RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dci Šabac
    CBC Član
    • 16.10.2009
    • 60
    • Šabac

Pozdrav dragi moji,

samo da vas izvestim da sam bio dve nedelje na odmoru, za to vreme sam po Nemackoj i Francuskoj napravio nesto vise od 4 000 km, a Laguna je sve vreme sluzila bez greske.
    Iskreno za ove tri godine sam presao 30 000 km, ali nisam bio bas siguran da ce izdrzati bez problema.
    I da podelim sa vama zapazanja da sam za 11 dana u Nemackoj video svega dva primerka naseg omiljenog vozila,
    dok je Laguna II u Francuskoj prosecan automobil

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Tema Vam je otišla u nebesa sa stranicama pa sam podelio, idete dalje
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• IgorNg
        CBC Član
        • 15.06.2010
        • 26
        • Nish

Originally posted by sony View Post
        Juce sam bio u servisu i kazu los aku a i pokupio neke lose parametre od plina tako da je sada ok. Inace zanima me koji sada aku da uzmem posto je meni bezinac ? Citao sam vase postove ali samo za dizele tako da neznam koju snagu da uzmem i da nije mnogo 72ah 720a za njega i koja marka?Posto mi je ovaj Tudor 62ah 540a nekako povisok a i slab"tako kazu" u servisu.
        Ja sam uzeo energizer i za sada sam zadovoljan... mislim... Niti mogu da ih pohvlaim niti da kazem nesto lose o njemu... koristim ga 3 meseca... ima 2+1 garanciju i bio je jedan od jeftinijih...

Usput, da li neko nesto zna o mom problemu? (prethodna strana)

Comment

• sony
          CBC Član
          • 30.09.2010
          • 38
          • gm
          • laguna 1.8

Koliko snage ima aku (amp)? Sto se tice klime na nekom od ranijih postova procitao sam da zeza klima ako predjes 2500 obrtaja i da je neki skuplji deo (nesecam se koji ) ako je to onda ti je jeftinije da kupis polovnu klimu za te pare neznam tacno sorry. Prelistaj unazad ima negde sigurno

Comment

• IgorNg
            CBC Član
            • 15.06.2010
            • 26
            • Nish

ili 72 ili 74Ah...

Comment

• IgorNg
              CBC Član
              • 15.06.2010
              • 26
              • Nish

Nasao sam problem na forumu ali jos nisam nasao resenje

Comment

• sony
                CBC Član
                • 30.09.2010
                • 38
                • gm
                • laguna 1.8

Originally posted by IgorNg View Post
                Nasao sam problem na forumu ali jos nisam nasao resenje
                Prosle zime meni nije htela da odledjava soferku i na dijagnostici u renou su mi odmah nasli u cemu je kvar tako da nebi bilo lose da odes prvo tamo . Dijagnostika 1800 din tako da znas na cemu si !

Comment

• zokce
                  CBC Član
                  • 06.05.2008
                  • 26
                  • Leskovac
                  • Renault Laguna II 1,8 16V

Pozdrav svima. Pazljivo sam procitao dobar deo postova o Laguni, a nesto sam se zagrejao da uzmem bas taj auto.

U temi: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke, koja je zakljucana, imaju 2 linka od velike vaznosti, koji sada ne mogu da se pronadju:
                  Link koji ste sledili /forum/viewtopic.php?f=377&t=31408&start=2725 više nije na toj lokaciji. Pogledajte osnovnu stranicu foruma i uz pomoć pretrage potražite željenu informaciju.
                  Link koji ste sledili /forum/viewtopic.php?f=223&t=6436 više nije na toj lokaciji. Pogledajte osnovnu stranicu foruma i uz pomoć pretrage potražite željenu informaciju.

