Impreza WRX '01

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • starac vujadin
    CBC Senator XXL
    • 27.08.2005
    • 2617
    • Stari grad

Tacno je, ali ima nekih problema u saradnji o cemu ne bih na forumu, ali to znam iz prve ruke...videcemo.

Plaskovic je stvarno odlican majstor, ali kao sto rekoh to znam samo za njega, a cuo sam da je imao neku tezu saobracajku pre izvesnog vremena...za ostale ljude u njegovoj radionici ne znam...

Comment

• Uzelac
      CBC Senator XXL
      • 03.12.2006
      • 1717
      • munZe

Naravno da ima problema cim kiprani oglase Forestera za 5k manje, a za toliko ga ne prodaju ni Curcic ni Graditelj ni Interspeed. Nesto tu opako ne valja.
      work in progress

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

mintex su ovde veoma zastupljene ali ja nemam iskustva sa njima...
        vecinom se ugradjuju kao zamena za originalne plocice..
        daj na pp podatke od autapa cu ti javim sutra sta imam za tebe..
        godiste,motor,jacina motora,i najbolje bi bilo tvoj broj auta-ne znam kako se kaze na nasem fahrgestellnummer(mozda serijski od auta ili karoserije)..uglavnom koji su ti diskovi?original ili nachbau(druga ugradnja)posto ovde kruze price da ne idu sve plocice sa svim diskovima..
        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Uzelac
          CBC Senator XXL
          • 03.12.2006
          • 1717
          • munZe

Broj sasije:
          JF1GDALD31G008293
          Broj motora:
          B191335

Subaru Impreza WRX '01 (Euro Domestic Model - EDM)
          2.0 Turbo, 160kw, 1994ccm

Diskovi su verujem originalni. Promenili su nekoliko kompleta plocica, to je sigurno. Ja sam napred stavio TRW Lucas, zadnje je zamenio prethodni vlasnik pa ne znam proizvodnju. Sigurno nisu originalne Subaru, ne znam koje su, ali Subaru nisu.

Originally posted by Boost
          Plocice po osovini u subaru servisima su preko 130? po osovini.
          Dobro je da nije nasao servis, pao bi covek u nesvest Mig
          Sad sam tek video sta je Boost napisao.
          Nije preveliki problem ni 130e za plocice po osovini. Potrosio sam pare na razne gluposti do sada u zivotu, 20evra vise za plocice u situaciji da niko ne zna da preporuci nista slicno ili jednako dobro za manje pare.... Onda je najsigurnije kupiti original, samo tako mogu biti 100% da me glava nece boleti, a par desetina evra u dzepu...

Do sada najbesmislenije potrosene pare na auto su za OpenPort Tactrix kabl za Subaru. 100evrica kosta sa shippingom. Nisam ga ni probao, nemam vremena.
          Ovo pisem pre svega sto mozda nekome treba ovako nesto. "Pase" na vecinu novih Subaru-a (2000+) i Mitsue Evolution. Po nekoj mojoj logici radi sa svime sto ima Denso ECU.
          work in progress

Comment

• X9
            CBC Senator XXL
            • 28.06.2005
            • 3179
            • Wien-Sabac
            • RX-8 i X-9

godiste?godina ,mesec?
            edit :sad tek video da je 2001 godiste..sorry
            "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• goxee
              CBC Veteran
              • 20.03.2007
              • 119
              • Beograd, Vozdovac

Originally posted by starac vujadin

Plaskovic je stvarno odlican majstor, ali kao sto rekoh to znam samo za njega, a cuo sam da je imao neku tezu saobracajku pre izvesnog vremena...za ostale ljude u njegovoj radionici ne znam...
              Mali off, ali kad vec pomenuste coveka, na zalost Plaskovic se jos nije oporavio, znam coveka od rodjenja(mog) i super sam sa njim, komsija mi je.
              Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!

Comment

• sw.brick
                CBC Senator XXL
                • 09.10.2004
                • 8141
                • Beograd, barajevo-zemun
                • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Naravno da ima problema cim kiprani oglase Forestera za 5k manje, a za toliko ga ne prodaju ni Curcic ni Graditelj ni Interspeed. Nesto tu opako ne valja
                koliko sam shvatio, od pre nekoliko meseci (ili godinu dana, nije ni ibtno koliko) je ta doma?a firma Nikos ?iji su vlasnici sa Kipra jedini uvoznik ya Subaru, i jedini legalni/glavni za ovo tržište koji odredjuje uslove prodaje.
                ?ur?i? je izgubio prava, i postao lokalni delr/ serviser.

da li si pitao Subaru Nikos koji je njihov servis, i koje su njihove cene prodaje rezervnih delova.
                ako su uvoznici, po zakonu moraju da imaju obezbedjene rezervne delove, najmanje 7 godina po prestanku proizvodnje modela auta koji voziš.

upitaj i pismeno, na pismeni upit je pravilo da se upu?uje pisani odgovor, a to ima "težinu" i kasnijoj komunikaciji direktno sa Subaruom ako zatreba u kasnijoj komunikaciji.
                ali da su cene održavanja Subarua povoljne, nisu...niti ovde niti po svetu.
                volvo
                945 SE turbo lpg
                344 GL lpg

Comment

• Uzelac
                  CBC Senator XXL
                  • 03.12.2006
                  • 1717
                  • munZe

Ma sumnjam da se bilo koji vlasnik Subaru-a zali na cene, problem je samo u dostupnost delova i servisna mreza.

