tecnost za ciscenje dizni ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Re: tecnost za ciscenje dizni ...

Da li bih ja dobio nesto ako bih kupio wynns za dizele koji kosta oko 20e i u tu bocu stavio povratno i dovodno crevo i pustio ga da radi dok to ne potrosi? U pitanju je stari dizel sa klasicnom rotacionom Bosch pumpom i diznama koje rade na 135 bara.

Comment

• Probisvet
      CBC Senator XXL
      • 07.06.2005
      • 423
      • FRANCUSKA

Ako nije bochista onda simenshista
      Standardna rotaciona i standardna linijska koja je onda nestandardna jel postoji takva

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

salim se naravno...
        koliko se ja secam, a mislim da se dobro secam, wynns moze i na dizel. zar ne?
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

I jedan i drugi wynns mogu na dizel, ali ovaj koji se kači na pumpu i samo njega troši ima manje efekta kod dizel nego kod benz motora. To je samo jedna primedba iz servisa gde to rade. Ali nemoj da nekoga to zadržava da proba, iskustva su potrebna!
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Stratos
            CBC Senator XXL
            • 10.09.2008
            • 2594
            • Novi Sad

Ako smem da dodam,čak i neophodna.

Comment

• djukic
              CBC Senator XXL
              • 27.03.2005
              • 2526
              • Beograd

Originally posted by gorans
              Da li bih ja dobio nesto ako bih kupio wynns za dizele koji kosta oko 20e i u tu bocu stavio povratno i dovodno crevo i pustio ga da radi dok to ne potrosi? U pitanju je stari dizel sa klasicnom rotacionom Bosch pumpom i diznama koje rade na 135 bara.
              "Masina" koja gura wins prilikom ciscenja je pumpa (kod benzinaca) koja ima regulaciju pritiska tako da se moze prilagoditi autu koji se cisti. Isti efekat se postize na tvoj nacin.
              Daklem za obican dizel bez potapajuce pumpe uradis upravo to. Postoji Wins za dizele i Wins za benzince. Kod benzinaca ja izvadim potapajucu i bubnem je u kantu sa winsom i odradim ciscenje...
              https://t.me/pump_upp

Comment

• Put-in
                Banovan
                • 28.01.2009
                • 189
                • Beograd

Kad sam imao C4 HDI, radio sam čišćenje sa wynns-om i nisam video neko drastično poboljšanje, a posle sam u rezervoar sipao 2L (valjda beše na 20L dizela) Marly tečnosti za čišćenje sistema i to je dalo više nego neverovatan rezultat, prosto nisam mogao da prepoznam auto.

Comment

• zariclazar3
                  CBC Početnik
                  • 11.02.2011
                  • 2
                  • zariclazar3@gmail.com

Originally posted by Gladijator
                  Originally posted by Vidan KV
                  Takve stvari,kao u u tvom slučaju,i mogu da imaju efekta tj kada se primete na vreme i primene preventivno..........većina to primeti tek kada motor počne da trokira i tada je kasno za takvu vrstu intervencije.Tada je potrebno skinuti brizgače/dizne i očistiti ih.........za situacije poput tvoje kao neprikosnoveni su se pokazali Wynns-ovi proizvodi.Sipaj tačno preporučenu dozu i tretman ponovi posle par hiljada km.....pozzz!
                  Vidane, ko u KV cisti dizne Wynnsovom masinom i koliko to kosta? Cistio sam ultrazvucno u Cacku, ali kratkog daha
                  Uz to - cistio bih klapnu u**** (zbog plina)
                  Brate gde si ti to cistio tvoje dizne u Cacku,u kojem servisu ,gde se nalazi i koliko para te je kostalo?

Comment

• gorans
                    CBC Senator XXL
                    • 09.03.2010
                    • 1525
                    • Beograd

Originally posted by Eon
                    I jedan i drugi wynns mogu na dizel, ali ovaj koji se kači na pumpu i samo njega troši ima manje efekta kod dizel nego kod benz motora. To je samo jedna primedba iz servisa gde to rade. Ali nemoj da nekoga to zadržava da proba, iskustva su potrebna!
                    Cuo sam da kod benzinca ocisti i ventile.Da li to uradi i na dizelu i ocisti li PVP i uopste ceo sistem gde prolazi gorivo

Comment

• SAAB PoWeR
                      CBC Senator XXL
                      • 26.04.2005
                      • 1394
                      • tu iza coska(Milwaukee USA)

ja samo koristim u benzinu i u dizel gorivu ATF ulje za automatske menjace , mnogi ce ti reci da je ok da koristis ATF a mnogi ce reci da je to ludost raditi sada tvoja stvar ali ja jos nisam imao problema , takodje sam koristio ATF za iapiranje motora , dve sedmice pre menjana ulja sipam jedan litar ATF-a u motor uradio tako tri puta zaredom , motor se caklio iznutra , u trucku sa cummins motorom koi je sada common rail fuel sistem sipam po jednu flasu u svaki drugi rezervoar nafte , takodej mnogi kazu taj je to ludost raditi , ali rad u motoru se nenormalno promenio ,takodje i potrosnja se popravila , inace za to sam cuo od mehanicara koi popravlja kamionske motore i to je sve sto koristi za ciscenja dizni .
                      _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Probisvet
                        CBC Senator XXL
                        • 07.06.2005
                        • 423
                        • FRANCUSKA

Bogme ATF ulje za automatske menjace mogu grdno da ostete semeringe i sve sto se tice gume koje se koriste za zaptivanje.

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

cek cek, ATF ulje u benzin ?

a sto se semeringa i zaptivki tice ostecuje ih u onolikoj meri koliko ih ostecuje u servo sistemima upravljanja...
                          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• SAAB PoWeR
                            CBC Senator XXL
                            • 26.04.2005
                            • 1394

kao sto sam napomenuo mnogima zvuci ludo , ali valja se malo iscitati pa i nece biti toliko ludo , takodje zaboravio sam ATF se moze koristiti za sagorevanjem u dizel motorima ali nemoze biti 100 % ATF ako se secam mora imati bar 10 % nafte pomesan da bih mogao dobro sagorevati , DA ima ljudi u USA koi ga trose u dizel motorima ,naravno nekupuju novo ulje pa trose u dizem motoru nego staro ali za ciscenje dizni i motora se koristi no

moze se naci dosta informacija na netu

Comment

• Eon
                              Moderator
                              • 10.03.2005
                              • 4225
                              • Beograd-NBG-44
                              • Superb 2.0 4x4 DSG

A čišćenje benzinskog motora sa istim?!
                              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• SAAB PoWeR
                                CBC Senator XXL
                                • 26.04.2005
                                • 1394

takodje ,ciscenje benzinskog motora, dosta mehanicarskih radnji ga koriste za ispiranje motora , ako podizaci lupaju sunes ATF ulja provozas koi dan tako i zamenis ulje ocisti ceo motor i podizace takodje .
                                nezaboraviti ATF je dobar podmazivac a i dobar cistac jer ima deterdzenta u sebi

Comment

Working...
                                X