Linkovi se odnose na objasnjenja onima koji hoce da kupe Reno Lagunu na sta da obrate paznju.

savke je radetuz dao onaj prvi link, a ja bih zamolio da neko obnovi bar taj link, posto je ta tema zakljucana.
                  Zahvaljujem unapred, i nadam se da ce kockice da se poklope, i da ponosno `zgazim` na put u laguni.
                  Renault Laguna II 1,8 Privilege, juni 2004

Comment

• IgorNg
                    CBC Član
                    • 15.06.2010
                    • 26
                    • Nish

i dalje niko da javi nesto vezano za problem sa klimom...

Comment

• max3m87
                      CBC Senator XXL
                      • 17.05.2010
                      • 531
                      • Beograd
                      • Renault LagunaII 1.8 16v

jedno pitanje, auto mi treska malo volan pri vecim brzinama znam da je neka felga kriva... ali pitanje je sledece da li pri kocenju sa vecih brzina volan moze da trese ako su tockovi krivi ili zavisi iskljucivo od diskova... zop

Comment

• max3m87
                        CBC Senator XXL
                        • 17.05.2010
                        • 531
                        • Beograd

e ljudi jos jedno pitanje... kad sam menjao onu lambda sondu od tada je sve ok bilo i paljenje i sve.. sad mi se opet pojavio problem sa paljenjem ... tj. upali auto on normalno ali auto mnogo trese.. nekako cudno krupni a jaki treskaji... al to traje kratko samo dok se malo ne ugreje mozda min da ne diram gas... ako dirnem mnogo brze.. ono sto me brine.. danas sam izasao trese tako da nazad nesto udara za to vreme ja gledao jedino moguce da auspuh posto ga ne normalno trese udara u onu zastitu metalnu... da li je neko imao slican problem pa zna dal je to da odem da reklamiram ili da pripremim pare i ako moze neko mi odgovori na post iznad posto u istom sam servisu menjao i diskove i plocice... Hvala...

Comment

• zbane
                          CBC Član
                          • 04.04.2010
                          • 34
                          • va

Originally posted by max3m87 View Post
                          jedno pitanje, auto mi treska malo volan pri vecim brzinama znam da je neka felga kriva... ali pitanje je sledece da li pri kocenju sa vecih brzina volan moze da trese ako su tockovi krivi ili zavisi iskljucivo od diskova... zop
                          Posto sam i ja razmisljao o zameni diskova u razgovoru sa mojim majstorom sam dobio jedan jako interesantan podatak, a to je da je jako cest slucaj da se diskovi jako brzo posle ugradnje moraju obradjivati brusilicom posto se krive. Navodno tek posle takve obrade sve bude OK. Mislim da je to problem kod tebe sto se tice kocenja.

Comment

• max3m87
                            CBC Senator XXL
                            • 17.05.2010
                            • 531
                            • Beograd

nemam ja problem imam garanciju.... kupio sam najkvalitetnije diskove nisam ni pitao za cenu ni firmu... osurili me... za par dana dobijem platu.. pravim felne probam i kod majstora pravac.. drugo jos zanimljivije.. sto mi onako lose radi pri paljenju prebacim ja danas da vozim na benzin reko da ga malo izduvam ma djavola nece na benzinu da makne... i radi lose i osciluje na leru.. na plinu radi ok skroz...i na primer kad krenem sa manjim obrtajima auto pocne da trese nece primi gas... tako mi se ponasao i pre nego sto su mi menjali lambda sondu isti simptomi samo sto ne znam sto sad samo na benzinu... sta bi moglo bude...

Comment

• max3m87
                              CBC Senator XXL
                              • 17.05.2010
                              • 531
                              • Beograd

jel moguce da su se zapusile dizne pa tako trese pojacano i ne prima gas lepo na benzinu...

Comment

• Cherokee_NS
                                CBC Senator XXL
                                • 08.02.2009
                                • 802
                                • Novi Sad

Jedino ako imas plin ugradjen, pa retko kad ga vozis na benzin
                                Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

Working...
                                X