RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gokkon
    CBC Član
    • 31.01.2010
    • 63
    • Subotica
    • Renault Laguna II 1.9 dCi

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Poz narode, davno sam bio na forumu, evo me opet, pa da vas podsetim one moje saobracajke:

I evo posle popravke:

Sve u svemu, osiguranje je platilo, skoro da nema sta nije promenjeno, zadnji amortizeri, zadnji most, levo i desno zadnje krilo, branik, zadnja vrata ispravljana, ceo gepek isecen jer je bio skroz zguzvan, jedna felna, dve nove gume, sediste zamenjeno, vazdusna zavesa, centralni racunar za airbagove, zadnji brisac...
    Al dobro su napravili, boja isto odlicno pogodjena, ne primeti se razlika. Sta je tu je

Comment

• cale
      CBC Senator
      • 22.03.2009
      • 297
      • Backa Topola

Izgleda dobro. Ko ti je radio?
      NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• max3m87
        CBC Senator XXL
        • 17.05.2010
        • 531
        • Beograd
        • Renault LagunaII 1.8 16v

dobro uradjeno...

Comment

• gokkon
          CBC Član
          • 31.01.2010
          • 63
          • Subotica
          • Renault Laguna II 1.9 dCi

Originally posted by cale
          Izgleda dobro. Ko ti je radio?
          Auto servis "Beler"

Comment

• sjstephy91
            CBC Veteran
            • 28.11.2010
            • 143
            • Beograd- Srbija

ee caoo narodeee.. sto se tice cd playera nisam uspeo da resim problem gurao sam platnu karticu i nece, cak sam probao i da promenim banku nece nijednu...
            Tako da sam ga odneo kod majstora koji ce nadam se da sredi to.. Treba mi mala pomoc posto nzm koja je oznaka za sijalice za kratka svetla ( ono tipa H3, H7 i slicno) pa ako neko moze da pomogne FALA...
            RENAULT, SAAB, VOLVO >>>>>>>>>>>>>VW, BMW, FIAT

Comment

• hodzic_e
              CBC Početnik
              • 01.06.2011
              • 9
              • Sarajevo, BiH
              • Izmeniti vrednost Laguna II-b, 2.0 dCi, 2008. g.

Originally posted by sjstephy91 View Post
              ee caoo narodeee.. sto se tice cd playera nisam uspeo da resim problem gurao sam platnu karticu i nece, cak sam probao i da promenim banku nece nijednu...
              Tako da sam ga odneo kod majstora koji ce nadam se da sredi to.. Treba mi mala pomoc posto nzm koja je oznaka za sijalice za kratka svetla ( ono tipa H3, H7 i slicno) pa ako neko moze da pomogne FALA...
              Kratka svjetla-H7, barem kod mene. POZZZ

Comment

• dci Šabac
                CBC Član
                • 16.10.2009
                • 60
                • Šabac

@gokkon

odlicno uradjeno

Comment

• neso74
                  CBC Početnik
                  • 06.06.2011
                  • 2
                  • BIH RS
                  • laguna 2007 96 kw

da li je neko imao problem sa svjetlima na laguni II.slaba su mi svjetla mijenjao sam i sijalice kupio nekakve skuplje ali nista.ako neko ima nekakav prijedlog tu sam da poslusam

Comment

• savke
                    CBC Senator XXL
                    • 14.02.2006
                    • 575
                    • Novi Sad, Temerin
                    • Laguna 2 ph2, Golf 3

Ugradi xenone. To je jedno od resenja, ali pogledaj da nije mozda propala pozadina fara pa se svetlo ne odbija od nju kako treba. Mada da je to problem primetio bi to posto ruzno izgleda.
                    Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• vlaja1302
                      CBC Član
                      • 26.01.2011
                      • 52
                      • 245

Da li vozi neko novu lagunu 2008 zanima me kakva je da li isto ima mnogo problema sa elektronikom kao i predhodna laguna??

Comment

• Milenko
                        CBC Član
                        • 11.11.2008
                        • 75
                        • Beograd
                        • Reno Megan 3 1,5 dci

Sa novim običnim H7 sijalicama mora da svetli dobro.Proveri dali su farovi zamagljeni spolja ili iznutra i ogledalo iznutra dali je dobro.Postoje razne sijalice koje sijaju jače nego obične ali prvo moraš proveriti jesu farovi ispravni.Postoji mogućnost da instalacija ima negde loš spoj i onda sijalice daju slabu žućkastu svetlost.
                        Ugradnja xenona je trošak i naknadna ugradnja nije jednostavna.

Comment

• saxphotos
                          CBC Član
                          • 02.05.2009
                          • 74
                          • Uzice

Ovaj put nema kvara samo se hvalim
                          Prelepljena hauba u providni karbon u planu su i krila a potom mozda i cela lagunica.

Ne vidi se najbolje slikano je mobilnim al uskoro kacim bolje slike

Comment

• Chubbs
                            Everybody lies
                            • 29.01.2006
                            • 5807
                            • Novi Sad
                            • Audi A6 1.8T

saxphotos, ako si zainteresovan za reklamiranje na forumu, kontaktiraj administratora Dora i dogovori se oko detalja.

i druga stvar, nista ne kolima se ne lepi vodom vec iskljucivo na suvo, duze traje. Da li je ovo lepljeno vodom zbog toga sto majstor za lepljenje nije vican ili zato sto folija nije namenjena za to, ne znam.
                            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• saxphotos
                              CBC Član
                              • 02.05.2009
                              • 74
                              • Uzice

Originally posted by Chubbs View Post
                              saxphotos, ako si zainteresovan za reklamiranje na forumu, kontaktiraj administratora Dora i dogovori se oko detalja.

i druga stvar, nista ne kolima se ne lepi vodom vec iskljucivo na suvo, duze traje. Da li je ovo lepljeno vodom zbog toga sto majstor za lepljenje nije vican ili zato sto folija nije namenjena za to, ne znam.
                              Ne zelim da se reklamiram! Fotke nisam postavljao radi reklame. Cenu koju sam napisao a ti obrisao je cena folije kod dobavljaca. Da li je zabranjeno pisati te cene da znam jer planiram jos lepljenja na Laguni a bice jos slika. Kao sto si i sam video prvo pitanje je bilo Koliko to kosta? Pa ako je zabranjeno da znam da ne odgovaram ubuduce.

Oko nacina lepljenja na vodi ili na suvo ne zelimd a ulazim u diskusiju svako ima pravo na svoje misljenje

I da napomenem kod mene nije lepljeno na vodi i bas zbog toga su se prvih 5-6 dana videle beline od rakela i sl. Kao sto vidis na slikama folija je prevrnuta preko ivica sto na vodi nije bas jednostavno(skoro pa neizvodivo)
                              Nadam se da nisam mnogo otishao u OFF

Comment

• slavenm
                                CBC Veteran
                                • 11.10.2010
                                • 128
                                • Bijeljina

Originally posted by slavenm View Post
                                KUPLJENO
                                sad cekam da stigne pa da vidimo sta je to hvala max na predlogu
                                Changer je postavljen u lagunicu, pase savrseno, naravno posto je originalni dio, a samo je problem bio u tome sto uz ovaj changer sto sam kupio na ebay-u nije dosao kabal pa sam morao da narucujem kabal posebno koji je kostao skoro kao i sam sanzer al nema veze bitno je da radi i da se lijepo uklapa u auto pozz

Comment

Working...
                                X