Pogledaj u Metrou farmerke Levis, sportsku opremu Nike itd.
koje ulje i gde nabaviti?
Collapse
X
-
Pogledaj u Metrou farmerke Levis, sportsku opremu Nike itd.
jedino sto znam je da Levis ne postoji vec nekoliko godina kao americki original, jer je americka fabrika propala i zatvorena a proizvodnja preseljenja po planetim, i to bas najvise u Kinu.
a i kako da razlikujem originalno od neorignalnog porekla, daj neki savet recimo.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Ja sam ranije koristio Castrol RS i bio sam sa njim prezadovoljan.Kako ga je teško nabaviti u orginalu prešao sam na Shell ultra 5-40 koji koristi i Ferrari za prvu ugradnju a preporučuju ga i svi ostali.Ja sam sa njim zadovoljan i preporučujem ga.Imam inače nabavku od prijatelja koji ga uzima od gen. zastupnika.U Preljini kod Čačka(motel Livade) u mega -marketu INTEREX ima lep izbor Shell ulja pa čak i RS varijanta 10-60(750 din).Znam da je i ovo orginal!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
novost za meda je Levis propao,a kleo sam se u njihove akcije i kompanijuvolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Tesko...
Ima i jedna lepa pricica vezano za LevisJedan preduzetnik iz N. Pazara, koji drzi fabriku Levisove robe, ode u Ameriku da kupi par originala, da skine krojeve i ostale fore. Vrati se za Pazar, i da te originale sto je kupio caletu (glavnom majstoru) da skine fazone da bi njihove kopije bile sto vernije. Cale pogleda ovu robu sto mu je sin dao i pocne da mu se smeje i kaze "E moj sine, pa kupio si FARMERKE IZ SOPSTVENE FABRIKE!"
Da li je legenda ili ziva istina ne znam, mada ne zvuci toliko neverovatno...
Comment
-
Comment