Moj brat se interesuje za uvoz golfa dizela 2001-2002-2003.god. Interesuje me, koju oznaku imaju VW sa euro 3 motorima? Od kojeg godišta i sa koliko KW su ti motori?
Hvala...
Posto auto bas ne poznajem jos a ustvari nisam pregledao sta sve ima, i
juce pregledam rezervni tocak u Daevo Nubira 2.0 16V CDX i i nadjem za dizalicu jednu polugu i nesto sto nemam pojma sta bi moglo da bude, moze biti i da je GAG da se neko nasmeje ali i pored svega toga nesto mi govori da se zavrce negde i vuce, ali sta? nemam pojma i gde da ga zavrnem i pored toga sto sam gledao i napred i pozadi i utvrdio da ima zakacke za vucu ali ovo ne znam sta bi moglo da bude?
zavrce negde i vuce, ali sta? nemam pojma i gde da ga zavrnem i pored toga sto sam gledao i napred i pozadi i utvrdio da ima zakacke za vucu ali ovo ne znam sta bi moglo da bude?
to i jeste za vuču auta
ako tvoj auto ima zavarene uškice za šlepanje onda ti je neko to ubacio u auto misleći da nemaš uškice
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
INTERESUJE ME KOJI KARBURATOR SE UKLAPA NA AUDI JAJE 1,6 OD GOLFA ?? OVAJ MNOGO IMA ELEKTRONIKE PA BIH GA ZAMENIO NEKIM KOJI SE LAKSE NABAVLJA I ODRZAVA A I UGRADIO BIH PLIN
SNAGA AUTA MI NIJE TOLIKO BITNA... TJ NE MORA DA IDE BRZE OD 140
1.
M je mislio na proizvodjace lagera. U kutiji od RUVILLE mi je dripac spakovao FAG. 1900 din. za prednji tocak. Zeznuo me sigurno, a dal me i odrao za pare? ako je i jedno i drugo bice krvi do kolena....
I najvaznije : jel taj FAG sranje pa da ga skidam odma ili da cekam da mi otpadne tocak ?
2.
Tek juce sam uocio da mi otpao kabal sa neke pumpe (ispred levog tocka, valjda vakuum pumpa). E sad , kabli stoji na pumpi , ali se ne zavrsava nigde. Gde da vratim taj kabal i cemu to uopste sluzi? Kako je moguce da nemam nikakvih problema bez te pumpe? Inace u pumpu ulaze creva za vazduh.
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Da li mogu zameniti sadasnji alternator jacim a da nebude kakvih posledica po akumulator?
Naime kada upalim brisace i vetilator u 128ci pocinje da mi tinja kontrolna lampica a kad jos i svetla upalim sija jace.Menjao sam prstenove na rotoru alternatora i regler ali je isto,diode su ok,pa mi je palo na pamet da stavim jaci alternator ali se bojim od prepunjavanja akumulatora(55ah)
Svaki alternator daje odprilike 15.6V napona u stvari to je kad je baterija puna, sto znaci ako i postavis alternator jaci, on ce da puni akumulator preko regulatora napona do te velicine napona i onda ga vise ne puni a jacina je u stvari da ukoliko ima vise jacih potrosaca onda i akumulator mora biti jaci da bi mogao da ih napaja. Ukoliko regulator napona funkcionise kako treba uopste aumulator ne moze da se prepuni.
Kod tebe nesto ne stima kod regulatora jer preko njega se lampica i pali, ali moze biti i da nije dovoljan napon punjenja?
Kupio sam skoro Passat 1.9 tdi(99 god)pa me interesuje da li neko mozda zna kada se radi servis t.j promena filtera i ulja u automatskom menjacu posto sam siguran da ga prethodni vl. nje uradio,pritom kompjuter ne javlja nista.Bio sam u dva servisa i oni kao "nemoj nista da diras dok ti nejavi komp!" ili "u vecini slucajeva se desi kada se uradi servis da menjac pocne da zeza".Ako neko zna odgovor ili ozbiljan servis neka pise.
Unapred hvala
Kad kupis "nov" auto onda je najbolje promeniti sve sto ne znas da je prethodni gazda menjao. A to uglavnom se nikad ne zna jedino ako ima servisnu knjizicu. E da i neslusaj te pametne majstore mogu posle skupo da te kostaju. Mene je npr kostalo generalne.
Interesuje me sta je najbolje po pitanju kvaliteta da uzmem od auspuha domace proizvodnje (Barus, Killer, Novak, Prima ex)? Znaci ne samo trajnost i tezina nego i da ima korektno odradjene komore unutra, a ne da budu univerzalni sa samo jednom cevkom u sredini - protocni.
Jel zna neko kolika je temperatura na kraju izd.grane, tacnije na sastavu grane i cevi auspuha? Posto je nemoguce naci original deo, a varenje je nemoguce , u WURTH prodavnici imaju tecni metal 1200 din 75g taman za tu pukotinu, koji trpi temperature do 120 st.C.
@dima
samo ne WALKER...
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Comment