Alfa 147 1.6 ts 12.2001.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bkns
    CBC Član
    • 05.12.2007
    • 92
    • novi sad

a gde je ta sremcica? i ja sam cuo sa k&n moze da pokvari protokomer zbog tog ulja?! kakvi su sparko? cuo sam da ih ima u gang land-u...

Comment

• Alfista
      CBC Član
      • 03.06.2005
      • 42
      • Novi Sad

Sremcica ti je kod BG-a,imas temu o tim filterima na forumu,u lakom tuning-u...
      Alfa rulez!

Comment

• bkns
        CBC Član
        • 05.12.2007
        • 92
        • novi sad

zna li neko gde jeftino moze da se kupi spojler koji ide iznad zdnjeg stakla??? i da li moze da se stavi neki lepsi zadnji lonac posto je ovaj bas nekako "kockast" gde moze da se uzme?

Comment

• mani 01
          CBC Član
          • 13.12.2007
          • 22
          • Beograd, Blokovi

I mene isto zanima gde moze da se nabavi zadnji krovni spojler za 147, izgleda strava! Ako neko zna neka javi i hvala unapred!

Comment

• mani 01
            CBC Član
            • 13.12.2007
            • 22
            • Beograd, Blokovi

Jel postoji u Beogradu neki otpad ili neko privatno da prodaje delove za 147-ce?

Comment

• bkns
              CBC Član
              • 05.12.2007
              • 92
              • novi sad

ja znam u ns ako ti nije daleko... da li moze da se nabavi negde polovna fabricka navigacija za 147???

Comment

• mani 01
                CBC Član
                • 13.12.2007
                • 22
                • Beograd, Blokovi

Ja imam u mojoj Alfi navigaciju ali neverujem da ti se isplati da uzimas jer je prilicno skupa a i nema nikakvu funkciju kod nas! Prvo i osnovno znaci navigacija ti nece raditi, drugo nemozes da gledas ni tv ni dvd, ustvari dvd bi mozda i mogao kada bi narucio iz Italije neke kablove koji kostaju 130e i koji sluze da prevare procesor da misli da je audio signal a ustvari mu salje video signal i tu naravno moras da kupis dvd plejer koji ces da prikacis na te kablove! Naravno ovo je sve prica, ja jos nisam video nekog kod nas da je to uradio tako da iskreno i sumnjam da to moze da se izvede. Ja sam bio postavio pitanje u vezi navigacije ali svi su mi rekli da od toga nema nista! Pozdrav!

Comment

• Ljuba
                  CBC Član
                  • 05.05.2006
                  • 62
                  • ljuba

Originally posted by mani 01
                  Ja imam u mojoj Alfi navigaciju ali neverujem da ti se isplati da uzimas jer je prilicno skupa a i nema nikakvu funkciju kod nas! Prvo i osnovno znaci navigacija ti nece raditi, drugo nemozes da gledas ni tv ni dvd, ustvari dvd bi mozda i mogao kada bi narucio iz Italije neke kablove koji kostaju 130e i koji sluze da prevare procesor da misli da je audio signal a ustvari mu salje video signal i tu naravno moras da kupis dvd plejer koji ces da prikacis na te kablove! Naravno ovo je sve prica, ja jos nisam video nekog kod nas da je to uradio tako da iskreno i sumnjam da to moze da se izvede. Ja sam bio postavio pitanje u vezi navigacije ali svi su mi rekli da od toga nema nista! Pozdrav!
                  Slovenac je uradio na 166-ci, pogledaj post: http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=21976

ALFA... NO COMMENT, JUST RESPECT!!!

Comment

• mani 01
                    CBC Član
                    • 13.12.2007
                    • 22
                    • Beograd, Blokovi

Video sam taj post ranije ali koliko sam upucen postoji neka razlika u navigacionom sistemu izmedju 147 i 166! Nisam 100% siguran ali cini mi se da sam procitao na nekom stranom forumu da ima razlike!

Comment

• bkns
                      CBC Član
                      • 05.12.2007
                      • 92
                      • novi sad

mogu li negde na se nadju obrve za 147? u gang landu nemaju...

Comment

• mani 01
                        CBC Član
                        • 13.12.2007
                        • 22
                        • Beograd, Blokovi

Pre neki dan uradjen kod Deshe veliki servis- zamena kaiseva, spanera, dihtung dekla ventila, faza varijatora, ulje, filteri, ciscenje dizni i kompletnog motora! Posto sam na Deshino insistiranje morao da kupim skoro sve delove u Delti ako nekog zanima set kaiseva i spanera kosta oko 21000din, litar ulja Selenia 20k oko 900din, ostale cene sam i zaboravio ali uglavnom ceo ovaj servis me kostao nesto malo preko 500e! Ovo sam napisao da ako neko planira uskoro da radi veliki servis na 147-ici zna sta da ocekuje! Pozdrav!

Comment

• bkns
                          CBC Član
                          • 05.12.2007
                          • 92
                          • novi sad

ja bih trebao uskoro da radim, mogu reci da je jaaaako skupo...

Comment

• dekideki
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2005
                            • 1914
                            • Beograd

Dayco kaisevi i SKF spaneri, znaci vrh kvalitet poznat i kao "prva ugradnja" ne kosta ni pola tih para, a Selenia 20 Alfa Romeo kosta 1060 dinara 2l. bez popusta, veza i previse trazenja, sa deklaracijom o uvozu.

Delta je sramota.

na gomili racunajuci sta si sve odradio 500e je ok cifra. nemam nameru da te demoralisem ali mogao si bar malo da ustedis a kupis iste delove.
                            .

Comment

• mani 01
                              CBC Član
                              • 13.12.2007
                              • 22
                              • Beograd, Blokovi

Slazem se potpuno sa tobom da je Delta preterala sa cenama i da su stvarno bezobrazni i da se ja pitam zatvorio bi ih istog momenta ali sta da radim, trebao sam da idem na put i nisam imao mnogo izbora tako da sam morao da odem kod ovih deraca, ako znas neke prodavnice gde mogu da se kupe ti delovi koje si naveo za manje para kazi da znam za sledeci put! Pozdrav!

Comment

• spanjeli
                                CBC Senator XXL
                                • 17.09.2005
                                • 532
                                • Nis

Lorett BREDA spaneri i roleri
                                gates kisevi
                                oko 200e sve ovde kod mene u Nisu,pa ako ti neko ne javi za jeftinije,kazi da ti posaljem ime prodavnice
                                Originally posted by Sheta_Junior
                                Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

Working...
                                X