Ciste se svakih 5-7k km, svaki drugi put filter za gorivo i sve je ok.
Sad smo negde na 81k, poceo opasno da se priblizava veliki servis, moram pocnem da stedim
Potrebna pomoc...
Radi se o peugeot-u 306 benzinac 1.4 '98 (TU3JP). Auto radi solidno kada je hladan, medjutim danas mi se desilo 2 puta (vruc motor) da prilikom kretanja sa semafora i dodavanja malo jaceg gasa motor pocinje da trza, shtuca i potpuno izgubi snagu. Na malim obrtajima jos nekako i funkcionise, ali cim se doda malo jaci gas krece trzanje.
Odmah sam se zaustavio i pokusao na leru da turiram i motor se ugasio
Upalim bez ikakvih problema, turiram i opet se ugasi
Ovo se do sada nije desavalo, pretpostavljam da se radi o diznama (tj. brizgaljkama) jer je osecaj isti kao za vreme 90.tih kada sipas onu mesavinu benzina i vode sto kupis na ulici pa se motor gusi do besvesti
Na leru radni normalno, pali bez ikakvih problema.
Da li je neko imao slican slucaj i da li je sumnja u brizgaljke opravdana?
sad sam video da radi i andjelkovic, moje musterije...
bice tu i popust neki
ja sam to wynns radio u Curcicu, ali sam zadovoljniji sa skidanjem i ciscenjem dizni u kadici. wynss bojle ocisti ceo usis, ali skidanje i kadica bolje radi same dizne.
Meni se dobro pokazao liqui moly injection reiniger.Probao sam i wynns injector cleaner.To je ona vrsta sto se sipa u rezervoar.Jedna bočica od 300ml liqui moly sredstva tretira 70l benzina i toga se treba pridržavati.
Comment