Trebalo bi ovih dana da odvezem auto da mi promene set... definitivna cena je 24.000 dinara za ceo set!
Mnogo je to para... i sve sam nekako nesiguran... pitam se sta ako je set najvecim delom u redu a ja zamenin sve zato sto "tako mora" i zato sto ovi nece da menjaju pojedinacno... sta ako je otisla korpa a lamela je odlicna jer osim sto trese pri polasku i na uzbrdici on dobro vuce... nisam pametan sta da radim... da li ipak da odem kod nekoga ko bi to otvorio, pogledao i zamenio mozda korpu i lamelu, bez druk lagera... jer samo druk je 7500 dinara... a moram da radim jos neke radove na kolima... mislim da je vrlo moguce, cak sam siguran da nije citav set otisao... kvacilo jeste visoko... ali opet, cini mi se da bih ovako mogao da vozim jos sto godina...
Recite mi jos nesto, pomozite mi da se odlucim... sta je pametnije raditi... bas sam s*eban, ovi me nerviraju sto su u fazonu da rade sve ili nista, znaci njih uopste ne zanima kakvo je stanje unutra jer kazu ne mogu da daju garanciju ako ne promene sve... ali steta je menjati recimo lamelu ako je dobra ili druk...

Recite mi jos nesto, pomozite mi da se odlucim... sta je pametnije raditi... bas sam s*eban, ovi me nerviraju sto su u fazonu da rade sve ili nista, znaci njih uopste ne zanima kakvo je stanje unutra jer kazu ne mogu da daju garanciju ako ne promene sve... ali steta je menjati recimo lamelu ako je dobra ili druk...
Comment