Dakle mali savet za kevin auto, Mazda 323 1,5 benzin god '89, auto presao 60 k km, vozi se skoro iskljucivo po gradu, godisnje predje oko 3-4000km tako da menjam ulje jednom godisnje! Planirao sam da sipam Total 5000 15w 40-mineralni. Mislite da je ovo ok? Sledeca zamena za godinu dana ili 5000km sta pre dodje, ali mislim da ce godina.
Ma ako mijenjate tako rijetko, i vozi samo po gradu, pa jos i zima, a malo presao auto, bilo bi ti bolje da idete na neku kvalitetniju varijantu mineralnog, ili "polu-sintetike", 10W40 zbog dosta hladnih startova... Total je OK, a u ovoj gradaciji nije ni preskup... Mozda ti je i Modrica 10W40 dovoljna za taj auto, a odradice joj posao, ja na Skodi nemadoh problema vec 10.000 km (oko 6 mjeseci), doduse na plinu mahom (osim paljenja na benzin)... Ako je original, i ako je jeftinija, naravno...
Prilikom voznje culo mi se lupkanje iz desnog tocka uglavnom u krivinama ali i na pravcu pri malim brzinama.Ja sam sumnjao na lezaj ili homokineticki zglob.Medjutim ispostavilo se da je spao teg (izgleda kao parce cevi duzine ~10cm) i lupkao o poluosovinu.Majstor mi je brusilicom odeskao taj deo i rekao da mogu da vozim bez toga a na moje pitanje cemu sluzi taj teg rekao je da sluzi da ublazi buku i da cu bez njega imati jacu buku u autu.Ja nisam primetio da se buka povecala.
Pitanje je cemu sluzi taj teg i da li mogu da vozim bez njega?
Auto: Golf 2
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
to se zove antivibration dumper na srpskom
a sluzi bas tome, meni su skinuli kad se ojeo iznutra i poceo da landara povremeno pri kretanju (na feliciji, ne na meni )
planiram da stavim novi, mrzim kad mi majtor kaze 'ma vozi i bez toga ne fali mu nista'
...ebo te, odkad nisam video ovako nesto. Mislim na izgled motornog prostora. Od onog amortizera lavo pa do kocionog cilindra, kad bi krenuo da ga peres ne bi znao sta bi pre.
Filter za gorivo, jedan pre pumpe a jedan izmedju pumpe i karburatora.
Naime,nasao sam jednu svoju staru pumpu goriva,koju sam pre par godina skinuo sa 318i K-jetronic,ali je na njoj VW-Audi znak i broj (kao i bosch) naravno,negde sam naleteo na podatak da je njen protok 190l/h sto mi savrseno odgovara ali sam malo u nedoumici zbog pritiska na kom ona radi a to je cini mi se 5 bar-a,nisam bash upoznat sa tim stvarima pa me zanima jel nekako moguce naterati ovu pumpu da radi na pritisku od 3 bar-a ili ako ne moze,jel neki problem da na motronicu gura 5 bar-a? Kontam da ukoliko bi joj smanjio pritisak na 3 bar-a povecala bi se kolicina,posto sam video da neke pumpe recimo na 7 bara daju 180l a na 5 200l?
Moguce je....nema sta da je teras da radi na 3 bara...to odredjuje regulator pritiska goriva.....a ti slobodno mozes da stavis pumpu koja bi mogla da drzi i 5 bara konstantno
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment