Problem ler gas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Flavio
    CBC Senator XXL
    • 13.06.2006
    • 1926
    • 012 Centar
    • KaraWagon 1.4T.Spark

Tnx frc .
    Btw,neki dan sam skidao step motor,odradio proceduru 1)90sec na kontaktu,2)90sec kljuc u bravi bez kontakta,3)upalio bez gasa i ostavio ga 10 min. da radi ... samo nisam imao cistilo pri ruci pa moram ponovo.

Comment

• spanjeli
      CBC Senator XXL
      • 17.09.2005
      • 532
      • Nis

.
      Uzeo sam ovo da cistim glavni leptir i motor lera http://www.motip.com/?page=23&id=745 .Moze li (sobzirom da je namena za kocnice) ?
      gde da uzmem taj sprej,ima li to na omv pumpi?
      Originally posted by Sheta_Junior
      Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• Flavio
        CBC Senator XXL
        • 13.06.2006
        • 1926
        • 012 Centar
        • KaraWagon 1.4T.Spark

Neznam za OMW,uzeo sam u komsiluku tvoje bivse 33 ( ovde) za 290din..

Comment

• dare156
          CBC Senator
          • 07.03.2007
          • 282
          • Beograd

A da probate sa nekim servisom, makar na informativni razgovor.
          To je samo savet ne mora da se prihvati. Pozz

Comment

• spanjeli
            CBC Senator XXL
            • 17.09.2005
            • 532
            • Nis

Neznam za OMW,uzeo sam u komsiluku tvoje bivse 33
            Ne zezaj da si mi video auto
            Pa kako izgleda,jel znas vlasnika ili si je samo video?
            Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• Flavio
              CBC Senator XXL
              • 13.06.2006
              • 1926
              • 012 Centar
              • KaraWagon 1.4T.Spark

Dare vise preventivno .

Off
              spanjeli
              Neznam vlasnika a vidjam je relativno cesto(tu stanuje).Btw,odskoro je na PO table,sredjene one pljuskice po limu i plikovi kod cepa za benzin.Zafarbani samo ti radovi(crvenom).Februar .To je to.

Comment

• yuhica
                CBC Član
                • 20.04.2006
                • 45
                • Zemun

Sto se tice poskakivanja obrtaja na leru ja sam imao isti problem.Prvo sam pokusao sa ciscenjem leptira i step motora,malo bolje ali i dalje isto na leru,usledila zamena svecica i kablova i ciscenje dizni,kvar otklonjen ali na nekoliko dana pa onda opet isto!Odem na dijagnozu i majstor utvrdi kvar protokomera i halo davaca na bregastoj posto sam u isto vreme imao i otezan start motora(verlglanje) i kada je to sve zamenjeno tek tada je ustvari problem bio resen.Moja preporuka pre nego bilo sta probas je da odes na dijagnozu i utvrdis sta je problem i tek onda krenes u resavanje istog!!!
                146 1.6 twin spark , 164 2.0 v6 pa jos TURBO , FIAT punto 2

Comment

• dare156
                  CBC Senator
                  • 07.03.2007
                  • 282
                  • Beograd

Racunaj na to da, kad ti rade dijagnostiku komp nemoze da prijavi ako imas dva kvara, nego jedan pa na primer zamenis step motor a on ti posle prijavi i protokomer. Mislim da tako funkcionise. Mozda i gresim

Moj predlog odes kod majstora on ti stavi svoj step ako ima pa vidis kako se ponasa, ako je isto ides dalje. Ako nemas takvog majstora onda komp pa redom. Ja sam imao slican problem i resio sam ga (mozda sam vec pisao o tome), uglavnom sam sve izmenjao (step, sondu org., cistio dizne, protokomer bio dobar).

Comment

• spanjeli
                    CBC Senator XXL
                    • 17.09.2005
                    • 532
                    • Nis

@yuhica auto pali kao mina i to bilo da je hladno ili toplo,ujutru ili posle celog dana provedenog na suncu...

Off
                    spanjeli
                    Neznam vlasnika a vidjam je relativno cesto(tu stanuje).Btw,odskoro je na PO table,sredjene one pljuskice po limu i plikovi kod cepa za benzin.Zafarbani samo ti radovi(crvenom).Februar .To je to.
                    Jebte stvarno moja alfica,znaci stvarno nema lepse boje od crvene,bas mi je drago sto je sredio,ako je slucajno opet vidis uslikaj je ako mozes,to mi je bio prvi auto,i prva alfica...

...sorry za off

Comment

• dare156
                      CBC Senator
                      • 07.03.2007
                      • 282
                      • Beograd

Ej pa zasto si tako srecan, da te potsetim i dalje imas problem na leru.

Comment

• spanjeli
                        CBC Senator XXL
                        • 17.09.2005
                        • 532
                        • Nis

E jbga sto me podseti...

Comment

• spanjeli
                          CBC Senator XXL
                          • 17.09.2005
                          • 532
                          • Nis

Kupio sam Wurth-ov sprej za ciscenje kocnica(moze li taj?) pa cu za vikend da odradim ciscenje step motora i leptira samo mi jos niko nije odgovorio na

posto je moj auto nova verzija sa plasticnom granom,ECU mi se nalazi bas na tom delu gde je i step motor,pa me interesuje da li smem da otkacim klemu,poskidam konektore sa ECU-a odsrafim ga pa onda predjem na skidanje step motora?

Comment

• Flavio
                            CBC Senator XXL
                            • 13.06.2006
                            • 1926
                            • 012 Centar
                            • KaraWagon 1.4T.Spark

Neznam dal ti ovo pomaze nesto ...

p.s.
                            No frks za slikanje .

Comment

• spanjeli
                              CBC Senator XXL
                              • 17.09.2005
                              • 532
                              • Nis

Hehe uzeo onaj sprej,skinuo crevo za usis,dobro naprskao na leptir dok je zatvoren,pa malo i kad sam ga otvorio,ostavio da se osusi i od tada evo vec 3 dana vozim bez ikakvih problema,ler miran bez obzira da li je auto hladan ili zagrejan,sve sam to uradio prethodno sa STP carburator cleaner-om i nije nista pomoglo,ovo sad bez problema,mozda posto sam vise prskao...

Vec sam procitao to ali svejedno hvala na linku...Poz.

Comment

• alf
                                CBC Veteran
                                • 26.01.2007
                                • 156
                                • Marinkova bara

Evo da ne otvaram novu temu,hoću da očistim motorčić ler gasa.Sva uputstva sam pročitao i sve je jasno sem jedne stvari.
                                Da li smeju da se skidaju konektori sa stepa i šta posle?

Comment

Working...
                                X