Pitajte ovde!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nije oko motora ali jebiga...
Kliza mi kvacilo na jugu i to dosta, i to od jutros, cale seo u juga i kaze mi posle da kliza, sednem ja i stvarno, u cetvrtoj i petoj ne vredi se vozi...Otkud to odjednom? Da napomenem da niko nije forsirao itd. E da i hvata skroz gore...Nemoj mi samo kazete da je riknula korpa ili tako nesto...set kvacila je presao 40ak hiljada i stavljen je Zastava RD, navodno original...
Comment
-
-
Potrosio si kvacilo lamelu...bice da je za zamenu..nema tu nikakvih cudesnih stvari. 40k moze biti sasvim dovgoljno da se potrosi lamela na jugu...jos ako neko ostavlja nogu na kvacilu a kvacilo bilo visoko nastelovano onda je vrlo verovatno.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Istiskaj pedalu kocnice pre paljenja motora.
Onda stisni papucicu kocnice i drzi stisnutu dok palis....treba dobro da propadne kad se upali motor.To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Nema neke veće razlike.Kad upalim auto nemogu reći da propada papuča ali je stiskanje za nijansu lakše.
Kad stisnem papuču ide do jednog dela a onda uz otpor ide dalje uz jedva čujno psssh (sad da li je vazduh ili škripa papuče ne mogu odrediti).
To kad je upaljen a kad je ugašen konstantno je tvrda.Niko nije savrsen
Comment
-
-
Ma šta ja tu filozofiram imam drugi promeniću ga.
Nego znam da sam dosadan ali priroda mi neda mira
Imam još par pitanja:
1. Kako se manifestuje kada je loša bregasta?
2.Na koliko se šta steže u motoru (glava,leteći,stojeći itd) ima li kakva tabela za te stvari?
3.posle koliko km se doteže glava?
Neću vam uzeti posao samo vršim pripreme da samostalno na proleće odradim motor kako treba
Mada znajući sebe ne bi me čudilo da to bude i ranijeNiko nije savrsen
Comment
-
-
Originally posted by sezdesetdevetka1. Kako se manifestuje kada je loša bregasta?
2.Na koliko se šta steže u motoru (glava,leteći,stojeći itd) ima li kakva tabela za te stvari?
3.posle koliko km se doteže glava?
2. neko sa knjigom ce ti vec reci.
3. Ne doteze se.To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Interesuje me kvalitet Janmor kablova, vidim da su na oko dosta kvalitetni a i cena je dobra - 1600 dinara, samo me buni zasto na kutiji pise da nisu za LPG?
Druga varijanta su Champion za 2000 dinara, e sad jel su oni za LPG?OPEL ASTRA G 1.4 16V
Comment
-
Comment