Zanima me misljenje strucnjaka da li je bolje da stavim nov univerzalni kat Walker ili sa jednog otpada da kupim originalan a polovan? Covek sa otpada ne daje nikakvu garanciju (normalno) i nije raspolozen da prica istoriju kat-a tj. u kakvom je stanju, samo kaze da radi. Razlika u ceni je zanemarljiva.
I jos jedna stvar, potrebna mi je slika originalnog katalizatora Vectre B X20XEV 2.0 16v.
poz
I jos jedna stvar, potrebna mi je slika originalnog katalizatora Vectre B X20XEV 2.0 16v.
poz
onaj ostatak (lici na pcelinje sace),zavario ga opet i vozi.Sve to za 5e.Osim reskijeg zvuka i boljeg odziva na gas evo posle predjenih 80000km nikakvih drugih nuspojava nije bilo.Zbog odstranjenog materijala iz katalizatora mislio sam da danas pasti tehnicki na izduvnim gasovima (kao rigorozniji po novom) ali na aparatu je pokazao kako onaj rece 10% odstupanja (fabricki 135mgCO2)
Ja bih mu to predložio, pa ako hoće ok, ako ne onda traži dalje. Mislim da sad ima sasvim dovoljno auto otpada da nećeš imati puno problema da pronadješ neki drugi. U svakom slučaju, ja bih pre neki originalni fabrički cat koji je prešao 120-130 k km, nego "univerzalca" sa 0 k km. Moja dva centa...
Poenta je u principu, u onome zbog čega sam se učlanio na forum "edukativne zajednice", a ne na forum VG ili slične. Ali nije ni bitno, da ne trubim opet previše. Uostalom, nisam ni očekivao da će se svi složiti sa mojim vidjenjem situacije, ali ostajem pri svom stavu:
Comment