jer auto nema manu!
Boju ne smem da komentarisem...... Auto je sinonim za lepotu!MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Originally posted by DurangoVideo sam ovu belu Alfu na Bubanj Potoku u nedelju i auto je SAVRSEN!!!!! Ni spolja ni unutra nema tragova upotrebe vozila. Kao da je oduvek stajao u salonu. Bio je definitivno najbolji automobil na pijaci. Bolji od mnogih Mercedesa, Audija, Bmw-a koji kostaju po 20-30 hiljada eura. Da imam te pare uzeo bih je bez imalo razmisljanja. Ne bih je terao ni kod majstora, a ne bih ni pokusao da spustam cenu od sramote jer auto nema manu!
Boju ne smem da komentarisem...... Auto je sinonim za lepotu!
Comment
-
-
Vucna kuka?!"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
-
Alfica 156
Posle mnogo godina cekajuci resi se i kupih Alfu 156 karavan 1.9JTD!
Uzeo sam je za 8500evra,oprema:ABS,ASR,Podizaci stakala(samo prednji),dupla klima,dva alarma(oba fabricka mada ne verujem),dva originalna kljuca(jedan je nov),muzika(radio kasetofon,nema sarzer),ima ratkapne,cetiri nove zimske miselin gume,ima 8 airbagova.Presla je navodno 104000 kilometara 2003 godiste zemlja uvoza Italija(Modena).
Zabrinjava me jedna stvar!Kad podignem sipku za ulje(auto je postigao 90 stepeni)izbacuje malo dima(duvka malo),kad sam mu dao gas malo veci u drugoj brzini na nekih 3800 obrtaja izlazi crni dim(nista preterano)u mestu kad sam ga zaturirao na 4000 obrtaja isto(na manjim obrtajima nista). Da li bi to trebalo da me opasno zabrine ili mogu da budem koliko toliko opusten?napominjem da auto estetski izgleda sasvim solidno doduse ima malo ostecenje na zadnjem braniku ali nista strasno!
Hvala unapred na odgovorima!
Slike:
Mozda nismo zgodni ali smo zato nezgodni
Comment
-
Comment