Originally posted by sale vti
Honda Air Flow Filter
Collapse
X
-
Honda Air Flow Filter
Tags: None
-
-
Dovod svezeg hladnog vazduha da se popravi!!!???
To sto ljudi pricaju hladna cev itd...batalite te price!!!
Ona se koliko sam ja upucen pravi od aluminijuma /tako mi rekose/, a aluminijum je lak metal sa niskom tackom zagrevanja, tako da kada je motor vreo nema boga da se se cev ne zagreje nista manje od fabricke-plasticne (gumene) cevi...sto ce reci dobija se nista od "hladnog" vazduha i opet smo na pocetku...
I jeste da svi koji rade tuning stavljaju i pecurke i hladne cevi... ali to je sasvim druga prica jer spomenuta hladna cev i pecurka su igla u plastu sena i kod ljudi koji rade komplettno tu "tuning" stvar!!!!
...fiju...dosta od mog mozga...Mess with the best, die like the rest!!!
-
-
Neke nijanse u odzivu na gas mogu da se osete na konto toga odakle se uzima vazduh. Ipak nije isto iz motornog prosta ili direktno spolja. Ali to su sve sitnice i gluposti koje vozac tesko moze da oseti.
Ja sam isto skinuo to djubre od pecurke. Daje extra zvuk i to je to.
Sale. pametno sto ostajes na paneluPower of dreams !!!
Comment
-
-
Sale, tebra... Istina je da nista ne bi dobio na perfomansama od te pecurke, ali svi znamo da bi se jos mnogo bolje i bucnije cuo sa pecurkom...au da...sada sam se setio...pa ti si ozenjen coek...nisi vise u tom fazonu...ono kao...zena, deca...jos malo pa ces skinuti i taj Remus sto imas...u suprotnom zena ce te iz kuce izbaciti
Izvini, morao sam malo...kez
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
-
Paaaa, jesi li nekada skidao crevo sa usisne grane i pogledao kako izgleda iznutra, kao i klapna u****, kao i sama grana iznutra - posle 10-ak hiljada km. sa nekom fush, ili izandjalom pecurkom????
Motor ti u****va prasinu, stroku, komarce....... a moze i neka sitnija zivuljka da se provuceNO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
Cela teorija hladnog u**** je malo kompleksnija nego sto vi pokusavate da prikazete. Materijal cevke, dijametar, profil, izolacija, pozicija u motornom prostoru, ugao pod kojim se spaja sa kucistem klapne gasa, pa zatim kvalitet samog filtera ( gustina, materijal, oblik ), pa zatim izvedba filtera - otvoren, u kucistu.....itd itd
Pisano o ovome hiljadu puta ali ljudi izgleda nikako da se opamete. Misle da je dovoljno da stave samo obicnu alu cevku i filter kupljen na buvljaku pa da im auto dobije 10ks. E pa nece moci gospodo. Imate Sony i imate Sonashi, Reebok i Recbok......svi znamo koja je razlika.
Za dobar usis treba uvek dobro platiti. E sad, licno smatram da su to bacene pare, pogotovo na Hondi jer su dobici suvise mali za toliko novca. Ali dobici su dobici i da imam pare za bacanje odmah bi narucio recimo, Mugenov sistem ( pisao sam malo o njemu u nekoj temi ).
Drugo, svaki usis je projektovan za odredjenu upotrebu. Cik se provozajte sa pecurkom u braniku po mokrom...
Ima naravno i kombinovanih, da tako kazem "poluprotocnih" u**** koji se mogu koristiti u svakoj prilici ( opet Mugen, a i jos par drugih firmi ).
Sto se cene tice, AEM se krece recimo oko 250$ pa navise, dok je doticni Mugen tricavih 715$, a u karbonu za S2K 1500$
EI9, EJ9, EK9......
Comment
-
-
ti si mi sav projektovan djuro, ponovo pravis od neke proste stvari nauku ...
sta ima taj mugenov sistem toliko posebno (osim mozda filtera) da kosta toliko...gomila plastike...
A da setio sam se to je posebni materijal nazvan germanijum koji je dobio ima po naucniku Germanu iz 15 veka koji sprecava prodiranje bilo kakvih toplotnih i ostalih uticaja u kuciste. Filter je napravljen od mooda od kolibrija koji mogu da se nadju na posebnom delu japanskog ostrva. On ima ulogu da ohladi vazduh i da unutra uvuce samo planinski vazduh koji najvise prija motoru...
jel treba i poseban ecu da uzmes za tih 750$
daj bre ...........I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Ne podsmevaj se stvarima koje ne razumes. Niko te ne tera da ih shvatis, niti da ih koristis, niti da zivis sa njima, ali nemoj molim te da polazis vecito od sebe i svog ega u zivotu i svoje filozofije. I da teras ljude da razmisljaju kao ti.
Ja sam samo NAVEO "there's more to it". Nisam rekao da neko treba da kupi tako nesto ili da se bakce sa tim. Samo da bude svestan svoje nesvesti, i ne tvrdi neke stvari tako lako i misli da je "majstor nad majstorima".
Uzgred, zaista nisam znao da je usisni sistem na automobilu prosta stvar. Vidis, nekako sam ziveo u zabludi sve ove godine da je to velika nauka.......ali boze moj, svaki dan naucis nesto novo!EI9, EJ9, EK9......
Comment
-
-
Originally posted by sale vtiljudi koji su imali pecurke su posle nekog perioda skinuli... recimo timoty i force, sta vise jedino kazu da su imali zvuk bolji a perfomanse su manje vise na mestu ostale...
p.s. jedan od nacina da se spreci ili ublazi ulazak prasine u motor je da se filter naulji
Comment
-
-
Vi deco ste bas ono srbende... verujete u teorije zavere ili sta vec?
http://www.mazdas247.com/forum/archive/ ... 87548.html
http://videos.topredline.com/category/G ... 7ec16e.htm
Searchujte malo internet za konkretnim dokazima. Ocemo jos jedno grupno merenje da vidimo da li high flow filter dodaje pa bar pola konja?
Evo saletov pipercross i moj kn. Nakacimo ga na dino, izmerimo, skinemo obican filter sa 2 srafa i stavimo moj kn i da vidimo ima li razlike...
Nemo da ste babe...
Comment
-
-
Unfortunately max power wasnt as high as I thought it was. Stock horsepower was 134.1 max horsepower and after the intake there was 138.5 max horsepower. In third gear at 71 miles per hour there was only 103 horsepower on the stock intake and after the intake there was 113 horsepower.
10ks koje je on dobio je puna kapa koja bi trebalo doobro da se oseti u voznji a on nezadovoljan
ajd da ga pitamo cije mu je marke air intake
Comment
-
Comment