alfa 33 nece da upali

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • master_deki
    CBC Veteran
    • 29.01.2008
    • 138
    • nis

Re: alfa 33 nece da upali

Obelezicu gde je bio pa cu probati,nemam sta da izgubim,ako ne valja vraticu kako je bilo.
    Postavio sam i novu temu ali ajde i ovde da pitam-kako i cime da ocistim unutrasnjost rezervoara?Pun je mulja i rdje,kako da sve to izbacim,postoji li neko posebno sredstvo?

Comment

• rudic.m
      CBC Senator XXL
      • 30.07.2008
      • 407
      • Odžaci

Deki,jesi uspeo da resis problem?
      viewtopic.php?f=15&t=31792

Comment

• master_deki
        CBC Veteran
        • 29.01.2008
        • 138
        • nis

Nisam jos,u medjuvremenu je auto otisao kod limara tako da nastavljam kad ga zavrsi.

Comment

• master_deki
          CBC Veteran
          • 29.01.2008
          • 138
          • nis

e pa,doslo vreme da se ponovo pozabavimo ovim mojim problemom :-)
          Danas sam opet pokusao da je upalim na benzin i desava se sledece.Skinuo sam crevo sa pumpe i stavio u kantu benzina.Zatim sa auto upalio na plin i u toku rada prebacio na benzin.Kada drzim gas auto radi,gas prima odlicno,ali kada pustim papucicu auto radi ali jedva,samo sto se ne ugasi.To se naravno i desi posle nekog vremena.Primetio sam da je broj obrtaja kada auto radi na plin negde oko 750 a kada radi,odnosno jedva radi,na benzin obrtaji su na 500.Pokusavao sam da drzim papucicu tako da i na benzin odrzavam da radi na 750 i cini mi se da bi onda bilo u redu,da bi tada radio,pa ako neko moze da mi kaze kako da povecam broj obrtaja za ler gas da bude na 750?
          Protokomer nisam menjao jer nisam uspeo da nadjem ni nov ni polovan,ali mi pak neka logika kaze da ako je uspeo na 500 obrtaja da radi nekoliko minuta da bi samo povecanjem broja obrtaja uspeo da resim problem.

Comment

• master_deki
            CBC Veteran
            • 29.01.2008
            • 138
            • nis

Danas sam zamenio i protokomer i ima poboljsanja ali i dalje nije to to.Naime,auto radi na benzin na leru ali i dalje jedva.Ne gasi se ali slabo prima gas,kao da se ugusi na kratko kad pritisnem papucicu gasa.Probao sam i da je vozim na benzin i ne ide kako treba,pri polasku se isto gusi.Sta savetujete?

Comment

• speedym
              CBC Član
              • 20.07.2010
              • 14
              • Beograd

Sto se tice odsrafljivanja svecica, probaj velikom gedorom sa produzetkom. Gedora treba lepo da lezi na maticu da ne bi obliznula - ako se klacka previse, kupi neku bolju / novu. Naprskas wd-40, ostavis preko noci, sledeceg dana gedorom probas na cim da je mrdnes, odsrafis malo, stavis wd-40, sacekas, zasrafis nazad, pa odsrafis malo vise, pa opet wd-40 i tako u krug dok ne krene glatko napolje.

Nadam se da ce metod da ti pomogne, ja sam tako uspeo nekoliko zapeklih da odsrafim.

Comment

• Gavra
                CBC Senator XXL
                • 06.03.2008
                • 2031
                • Beograd

Ne koristi se WD40 vec PENETRATING OIL....
                Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• master_deki
                  CBC Veteran
                  • 29.01.2008
                  • 138
                  • nis

Ko je pominjao svecice??Da niste pogresili temu :-)
                  Svecice sam ja zamenio i stavio nove.

Comment

Working...
                  X