Znaci, plocice koje su vas najbolje sluzile u smislu efektivnog kocenja i normalne potrosnje, a da ne ulazimo u temu diskova. Znaci nesto za svakodnevnu voznju a sto trpi povremeno i agresivniju nogu tj temperament vecine ovde prisutnih, takoreci neki best bay.
Kocione plocice - proizvodjac
Collapse
X
-
ferodoo ako se tako pise grafitne! nisu skupe a dobre!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
Sve zavisi koje plocice za koji auto. Ja imam odlicna iskustva sa Ferodo-om. Medjutim, moze lako da se naleti na "divlji" Ferodo i tu treba biti oprezan. Sa Lucasom imam losa iskustva...morao sam da ih menjam na pocetku za Ferodo jer su bile bas lose. Ipak, ne bih generalizovao, verovatno da za neka kola Lucas jeste dobar izbor. Kao sto vidim da ljudi koji voze nemacka kola cene Pagid. Ja sam kasnije na Hondi vozio japanske plocice i neke su bile lose, a neke (Sumitomo) izvanredne.
U principu treba traziti plocice koje su mekane i koje se brzo trose, nem veze sto se potrosi nesto vise novca.
Comment
-
-
posto vidim da se pominje i potrosnja, ja sam Girlingom bih procenio da su dobra iskustva- prednje plocice izdrze oko 60-80.000km gradske voznje a zadnje oko 180.000km.
otprilike na 2 seta plocica ide i jedan set diskova.
mana, ponekad cvile, narocito kada su pri kraju.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Wiz, nikako zadnje ne mogu da se trose brze od prednjih. To prvi put cujem.
A Bosch su meni lose. Vec drugi put ih kupujem (100% original), za 2 razlicita auta i moj utisak je da su pretvrde. Koce mi losije, bas moram da stisnem nogom, a presao sam sa njima mozda blizu 20k, a one kao nove!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
Comment