Nov ALFAS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • oto
    CBC Član
    • 25.02.2008
    • 33
    • subotica

Izgleda najunosniji biznis livenje klipova.Neverujem da ne stima od nekog drugog auta sa 1,4 motorom,fiat lanca itd.Ali alfa je alfa a ne bilo sta)).Mogu rec i dosad je isao alfica a saaaaaad, leti mada mora se razradit motor,nista iznad 3 h obrtaja.Jedino sto valja da sad imam nov motor sa 0000000 km.Znaci posle uhodavanja mozemo na trku ,ne da se....em ali pobedjujem 1000%.

Comment

• jonicalfa
      CBC Veteran
      • 14.10.2007
      • 128
      • Sm.Palanka

Neznam prijatelju sta da ti kazem velike su to pare, a i veoma lose iskustvo da ti prva alfa napravi takve probleme i troskove, ja imam teoriju o takvim automobilima, ili si uzeo od baksuza ili si sam...U svakom slucaju nadam se da ce ti se bar ublaziti muka kad je startujes

Comment

• oto
        CBC Član
        • 25.02.2008
        • 33
        • subotica

Ma nije baksuz niko u ovoj prici,nego naivan/ja/ i neiskren /on/.Auto sam mislio prodat ali kad bolje razmislim sad znam sta imam.

Comment

• vanda
          CBC Član
          • 06.04.2008
          • 10
          • B.Topola

Pošto pročitah celu emu od početka prvo da pozdravim moje Subotičane, jer sam iz B.Topole a u Subotici sam svaki 3-ći dan!
          Moja iskustva kažu-svi vas lažu!
          Dok sam vozio Alfe sam sam sve radio a eventualno za neke ozbiljnije intervencije ili u nedostatku dela ili alata tražio pomoć radionica i uvek ista priča: Čim malo dimi zbog teflon gumica oni te ubeđuju da trebba barem polugeneralka ili generalka!na delovima deru a prodaju mahom turske ''originale''!A mnogi se razumeju ko Marica u krivi k...c!
          Čuvajte se lopova, bežite od Anuša (koji je još i najpošteniji) a posebno od onog servisa u Braće Radića?!?
          Imam u B.Topoli majstora koji svaki motor rastavi i sastavi za 50-tak evra a brz je k'o struja!Poslednji put sam radio osveženje motora na mojoj nexiji 1,5 i sve ukupno (delovi sa računima+ruke) me koštalo svega 120 evra!Prepakivanje i šlajfanje ventila sa zamenom teflona+novi diktunzi i semerinzi+razvodni kaiš+leteći ležakjevi+ruke!Bio sam non-stop kraj njega dok je radio a potrošnja ulja se svela na 0 i auto mi čupa k'o lud!
          Voleo bih da se sretnem sa nekima iz Subotice jer planiram kupovinu alfe iz Subotice a možda su vam poznate!
          Pozdrav!

Comment

• milosh024
            CBC Veteran
            • 07.08.2006
            • 184
            • Subotica

Pozdrav B.Topoli.....javi se na PM da ti posaljem broj pa cemo se naci, to je ok....inace za vecinu Alfi u gradu se zna barem po nesto, a za neke sve

Comment

• oto
              CBC Član
              • 25.02.2008
              • 33
              • subotica

Moja alfica je gotov sad cepam kroz grad ide kao metak mada mora se razradit motor.To sam i sam predlozio jednom da se napravi crna lista losih,nepostenih,majstora i prodavnica.Ovako mozemo bar malo da pazimo a i oni koji su cisti-/savest/majstori ili prodavnice nece se naljutit a oni drugi nek se i ljute bar i dotle ne rade nista.Kod mene majstor kad je rastavio pokazao klipove stare istrosene karike a klipovi puknuti sva cetri.Nedaj boze da saznam da me presao.Trebalo bi da se nadjemo bar mi iz Su i okoline na neku pricu,mozda na palicu ima dosta mesta za druzenje i mislim da svi imamo sta da kazemo.

Comment

• jonicalfa
                CBC Veteran
                • 14.10.2007
                • 128
                • Sm.Palanka

E neka ti je sa srecom, nadam se da ces i dalje ostati -alfas-

Comment

• vanda
                  CBC Član
                  • 06.04.2008
                  • 10
                  • B.Topola

Pozdrav drugovi alfaši!Biće mi drago da se nađemo na Paliću kad god zakažete! 063-7793-649

Comment

Working...
                  X