Pozdrav svima na forumu, cuo sam dosta dobrih stvari o svemu sto se pise ovde pa sam odlucio da se uclanim jer sam pre 10 dana kupio Alfu 147 1.6 TS decembar 2001 inace dovezena je iz Italije. Dacu kratak opis auta i opreme a onda imam i par pitanja posto mi je ovo prvi put da vozim Alfu! Auto ima cetvoro vrata, duplu digitalnu klimu, bord, navigaciju, telefon sa bluetooth konekcijom, asr sistem, 8 x airbag, multifunkcionalni trokraki volan, tempomat, crvena kozna sedista, alufelne 17" OZ, crna perla metalik boja, niklovani izduv....To bi bilo ukratko o opremi a sad ono sto me najvise zanima je dali neko zna koliko moze da kosta servis varijatora posto se malo cuje kada se upali auto i gde moze to da se popravi a da me ne oderu? Takodje me interesuje posto je presla oko 120000km originalnih koliko bi kostao veliki servis znaci zamena kaiseva i spanera i sve sto ide uz to? Ovo sve pitam iz razloga sto mi auto u gradu trosi 12.5 do 13 litara benzina, kao sto sam rekao ovo mi je prva Alfa ali ipak mislim da je to mnogo za auto koji ima 1600 kubika i 120ks, sta bi moglo da bude uzrok tolikoj potrosnji? Hvala unapred i pozdrav!

Comment