Potrosnja uzas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Stefan
    CBC Član
    • 10.07.2006
    • 82
    • Nis

Originally posted by deki-ascona
    Sondu imaju na gasnoj pumpi ispred Metroa u Nisu. Stelovanje je besplatno, al' je obicaj da se ostavi za pivce...
    Odakle ti to da je besplatno?
    Placa se, koliko me pamcenje sluzi, 800 din. Mozda je jedino besplatno ako si ugradjivao plin kod njih
    www.018info.biz

Comment

• deki-ascona
      Bio nam je drug! RIP
      • 10.04.2007
      • 2118
      • NI , Trosharina

800 kinti je zamena filtera gasa & stelovanje. Posto ja imam onaj filcani filter koji niko nece (ili nema 35mm filcani za zamenu) da menja, onda ja trazim da samo izmere gasove sondom, pitam kolko kosta , oni kazu nista , ja svejedno ostavim 200 kinti i to je to.
      Ukapirao sam da ga je bolje da sam nastelujem, a kod njih samo iskontrolisem kad prolazim , jednom u 6 meseci otprilike. Stelujem po uputstvu za stelovanje sa CBC. Na 3-4 meseca menjam filter vazduha, i izduvam filter gasa, vratim sve na mesto i opet prestelujem. Isparivac ne diram uopste. Kad sam kupio auto trosio je skoro 14, sad imam 12 po gradu u najgorim uslovima (saltam na 3000, ne gasim na semaforima, itd.).

Proveri kako se ponasa kad vozis na benzin
      Ovo sto je @Flavio pomenuo je kljucna stvar kod tebe. Ako tem.skace i na benzinu onda nema veze sa siromasnom/bogatom smesom gasa. Prvo ga testiraj na benzin, pa se onda bavi gasom.

A oko zrelosti isparivaca za remont - e to bih i ja voleo da znam !
      Najradije bih kupio isti ovakav isparivac, samo nov, kad bih mogao da nadjem, da stoji u rezervi. Nekako mi se ne svidja da neko otvara nesto sto radi besprekorno .
      Originally posted by Valent Vudriga
      ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
      Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

Working...
      X