Kad na pitanje "koliko servisa ima u Srbiji" Subaru prodavac treba da odgovori sa "za sada jedan, drugi je u pripremi" ne znam koliko da je kupac zainteresovan ili zaljubljenik, sanse da pazari Imprezu ili Forestera dramaticno padaju.
                  Cene automobila su OK, mozda bi se mogle nazvati i pristupacne, ali delovi + servis zakopavaju Subaru.
                  work in progress

Comment

• starac vujadin
                    CBC Senator XXL
                    • 27.08.2005
                    • 2617
                    • Stari grad

Nikos Kattami Ltd. je generalni uvoznik za Srbiju, a Curcic, Interspeed i Gradjevinar su nihovi dileri koji uzimaju kola od njih. Kiprani nemaju servis. Ako ih neko pozove oni ce uputiti pricu na nekog od dilera. Curcic mozda vise nece raditi jer je pre sam uvozio, a sada mora da deli marzu sa Kipranima (ima tu jos problema, ali to nije bitno...), sa Interspeed-om isto ima problema (ili oni sa Kipranima svejedno), a Gradjevinar mislim da jos nije prodao nijedan auto... Moguce je da uleti jos neki diler uskoro...

Comment

• Uzelac
                      CBC Senator XXL
                      • 03.12.2006
                      • 1717
                      • munZe

.. Gradjevinar ...
                      Graditelj

Raspitao sam se i kao sto sam pricao, postoje tri dilera koji prodaju Subaru ali samo jedan servis -> Curcic. Smesno.

Btw. Curcic je valjao Subaru odakle je stigao, uvozili su i iz USA, posebno B9.
                      No ajde recimo da tome kiprani stanu na kraj, ono sto ne razumem jeste ovaj gaf sa Foresterom. Naprave kampanju, oblepe grad plakatima da su Foresteri 5k jeftiniji zbog x0 godina Subaru-a ali ni jedan diler ne zeli da proda auto po toj ceni ?!?!?
                      WTF
                      work in progress

Comment

• ale944
                        CBC Senator XXL
                        • 20.03.2006
                        • 1457
                        • Beograd

terao bih auto kod Plaskovica (Porsche) pos uslovom da se oporavio od saobracajne nesrece koju je imao
                        ...jos je u komi...
                        ..a i da nije, madjarska je jeftinija solucija
                        http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• Misko M
                          CBC Senator XXL
                          • 17.03.2007
                          • 652
                          • BG Vozdovac

Originally posted by Uzelac
                          .. Gradjevinar ...
                          Graditelj

Raspitao sam se i kao sto sam pricao, postoje tri dilera koji prodaju Subaru ali samo jedan servis -> Curcic. Smesno.

Btw. Curcic je valjao Subaru odakle je stigao, uvozili su i iz USA, posebno B9.
                          No ajde recimo da tome kiprani stanu na kraj, ono sto ne razumem jeste ovaj gaf sa Foresterom. Naprave kampanju, oblepe grad plakatima da su Foresteri 5k jeftiniji zbog x0 godina Subaru-a ali ni jedan diler ne zeli da proda auto po toj ceni ?!?!?
                          WTF
                          ...kako niko, pa znam lika koji je kod curcica kupio jedan po toj promotivnoj ceni, inace za podrucje srbije bilo je nekih 70kom !!!

...sto se tice plaskovica jos je u komi nazalost !!!
                          ...a njegov servis je izmesten vec par dana posle njegove nesrece !!!

Comment

• Uzelac
                            CBC Senator XXL
                            • 03.12.2006
                            • 1717
                            • munZe

Pala je odluka, menjaju se sva cetiri diska i sve plocice. Da ne razmisljam previse, ovi diskovi su ko zna sta pregurali, ove poslednje plocice su bile uzas, zadnje/prednje su menjane bez obzira i mislim da je najpamenije zamenti sve komplet.

Sutra zovem Curcica da vidim da li moze da naruci da to stigne relativno brzo. Do tada cu pregledati ebay da vidim sta se nudi.

I dalje primam preporuke i uputstva gde i sta kupiti .
                            work in progress

Comment

• Uzelac
                              CBC Senator XXL
                              • 03.12.2006
                              • 1717
                              • munZe

Najnovija info:

Devojka oterala auto na pranje (zaljubljena ******, sta cu )
                              Kad se vratila, auto je dobio ozbiljno lupanje na desnoj strani kada se koci. Ona naravno nije primetila .
                              Ovlas razgledanje i imam sta da vidim, prednji desni disk ima ozbiljnu pukotinu od nesto vise od 4 cm!
                              Dobro je, nisam se iznervirao jer sam ionako naumio da ih menjam.
                              Ipak, moracu da joj objasnim da se auto ne pere tj. poliva hladnom vodom odmah nakon sto je ugasen, a pre toga se zustrije kocilo .

Ili da joj ga ne dajem uopste ? hmm.. mozda i to

Okacicu sliku sutra.

Pozdrav!
                              work in progress

Comment

• Cepa D
                                CBC Senator
                                • 28.09.2005
                                • 242
                                • Cerak

U jeee, bedak. Prvi put da chujem da se tako neshto nekome stvarno dogodilo?!? Smor. I ako mi je suparnik Subaru se poshtuje.

rulez
                                NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

Working...
                                X