Alfa 156
Collapse
X
-
U principu nebi trebalo da bude problema za 30-35mm...45-50mm je vec previse....
Amortizeri ce da se trose brze, i citav trap !!
Auto ce biti stabilniji, upravljiviji itd ako kupis dobre opruge (H&R, Eibach, Weitec itd itd...) a ako kupis neke divlje onda
Ja bih to uradio sutra dan....zamisljam kako bi fino legla na 16"ce koje sam stavio....ALI...ne smijem u to da ulazim jer znam nase puteve...znam da cu ostati bez trapa vrlo brzo..www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Comment
-
-
Obzirom da zivis u Becu i nemas probleme sa losim putevima, mogao bi da stavis krace opruge. Mozes da ostavis standardne amorte, ali ce sigurno krace trajati nego sa prethodnim oprugama jer ce stalno biti sabijeni gotovo do kraja. Za nize opruge se preporucuju amorti sa jacim punjenjem i onda je to prava stvar, ali za pocetak mozes da stavis samo opruge, a kada budes imao para zamenis i amorte i zavrsio si posao.MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Pa pretpostavljam da je pukla zbog rupe, secam se da sam dobro odvalio dole kod nas jednom bas levom stranom, a mehanicar mi je to rekao pre par dana. Ko zna koliko sam tako vozio. Danas su mi merili odstojanje, leva prednja strana je pala za 1.5 cm. A kapiram otprilike i da sam imao bilo kakav feder pukao bi (ako je uopste pukao zbog loseg puta).
Comment
-
-
Imam problem:
Kad stisnem gas, vozilo mi trokira, ne prima gas...
Nešto mi odvratno pucketa ispod vozila.
Ispod nogu...
Katalizator!?
Šta mi je činiti?
156 1,6 TS 2000 god.
HvalaRiječi su isto kao i gomila ljudi
nije nužno znati za sve
odaberi za sebe samo one prave
Comment
-
-
Pogresio si temu, ovo je tema gde je autor predstavio svoj auto, ti za svoj problem treba da otvoris novu temu u ovom delu foruma:
Comment
-
-
pogresio si ti,ovo je tema uopsteno za sve 156-ice....crash and burn...
Morao sam,bilo je jace od mene,pozz od hejtera i flejmera...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
Comment